Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

kamiQadze Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.11.2011 15:04    #2771     Sufler - Porady do gry - Cała liga online?
[quote=Pucek]Nie chodzi mi na razie o grę konkretnym zespołem tylko o 30 minutowy test, w którym sprawdzimy czy to możliwe i jak to działa ;)[/quote]

no to jak najbardziej, przez steam?

kamiQadze Partyzant

25.11.2011 12:58    #2772     Sufler - Porady do gry - Cała liga online?
właśnie jakieś konkrety mamy? dla mnie będzie to pierwsza gra online, a osób takich jak ja może być wśród nas więcej.

Przez steama gramy? jeżeli tak to mój nick kamiqadze87

co do niedzieli o której pisał kolega wyżej to jestem jak najbardziej za, jakoś chyba będzie łatwiej właśnie w ostatni dzień tygodnia ludzi zebrać, jak nie to jakoś się w tą sobotę zjawię :P

no i potwierdzam jednak grę Jagą.

Palimpsest Młody aktywista

25.11.2011 09:49    #2773     Sufler - Porady do gry - Cała liga online?
Wolałbym niedzielę;) Ale ok, mogę na 60% potwierdzić swoją obecność jutro. Dwa pytania, niezbędne słuchawki? Rozgrywka przez STEAM(krótka piłka z powodów ideologicznych nie mam zamiaru wspierać działalności tej korporacji)
1: Łukasdz
@

szwedu Partyzant

Czy ktoś z Was podpowie mi jaka jest przyczyna wystąpienia tego błędu XML PARSING? pojawiło się gdy wgrałem skórkę, kitspaki...

Zastosowałem się do wskazówek z postów wyżej, wstawiłem w parametrach startowych gry w aplikacji Steam D:/gry/Steam/SteamApps/Common/football manager 2010/fm.exe --reset_preferences i niestety wciąż pojawia się komunikat o błędzie. Macie jakieś pomysły?

hera Młody aktywista

24.11.2011 18:06    #2775     Sufler - Porady do gry - crash dump przy wczytywaniu gry.
nie instaluje tego jednak na kompie, bo ten Steam jest nienormalny. zakładam, że błąd spowodował ten dodatek z kontuzjami i zaczynam grę od nowa na laptopie. szkoda, bo miałem zajebisty skład i walczyłem o LM Sportingiem Gijon w 2 sezonie.

dzięki za rady.

hera Młody aktywista

24.11.2011 17:21    #2776     Sufler - Porady do gry - crash dump przy wczytywaniu gry.
instaluje na PC, zobaczymy czy to pomoże. Znowu Steam musi mi pobierać to coś przy instalce, tylko nie wiedzieć czemu pobiera prędkością 80 kb/s. Jak mnie ta gra potrafi czasami zdenerwować...

edit/
i co chwila pokazuje "Pobieranie zatrzymane". Nie rozumiem jak można tak utrudniać życie graczom.

edit2

Steam mi chce chyba pobierać.. całego FMa, bo to coś co pobiera waży 2.5 GB. O co chodzi ?

edit3

przypomniałem sobie, że wgrywałem plik poprawiający kontuzje z cmrev, tak myślę, że to on może być przyczyną, bo na laptopie nie ma nic oprócz Office'a i Fma.

kamilryfa13 Partyzant

24.11.2011 15:44    #2777     Sufler - Porady do gry - Błagam o pomoc
Panowie mam taki sam problem zainstalwoalem gre na innym komputerze odinstalowalem i nie moge na nowym. Mam haslo do steam ale wyskakuje mi ze jest duplikat klucza. w bibliotece nei widnieje m ize gra jest zainstalowana.

Palimpsest Młody aktywista

23.11.2011 18:38    #2778     Sufler - Porady do gry - Cała liga online?
To będzie coś z tego? Jakaś konkretna godzina testu? Ponadto gra będzie przez STEAM, Hamachi, czy w jakiś inny sposób?
@

19jack89 Partyzant

Przed chwilą wystąpił u mnie ten sam problem:/ W moim przypadku pomogło wejście w "biblioteke gier" na STEAM=>widok"szczegóły gier" po lewej stronie na ciemnym tle jest napis football manager 2012 -klikamy prawym przyciskiem myszy i wybieramy właściwości=>wybieramy zakładkę "pliki lokalne" a następnie"sprawdź spójność plików gry"... u mnie sprawdziło spójność, po chwili wykonało aktualizację około 40 mb i gra normalnie ruszyła. Mam nadzieje ze w waszym przypadku rownież pomoże. Ide gierczyć pozdrawiam:D

GoralPL Partyzant

22.11.2011 18:53    #2780     Sufler - Porady do gry - Multiplayer
Czy można grać przez ineternet za pomocą Steama, a nie Hamachi ? Jest opcja dołącz do gry jednak gdy chcę grać z kolegą i stawiam serwer on ma tą opcję na szaro . Zapory mamy wyłączone i w inne gry gramy normalnie .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution