Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

SzczureK16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.12.2011 16:17    #2751     Sufler - Porady do gry - FM12 (steam) wyparował
Witam! Mam następujący problem. Kupiłem pod koniec października klucz steam do FM 12. Wszystko fajnie śmigało, aż do dziś. Próbuję odpalić FMa, oczywiście przez steam, a tu wyświetla mi się steam i główna strona o FMie, gdzie mogę kupić grę. Wygląda to tak, jakbym nigdy tej gry nie miał. Jakieś pomysły na rozwiązanie problemu?

Salim Partyzant

06.12.2011 15:14    #2752     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Chcialbym pograc przez internet, najlepiej w weekendy ale i w tygodniu mysle ze znajde czas. Liga dowolna. Najnowsze uaktualnienie (ktore i tak automatycznie pobiera steam ;) )

prosze o `oferty` w donosach i na gg:1042081 : )

lien Partyzant

06.12.2011 11:11    #2753     Sufler - Porady do gry - error 41
Witam

Podczas rozgrywki wyskoczył mi błąd 41, po czym komunikat ze Steam, iż wszystkie serwery są zajęte i nię mogą pomóc z tym errorem.
Bardzo proszę o pomoc, reinstalacja Steam nie pomogła. Wciąż nie mogę grać :/

wszelkie rady mile widziane

Pozdrawiam

shashwyk_9 Partyzant

Witam , Tez mam identyczny problem z tym ze ja zrobilem Formata zaistalowalem caly komplex MV C , Steama od nowa Fma , i dalej na rewanzowym meczu z apoelem w roznych czesciach meczu foto ;/
wiec chcialbym sie dopytac co dokladnie potrzebuje fm do pracy ? a zaczelo to sie dziac po kilku sezonach , z 7 sezonow mialem bezproblemowych nagle co 2-3 mecz ;/

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Jeżeli masz offline to nie zakończy operacji,musisz jeszcze raz podłączyć się do sieci,sprawdzić spójność plików na steam(jak sprawdzić spójność masz w tym temacie w problemie nr 1),zrestartować steam,odpalić na nowo i jak wszystko będzie grało w trybie online to wtedy możesz odłączyć i grać w trybie offline...inaczej nie pójdzie...pozdrawiam

makumba Partyzant

Witajcie!!
Mam duży problem i w miarę możliwości proszę o poradę..Posiadam oryginalnego FM'a 2012..Zainstalowałem go na swoim lapku, a łącze internetowe mam w komputerze stacjonarnym...Jest to trochę utrudnienie, ale chyba na moje życzenie, że zwlekałem z zakupem routera..Nawiązując do mojego problemu..W dniu wczorajszym zainstalowałem sobie przez steam'a najnowszego patch'a do FM'a. Oczywiście zrobiłem to przez internet, będąc u osoby która posiada sieć bezprzewodową, wiec nie było z tym problemu, aby zainstalować na laptopie. Dotychczas mój FM śmigał bez żadnych problemów. Zawsze włączając grę, uprzednio korzystałem z funkcji "zacznij w trybie off-line". Teraz pojawił się problem, wróciłem do domu odpalam FM'a i wyskakują błędy serwera i steam'a..Nie mogę za żadne znane mi sposoby uruchomić gry..Czy ktoś mógłby mi coś poradzić??Bardzo dziekuję. Pozdrawiam!!!

hanss52 Partyzant

Witam. Bardzo proszę o pomoc. Mam fma ze steama i chodził mi normalnie lecz po przeinstalowaniu windowsa i wyczyszczeniu dysku gdy leci mecz włącza mi się "Napotkano poważny błąd blablabla w folderze crashdumps" czyli crashdump i nie wiem o co chodzi. Może nie zainstalowałem jakiegoś sterownika? Mam directx, sterowniki do grafy, c++ i nie wiem co jeszcze? Jaki może być problem? Dodam, że wszystko chodzi dobrze ale nie mogę rozegrać żadnego meczu bo to wyskakuje. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam

Oskwar.89 Partyzant

03.12.2011 16:25    #2758     Sufler - Porady do gry - Przyspieszenie[?] FMA 12
Steam raczej nie ma wpływu na szybkość gry. Możesz spróbować overclocking kompa, albo zbieraj kasę na nowy sprzęt :D

LOLECZeX Młody aktywista

03.12.2011 16:21    #2759     Sufler - Porady do gry - Przyspieszenie[?] FMA 12
Co wy z tym Steamem to bardzo dobry program, nie hejtujcie go już...
Cóż jak masz słabego kompa to nic Ci nie pomoże, możesz pobawić się w Gameboostery itp, ale wątpię że odczujesz dużą poprawę.

To tten ham Partyzant

03.12.2011 16:20    #2760     Sufler - Porady do gry - Przyspieszenie[?] FMA 12
No słaby (minimalne wymagania :D) a może to przez STEAM?!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution