Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

p.jez Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.11.2011 11:19    #2801     Sufler - Porady do gry - problem z FM12 - XML parsing
A jak to zrobiłeś i co to jest za błąd? Rozmawiałem z CDProject i kazali mi skasować katalog settings. Gram przez Steam. Po skasowaniu save się wczytuje, ale znowu nie mogę przejść do meczu, komp się wiesza. Po kolejnym wczytaniu gry problem powraca. Nie chcę tracić save'a. CD Project mnie olał i kazał grać od nowa i nie wie, czy problem nie będzie się powtarzał. HELP!!!

Tobi18 Młody aktywista

15.11.2011 09:25    #2802     Sufler - Porady do gry - problem z trenerami
Steam powinien automatycznie Ci zaktualizować grę.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Joker93 Partyzant

13.11.2011 18:45    #2803     Sufler - Porady do gry - Odblokowanie kadry Niemiec
Sorry za odświeżanie tematu ale mam następujący problem:
W katalogu "SteamApps" nie mam folderu "common", jedynym folderem jest "sourcemods" i dwa pliki: "sourceinit" i "winui" - oba w formacie .gcf. Łączna waga folderu to 35MB.
Czy jest jakieś inne miejsce/sposób na edycję pliku fake i jaki może być powód brakujących folderów?
Pozdrawiam :)

gucioprawda Młody aktywista

12.11.2011 23:30    #2804     Sufler - Porady do gry - steam zostal zhakowany
Brawo! Nareszcie to elektroniczne gó**o dostało za swoje...chcieli walczyć z piractwem, to piractwo powalczyło z nimi.
Dobrze, że zbojkotowałem FM2012 i dalej cisnę w 2011...

z 4chan... Grupa Anonymus odpuściła atak na facebooka, żeby zaatakować Steama. zauważcie, że info podali teraz, a atak był 6.11 ;)

LOLECZeX Młody aktywista

12.11.2011 21:57    #2805     Sufler - Porady do gry - steam zostal zhakowany
[quote=k4m1l0z]No ja np kupowałem przez cmrev FMA, klucz, a teraz nie mogę się wbić na steam, piszą mi, że konto zawieszone.
Czy będę miał jakieś problemy ze nie mam pudełka widocznym cd kejem ?[/quote]
Możliwe, ja jak straciłem konto zostałem poproszony o zdjęcie z cd-keyem z jakiejś gry, którą mam na Steamie... Po za tym, to chyba inna sprawa z tym zawieszeniem.

k4m1l0z Partyzant

12.11.2011 21:32    #2806     Sufler - Porady do gry - steam zostal zhakowany
No ja np kupowałem przez cmrev FMA, klucz, a teraz nie mogę się wbić na steam, piszą mi, że konto zawieszone.
Czy będę miał jakieś problemy ze nie mam pudełka widocznym cd kejem ?

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

12.11.2011 19:32    #2807     Sufler - Porady do gry - [ratunku]gra się nie uruchamia:(
sprawdź spójność plików: ppm na fm 12 ----> właściwości ----> pliki lokalne ----> sprawdź spójność i restart steam powinno pomoc...pzdr

lord_protector21 Partyzant

12.11.2011 18:15    #2808     Sufler - Porady do gry - [ratunku]gra się nie uruchamia:(
drodzy FMmaniacy..

mam dramatyczny apel o pomoc gdyż moja ukochana gra odmówiła posłuszeństwa.

Po wejsciu do przeklętego steamu i naciśnięciu graj..Steam sygnalizuje że gra zostanie uruchomiona .i potem nic się nie dzieje.żadnej akcji nic. nie wiem o co chodzi

Co chwile windows prosi mnie o pozwolenie uruchomienia akcji steam.. błagam ratujcie mnie gdyż nie grałem caly tydzień;(

lord_protector21 Partyzant

12.11.2011 18:10    #2809     Sufler - Porady do gry - Problem Steam
drodzy maniacy..

mam dramatyczny apel o pomoc gdyż moja ukochana gra odmówiła posłuszeństwa.

Po wejsciu do przeklętego steamu i naciśnięciu graj..Steam sygnalizuje że gra zostanie uruchomiona .i potem nic się nie dzieje.żadnej akcji nic. nie wiem o co chodzi

Co chwile windows prosi mnie o pozwolenie uruchomienia akcji steam.. błagam ratujcie mnie gdyż nie grałem caly tydzień;(

Magicc Ekspert

12.11.2011 17:01    #2810     Sufler - Porady do gry - steam zostal zhakowany
Z mojej strony też w sumie brak zaskoczenia - tak się kończy przesadne kombinowanie. Steamowi i jemu podobnym nigdy nie ufałem, chociażby właśnie dlatego, że nie lubię kiedy ktokolwiek ma zbyt dużo danych na mój temat i nie jest w stanie zagwarantować ich pełnego bezpieczeństwa. Lepiej zapobiegać niż leczyć.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution