Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

gregex Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
W FM 2012 nie wgrywają się kitspaki. Wgrał się skin, a koszulek i herbów nie widać. W FM 2009 gdzie było do wyboru zainstalować w steam lub na telefon było to samo gdy instalowałem przez steam, ale pomogła instalacja poza steam. jest katalog domyślny w moich dokumentach, niby wszystko, jak w poprzednich częściach a herbów brak. Można coś z tym zrobić?

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

30.10.2011 11:49    #2882     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją
Musisz założyć sobie konto na Steamie i dopiero instalować...jaśniej się chyba nie da...bez Steam'u się nie da...Jeszcze ewentualnie mogę zapytać w jakiej wersji masz grę?

STEAM (z ang. para wodna) to cyfrowa platforma dostarczania gier komputerowych oraz materiałów multimedialnych (np. trailery,) za pomocą Internetu...;P

30.10.2011 11:48    #2883     Sufler - Porady do gry - Steam,a pudełko
Czy masz wersję pudełkową czy steam to to samo bo zainstalować i aktywować musisz przez steam...więc nie ma żadnej różnicy...

krycha1101 Partyzant

30.10.2011 11:25    #2884     Sufler - Porady do gry - Steam,a pudełko
Witam

Mam zamiar kupić nowego fma w sklepie w wersji pudełkowej, jednak mam pytanie. Jak będą wyglądały aktualizacje, wiem że do nowego fma wyszedł już patch ale tylko na steam, więc co z resztą osób które mają pudełko?

podro

krycha1101 Partyzant

30.10.2011 11:25    #2885     Sufler - Porady do gry - Steam,a pudełko
Witam

Mam zamiar kupić nowego fma w sklepie w wersji pudełkowej, jednak mam pytanie. Jak będą wyglądały aktualizacje, wiem że do nowego fma wyszedł już patch ale tylko na steam, więc co z resztą osób które mają pudełko?

podro

29.10.2011 23:28    #2886     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją
Nie instaluje się z poziomu fm.exe tylko ze steam'a---->gry----->wyświetl bibliotekę gier------>ppm zainstaluj...pozdrawiam

Willson Partyzant

29.10.2011 20:36    #2887     Sufler - Porady do gry - Steam-nie uruchamia gry
Pomogło. Musiałem 2 razy sprawdzać spójność danych. Nie zmienia to faktu, iż jest to skandal grubymi nićmi szyty. Za co ja płacę? Za pełnowartościowy produkt czy wydmuszkę?
Dlaczego głupi steam sam nie zasugeruje i sam nie naprawi ew. błędów które występują?
Dlaczego muszę szukać rozwiązania i ręcznie naprawiać produkt na który wydałem kupę kasy?
Cóż, pozostaje czekać na cracka który wypieprzy ten cały steam.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Amikowiec Młody aktywista

29.10.2011 20:27    #2888     Sufler - Porady do gry - Instalacja
po rozpoczęciu pobierania przerwij je i wyłącz steama powinno pomóc, ale głowy nie dam uciąć gdyż ja pobierałem grę po kupnie klucza

Winiar123 Partyzant

29.10.2011 19:47    #2889     Sufler - Porady do gry - Instalacja
Czy przy instalacji wersji pudełkowej trzeba robić to co napisał Kleyo:

Uruchomić Steam, kliknąć dodaj grę, wpisać klucz i aktywować grę. W bibliotece gier pojawi się Football Manager 2012, klikacie na niego prawym przyciskiem myszy i wybieracie: Usuń lokalną zawartość. Następnie wyłączyć Steam [ale wyłączyć, nie zminimalizować, tak żeby nie było ikonki w trayu]. Wkładacie płytkę i instalujecie, Steam powinien zacząć instalować z płytki, potem pobierze mały plik aktywacyjny i powinno śmigać.
Long Island Iced z!

29.10.2011 16:36    #2890     Sufler - Porady do gry - Steam-nie uruchamia gry
Wystarczy troszkę poszukać na suflerze,rozwiązanie jest w tym temacie http://www.cmrev(...)l?page=1 najlepiej przeczytać wszystkie posty w tym temacie.Nawet na pierwszej stronie suflera tłumaczyłem już to komuś.Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.