Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

FelekJUVE Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.12.2011 21:58    #2701     Sufler - Porady do gry - Kupno FM
Ja moge Ci sprzedać kod na steam za 50 zł. Jak cos pisz na gg 2227908!

Somebody Partyzant

23.12.2011 21:13    #2702     Sufler - Porady do gry - Gdzie jest edytor?
Na steamie. Musisz go ściągnąć osobno.

leo21 Młody aktywista

23.12.2011 21:12    #2703     Sufler - Porady do gry - Kupno FM
Siemanko! Chcę zakupić FM 12 i znalazłem taką aukcje http://alleg(...)898.html i tu mam pytanie czy jak gościu grał w tą gre to mi też pójdzie tzn.chodzi mi o tego steama a właściwie o klucz czy nie jest już wykorzystany ?

alfa_kev Partyzant

Jest jednak ślad w Steam że grałem w fm'a.

alfa_kev Partyzant

Odinstalowałem Steam, wyczyściłem wszystko z nim związane (mam porobione kopie zapasowe gier), wyczyściłem rejestr i zainstalowałem Steam jeszcze raz, niestety ta operacja nic nie dała. Dalej przy próbie uruchomienia fm'a przenosi mnie do sklepu.

Przy próbie ponownego wpisania kodu, wyskakuje taki sam komunikat jak u kolegi. Wczoraj jeszcze normalnie sobie grałem nie wiem co się stało. Wygląda to tak jak bym tej gry nigdy w Steam nie aktywował.

seba1702 Młody aktywista

tak o to :-)... dziwna sprawa, że w bibliotece nie masz, natomiast na pasku jest. No dobra, a spróbuj ponownie aktywację produktu w Steam zrobić.
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

seba1702 Młody aktywista

załącz jeszcze obraz z biblioteki steam :-)... niestety obecnie Steam nie posiada polskiego wsparcia i trzeba po angielsku pisać... Ma to podobno w 2012 się zmienić obecnie mamy wyłącznie wersję pl programu

Mar1992 Przodownik pracy

[quote=alfa_kev]Próbuje cały czas ale nie wiem co mam zrobić, a nie chce kasy wydawać na nowy kod.
[/quote]
Skoro zniknął, to nie znaczy, że musisz wydawać kasę na nowy kod. Albo pisz do sprzedawcy z allegro, albo do obsługi Steama, tudzież Valve.

MaciejzCG Partyzant

W bibliotece ani transakcjach steam tego nie ma, natomiast jest zainstalowany w tym folderze co mówisz, ale gdy chce włączyć i klikam w ikonke FM12 to otwiera się przeglądarka steam ze stroną gry do kupienia :/

seba1702 Młody aktywista

Jeśli możesz daj jakiś obraz z biblioteki w steamie oraz sprawdź czy masz FM-a w komputerze:

miejsce gdzie masz zainstalowanego steama (ścieżka Mój komputer itd.) ----> Steam ----> Steam Apps ----> common

tam zobacz czy folder FM-a o wadze około 2,3 GB jest.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution