Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

matixjaw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.10.2011 09:37    #2871     Sufler - Porady do gry - Prośba o pomoc z FM 12 (org)
juz sie sciaga ;] dzieki wielkie :]
a właśnie ja go moge sciągac ile chce czy tylko jeden raz? (np po formacie bd mogl znowu przez steam go sciagnac?)

Mar1992 Przodownik pracy

31.10.2011 09:21    #2872     Sufler - Porady do gry - Prośba o pomoc z FM 12 (org)
[quote=matixjaw]wiem że to głupie pytanie,ale w jaki sposob to zrobić?[/quote]
Uruchom Steam. Kliknij dodaj grę (na dole po lewej). Aktywacja produktu w Steam. Dalej już sobie poradzisz.

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

31.10.2011 00:46    #2873     Sufler - Porady do gry - Prośba o pomoc z FM 12 (org)
A może ściągnij ze Steamu i wpisz swój klucz z książeczki.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

GoralPL Partyzant

30.10.2011 23:46    #2874     Sufler - Porady do gry - FM12 - multiplayer
Możesz się złożyć z kolegami na 1 kopię gry, ale twoi koledzy muszą pobrać FM'a z twojego konta steam i włączyć grę w trybie "offline" . Później tylko hamachi i możesz grać . Ale to jest to samo co ściągnięcie tej gry z internetu i opłaca się wydać te 109 zł i grać legalnie :D

Misfis Partyzant

30.10.2011 23:32    #2875     Sufler - Porady do gry - FM12 - multiplayer
Mam pytanie, chcemy z kumplami zrzucić się na FMa12 i grać przy okazji w 4-5 jedną rozgrywkę. Czy potrzebujemy do tego 4 egzemplarzy gry czy tylko 1 i jakoś (ewentualnie niech ktoś napisze jak) kombinować ze steamem (to teraz konieczne tak?)

tkooo Partyzant

30.10.2011 20:26    #2876     Sufler - Porady do gry - Steam-nie uruchamia gry
Usuń z folderu STEAM dwa pliki - AppUpdateStats.blob oraz ClientRegistry.blob ; wtedy zacznie się na nowo aktualizować steam oraz FM :)

tarsycjusz Partyzant

30.10.2011 19:15    #2877     Sufler - Porady do gry - Steam-nie uruchamia gry
był komunikat, ale tylko mignął i znikał, a potem żadnych reakcji. odłączyłem się teraz od sieci, wyłączyłem steam'a, spróbowałe i tym razem poszło - offline zadziałało. Wczoraj próbowałem kilka razy włączając/wyłączając komputer i nie działało...
dzięki za chęć pomocy ;)

prezestomek Partyzant

30.10.2011 17:14    #2878     Sufler - Porady do gry - Steam-nie uruchamia gry
czasami jest tak ze nie chce wlaczyc sie w trybie offline i wtedy trzeba pogrzebac w zaporze windows/programy blokowane itd (taka sytuacje mial moj kolega) i odblokowac aplikacje steam.exe
wtedy mu wszystko ruszylo.
Shaken, not stirred

tarsycjusz Partyzant

30.10.2011 16:30    #2879     Sufler - Porady do gry - Steam-nie uruchamia gry
a ja mam taki problem, że zainstalowałem fm przez steam i będąc na działce - bez dostępu do Internetu, nie mogłem uruchomić gry. Steam informował, że nie może się połączyć z siecią i mogę ponowić próbę lub rozpocząć pracę offline. Niestety ta druga opcja nie chciała zaskoczyć..
ktoś ma jakieś podpowiedzi?

giacomazzi Partyzant

30.10.2011 15:32    #2880     Sufler - Porady do gry - zmiana zasad ligowych
Mam pewien problem z Football manager 2012. Chciałbym zmienic zasady ligi angielskiej jednak tylko w zakładce przepisy meczu. Jak pewno wiecie ta zakładka w edytorze jest ukryta.
W tym celu wszedłem do C:Program FilesSteamSteamAppscommonfootball manager 2012 editordataformat
ule groupasic league settings.xml
W linijce 352 zmieniam < list id = "hidden_dependencies" >
na < list id = "dependencies" > i już mogę edytować przepisy meczu w lidze angielskiej.
Wprowadzilem tam limit 3 obcokrajowców w składzie na mecz. Dzięki temu w wyedytowanym pliku pojawiły się dodatkowe wiersze.
Treść została zmieniona a za liczbę obcokrjowców w meczu odpowiedzialny jest
< list id = "match_fixture_rules" >
< record >
< string id = "type" value = "less_than_all_foreign_players_in_match_squad" / >
< integer id = "value" value = "3" / >
< / record >
< / list >

Tyle tylko, że gra dalej korzysta z prawdziwych zasad ligowych a nie z moich. Limit obcokrajowców pojawia się dopiero wtedy, gdy zmienię
< string id = " use_game_rules " value = "active_comp" / >
na:
< string id = "use_game_rules" value = "not_in_game" />

Jednak wtedy (chociaż mam ten limit obcokrajowców) to tracę wszystkie zasady ligowe łącznie z premiami pieniężnymi za zajęte miejsce, pieniędzmi z transmisji telewizyjnych itd.
Jednym słowem wszytko musiałbym wprowadzać od początku a ja chcę zmienić tylko przepisy meczu. Nie jestem programistą i nie wiem jaką ścieżkę edycyjną wpisać aby gra korzystała właśnie z moich przepisów meczowych a nie ze swoich. Już dwa dni siedze po nocach próbując różnych kombinacji ale widać jestem na to za głupi.
Z tym problemem zwracam się do Was. Skoro ktoś odblokował ogromną bazę danych przy rozpoczynaniu gry to byc może też będzie wiedział jak sobie z tym poradzić. Gdyby chodziło mi tylko o Anglię to
po prostu odwzorowałbym te rozgrywki w edytorze, ale ja chciałbym wprowadzić limit 3 obcokrajowców we wszystkich ligach grywalnych w Football Manager 2012.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.