Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
28.01.2012 18:40    #2611     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
[quote=Riku]Grałem w FM 12 od premiery ale zrobiłem formata i teraz nie che sie zainatalowac włacza sie steam a jak skopiuje cracka i te pliki z SKIDROW wyskakuje bąlad ze aplikacja jest zle zainicjowana. Co robic ? Szoda troche tych 4 sezonów[/quote]
Będzie bolało :).
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Riku Partyzant

Grupa: Użytkownik
28.01.2012 18:39    #2612     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Grałem w FM 12 od premiery ale zrobiłem formata i teraz nie che sie zainatalowac włacza sie steam a jak skopiuje cracka i te pliki z SKIDROW wyskakuje bąlad ze aplikacja jest zle zainicjowana. Co robic ? Szoda troche tych 4 sezonów

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Witam.

Piszę do was w nie przyjemnej, dla mnie chwili ... - przed koniecznością sformatowanie sys. Win ...

I w związku z tym proszę o informacje jakie pliki muszę zachować i gdzie się one znajdują na dysku aby po wgraniu nowego systemu móc dalej cieszyć się grą na obecnych stanach gry ?

Gra oczywiście oryginalna instalowana z płytki - nie przez steam

Grę mam zainstalowaną na partycji E. Save/grafiki itp znajdują się na C w moich dokumentach. Pamiętam że zmieniałem też coś w bazie danych gry używając dołączonego do gry edytora. Nr. łatki niestety nie pamiętam ... ale zakładam że jest to najnowsza dostępna do pobrania w tym serwisie ...
W zasadzie można przyjąć że wszelkiego rodzaju grafiki łatki itp były w użyciu ...

Bardzo proszę o pomoc.

Valdi91 Młody aktywista

27.01.2012 22:27    #2614     Sufler - Porady do gry - Rozgrywka LAN.
Witam serdecznie.

Chciałem zagrać sobie z kumplem przez neta (Steam w trybie offline), ale nie możemy się połączyć. Mamy tą samą wersję gry, ja mam stałe IP (transfer 12MB/s), kumpel ma Neostradę (6 MB/s), i ani on nie może połączyć się z moim serwerem, ani ja z jego. Jest to dziwne, ponieważ w inne managery graliśmy przez internet i hostowałem serwer bez problemu, a teraz nie mogę. Nie działa na żadne IP, ani zewnętrzne, ani wewnętrzne. Za każdym razem "Nie można połączyć się z serwerem". Wie ktoś co z tym zrobić?

Z góry dzięki za pomoc,
pozdrawiam.

jasiek77 Partyzant

27.01.2012 21:06    #2615     Sufler - Porady do gry - edytor- zmiana reputacji
Można ją zmienić w oficjalnym edytorze, który można ściągnąć ze Steam'a. Ta reputacja spadnie jak kluby nie będą odnosić sukcesów.

kajn Partyzant

W pierwszej kolejności sprawdź spójność plików gry w Steamie.

leo21 Młody aktywista

26.01.2012 20:49    #2617     Sufler - Porady do gry - Problem ze wszystkim...
Ej, ostatnie pytanie.
Czy jak ściągnę, to na innym kompie ale na tym koncie Steam to będzie mi chodziło na moim kompie ? Proszę o konkretną odpowiedź.

repus Młody aktywista

26.01.2012 19:36    #2618     Sufler - Porady do gry - Problem ze wszystkim...
Ja zawsze włączam od nowa Steam jak mi wyskakuje, i działa.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

leo21 Młody aktywista

26.01.2012 19:03    #2619     Sufler - Porady do gry - Problem ze wszystkim...
Wie ktoś pod jakim adresem mogę zgłosić swój problem do Steama lub SI ?

ens Partyzant

Witam,

Problem polega na tym, że steam niby pobiera pliki po instalacji FM12 lecz gdy odpalam grę to widzę, że mam bazę danych 12.0.0.

Czy da się coś z tym fantem zrobić?

Może ja to źle odczytuję i baza danych jest 12.0.0. ale sam silnik gry jest już po patach? Jak dokładnie sprawdzić na którym patchu jest mój fm?

Dzięki
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution