Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
C:Program FilesSteamsteamgames Nie ma tam FM? Sam nie mógł zniknąć. A jeśli faktycznie cud świąteczny się ziścił, to pisz do Valve.

Mar1992 Przodownik pracy

[quote=MaciejzCG]~Refresh

Nikt nie pomoże?[/quote]
A możesz wpisać klucz Steam raz jeszcze?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
23.12.2011 11:18    #2713     Sufler - Porady do gry - Problem
Ale jak masz wersję pudełkową, to oznacza że musiałeś zainstalować przez Steam. A jak masz zainstalowanego FMa przez Steam, to on się automatycznie aktualizuje, więc jaką masz teraz wersję?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

MaciejzCG Partyzant

Siema! Mam nie lada problem. Posiadam FM 12 od premiery i nie było do tej pory żadnych problemów. Kupiłem sam klucz przez automat z allegro. Niestety po ostatniej aktualizacji FM 12 mi zniknął z biblioteki, transakcji steam oraz ODINSTALOWAŁ się z komputera, a zostały tylko same ikonki. Dodam, że nikt nie grzebał przy komputerze, bo tylko ja go używam. Jakieś pomysły? Co się mogło stać?

Niklas Młody aktywista

21.12.2011 19:06    #2715     Sufler - Porady do gry - uruchamianie org fm12 bez steam
Krok piąty - online czy offline?

Od teraz nie potrzebujecie połączenia z Internetem - nowym Football Managerem możecie cieszyć się za pośrednictwem trybu offline. Aby przetestować tę opcję najlepiej wyłączyć Steam, a także odciąć komputer od sieci. Następnie jeszcze raz uruchamiamy platformę - jeśli wszystko pójdzie dobrze, Steam zorientuje się, że nie mamy łączności i zapyta nas, czy przejść na tryb offline. Oczywiście mając Internet także nie musimy z niego korzystać - wystarczy w lewym górnym rogu menu wybrać opcję "Steam", a po rozwinięciu "Przejdź w tryb offline". Mimo wszystko zachęcamy do korzystania z dobrodziejstw, jakie Steam oferuje.

http://www.cmrev(...)eam.html

krala_master Partyzant

21.12.2011 18:12    #2716     Sufler - Porady do gry - uruchamianie org fm12 bez steam
witam. mam oryginalnego fm12 sciagnietego przez klucz steam. czy da sie go uruchomic bez logowania do steam w przypadku braku neta?

haszysz Partyzant

po zainstalowaniu gry, wcześniej dema, odinstalowałem ten cały steam, bo mnie denerwowało automatyczne jego odpalanie się, teraz z powrotem go zainstalowąłem to w ogóle w bilbliotece gier nie ma FM-a, nawet jak dodałem z kompa "gre" to wcale się FM nie chciał sie uruchomic, nie mówiac juz aktualizacji. Szukałemw necie, coś tam niby znalazłem,ale źródłu jakies takie niewiadomo jakie. Nie będe bawił się w torrenty.

heaieono Partyzant

Nie ma co sie oszukiwac, piraty sa i beda, patche byly i beda, nie wazne czy przez steam czy bez. Na necie jest multum tych rzeczy.

Buuum Partyzant

[quote=Kolazontha]No i nie znajdziesz. W tym roku patchowanie tylko przez Steam.[/quote]
Sam widziałem na necie, że są... jak się potrafi szukać to się znajdzie. W dzisiejszych czasach wszystko prędzej czy później trafia do neta.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

No i nie znajdziesz. W tym roku patchowanie tylko przez Steam.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution