Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

parachutes Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.02.2012 14:47    #2601     Sufler - Porady do gry - Kamera z dużym przybliżeniem
Hej, często napotykam na screeny takie jak ten: http://www.cmrev(...)9421.jpg

Czy to jakiś dodatek, sprawiający, że kamera jest tak blisko boiska czy ja po prostu nie umiem tego ustawić? Mam grę w wersji 12.1.1, więc chyba aktualną (steam sam aktualizuje). Jak sprawić by w mojej grze też były takie zbliżenia?

Z góry dzięki za pomoc.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

wujekzdzicho Młody aktywista

09.02.2012 22:12    #2602     Sufler - Porady do gry - Małe zacinanko
sprawdź spójność plików przez steama czy coś w ten deser.

leo21 Młody aktywista

09.02.2012 20:23    #2603     Sufler - Porady do gry - PATCH
Jak możesz nie używać Steama i grać w orginała ?

Macple Partyzant

09.02.2012 19:00    #2604     Sufler - Porady do gry - Problem z urzuchomieniem FM2012
Około 2 tygodni temu kupiłem klucz aktywacyjny do FM2012. Od tamtego czasu właściwie codziennie grałem w FM. Dzisiaj ku mojemu zaskoczeniu, po kliknięciu na ikonkę FM nie włączył się FM tylko SKLEP STEAM, który proponuje mi, żebym tę grę kupił. Dodam, że steam w ogóle nie widzi tej gry, nie ma jej w bibliotece. Wygląda to tak jak gdybym nigdy nie aktywował FM2012 na tym koncie Steam.

Proszę o wszelaką pomoc. Dodam, że reinstalacja Steam nie pomogła.

FL0R3K Partyzant

07.02.2012 19:56    #2605     Sufler - Porady do gry - FMRTE
Pewno masz starsza wersje. Ja gram przez Steam i mi samo aktualizuje i dopiero dzisiaj zauwazylem ze mam najnowsza aktualizacje FM-a.

cezwaj28 Partyzant

05.02.2012 16:06    #2606     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie transferów!
MAM PROŚBĘ ! Powie mi ktoś skąd mogę pobrać łatkę 12.1.1 ? Mam pewne problemy ze steamem... Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC !

RobertS Partyzant

03.02.2012 14:49    #2607     Sufler - Porady do gry - error
not-well formed (invalid token) at line 1 of. Tak ikomunikat wyskakuje mi jak chce odpalić grę. Później po zamknięciu, od steam mam komunikat że serwery są zajęte zeby się zająć moją sprawą error code 41. Czy ktoś miał taki problem? Jak temu zaradzić? Pomocy!!!

Snowy Partyzant

29.01.2012 19:27    #2608     Sufler - Porady do gry - Rozgrywka LAN.
Włącz steam na online i wtedy spróbuj?

Saint87 Partyzant

28.01.2012 23:56    #2609     Sufler - Porady do gry - Ratunku! Gra się wiesza...
Witam po raz pierwszy, niestety już w pierwszym poście muszę prosić Was o pomoc w związku z problemem w grze. Z góry przepraszam jeżeli zbytnio się rozpiszę... ;)

2 sezon gram Legią, wszystko szło sprawnie, poza błędem " xml parsing error not well- formed" który udaje mi się rozwiązać i nagle gra zatrzymuje się. Dokładnie 27 marca 2013 o 20.45, kilka dni przed derbami z Polonia przetwarzanie się zacina, przy grze w oknie widać, że po jakimś czasie "Football Manager 2012 (nie odpowiada) i gra się wyłącza, albo też muszę wyłączyć grę poprzez menadżera urządzeń... Próbowałem następujących rozwiązań:
- przeinstalowanie FM-a i steama
- zmieniłem widok gry na grę w oknie
- wyczyszczenie rejestru przez ccleanera
- usunięcie plików .ncf folderu steamapps
- usunąłem plik ClientRegistry.blob i sprawdziłem w steamie spójność gry...
- zmiana na wolne przetwarzanie wyników
- wzorem błędu "xml parsing error not well- formed" usunąłem folder związany z tym błędem
- nie pomaga dwudniowy urlop
- nie pomaga tygodniowy urlop
- nie pomaga miesięczny urlop
- gra przy steamie w trybie offline

Podczas drugiego sezonu mam uruchomione następujące ligi: angielska, argentyńska, brazylijska, białoruska, chorwacka, czeska, francuska, hiszpańska, holenderska, niemiecka (pierwsza i druga), polska(pierwsza i druga), serbska, słowacka, ukraińska i włoska. Wiem, że sporo, ale przy grze na laptopie z procesorem i7 2GHz i 6GB ramu uznałem, że sprzęt podoła...

Pytanie wobec powyższego brzmi następująco: czy macie, szanowni użytkownicy, jakieś pomysły co jeszcze można zrobić, aby gra ruszyła dalej? Zależy mi na tym bo grało mi sie całkiem przyjemnie, w Legii pojawił się chociażby Yaya Sanogo i JV of Hesselink, podjąłem też rozmowy z Borucem, Hamitem Altintopem, C. Fierro, E. Toressem... Przyjemnie mi się grało i żal byłoby tracić taką karierę...

Gra to oczywiście oryginał, dodam, że nie ściągałem żadnych plików, poza tymi które automatycznie ściąga nieszczęsny steam...

Riku Partyzant

28.01.2012 18:45    #2610     Sufler - Porady do gry - Bład po formacie
Grałem w FM 12 od premiery ale zrobiłem formata i teraz nie che sie zainatalowac włacza sie steam a jak skopiuje cracka i te pliki z SKIDROW wyskakuje bąlad ze aplikacja jest zle zainicjowana. Co robic jesli w ogole sie da sa jakies sposoby ? Szoda troche tych 4 sezonów

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.