Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

sendar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
rozwiązał ktoś ten problem? przeinstalowanie MS Visual C++, reinstalacja Steama i FMa, wywalenie Avasta, wyczyszczenie rejestru, update sterowników grafiki, wywalenie dodatków grafiki FMa, zwiększenie limitu pamięci wirtualnej nic nie dało; możliwe żeby to save wywoływał błąd, względnie pliki na serwerze Steam? bo wszelkie sposoby jakie przyszły mi do głowy i znalazł wujek google efektów nie dały :/
PS - da sie grać na klasycznym 2D (po wyłączeniu trybu 3D w ustawieniach meczu), odwykłem od kulek, ale zbyt długo budowałem zespół, żeby olać grę ;)

kamilll1906 Partyzant

25.02.2012 14:19    #2582     Sufler - Porady do gry - Patch FM 12 Steam
Witam
Czy da się jakoś wymusić na steamie pobranie i zainstalowanie nowego patcha ?
Wiem że powinien on sam pobierać i instalować ale podczas tworzenia nowej gry (bo stary save oczywiście padł) moge wybrać tylko nową grę na patchu 12.0 a nie 12.1,który to jest najnowszy)
Ewentualnei czy można gdzieś sprawdzić jakie patche są już zainstalowane ?

maksiu106 Partyzant

25.02.2012 12:34    #2583     Sufler - Porady do gry - Sklady??
W sensie, że o co Ci chodzi? Jeśli chcesz mieć składy z Football Managera 2007 w najnowszej wersji, to musisz pobrać Football Manager 2012 editor, który jest dostępny za darmo na Steamie. Wystarczy klikać odpowiednio Widok -> Narzędzia i wyszukać "Football Manager 2012 editor". Ale musisz wtedy edytować te składy. Jeśli chcesz to zrobić bez ciężkiej harówki po godzinach, to lepiej sobie odpuść.

gumol Partyzant

22.02.2012 22:10    #2584     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa problem
Witam. Chciałem z kolegą pograć przez sieć w FM'a 2012 ale niestety natknęliśmy się na masę problemów. Na początku zaznaczę, że mamy tę samą wersję FM'a zarejestrowaną i aktualizowaną przez Steama, ponadto obydwaj używamy routerów. Hostować miałem ja (mam netię, a w związku z tym zewnętrzne IP). Czytałem o tym, że używając routera trzeba otworzyć niektóre porty, niestety nigdzie nie znalazłem które dla FM'a 2012. Próbowałem tych dla starszych FM'ów aż do 2011 włącznie i nie działa. Po nieudanych próbach metodą tradycyjną łączyliśmy się przez Hamachi, Tunngle i Remobo. Udawało się nawiązać połączenie, jednak dla gracza dołączającego do gry pojawiał się problem w postaci strasznego spowolnienia jej działania. Praktycznie nie da się grać bo czeka się na przejście do kolejnego okna 10 sekund. Od razu zaznaczę, że prędkość netu nie jest problemem bo ja jako host mam 12 mb, a kolega 5 mb.

Czy ktoś wie jakie porty przekierować dla FM'a 2012?
lub
Czy ktoś zna jakieś sposoby na płynną grę przy użyciu wymienionych programów, lub podobne sprawniejsze programy?

Błagam o pomoc, męczymy się już z tym około miesiąca. Z góry dziękuję

Kees Partyzant

22.02.2012 01:59    #2585     Sufler - Porady do gry - Ni z tego ni z owego FM zamarza
Ot tak sobie, przy próbie kontynuacji fm.exe nie odpowiada, można czekać do usranej śmierci, ale się nie obudzi z zamyślenia. Zaczęło się po paru godzinach ciągłej gry w okolicach instalacji nowych sterowników do grafiki, ale już je zdeaktualizowałem i nic to nie dało. Reinstal gry, wyczyszczenie cache (/Users/AppData/Roaming/SI), wyłączenie steama w grze, czyli te podpowiedzi, które znalazłem w necie też nie pomogły. Czy ktoś poratuje mi skórę? :)

Edit: okej, po paru testach na różnych zapisach doszedłem do wniosku, że to się zawsze zacina na tej samej dacie w grze... A więc to znany problem :)

ens Partyzant

Ponownie witam z tym samym problemem...
Tym razem dodaje screen.

http://www.fotos(...)db4.html

Steam twierdzi, że grę aktualizował (fakt, ciągnął około 150/200mb).
Jak teraz doprowadzić do ostatniej aktualizacji gry?

Już nie mam nerwów do tego steam...

//// edit \\

nie ma to jak samemu z siebie zrobić błazna ;) właśnie sprawdziłem na stronie si, że v12.0.2, v12.0.3, v12.0.4, v12.0.5 -> 12.1.1
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

BeKaSiak Partyzant

21.02.2012 19:16    #2587     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 12 (nie odpowiada)
Witam!
Przyznam sie ze na początku miałem pirata na probe lecz teraz zakupiłem originał wszystko ładnie zainstalowałem, wszystko sie zupdatowalo do 12.1.1 włączam i gdy sie wczytuje baza danych to sie zacina i pisze ze fm 12 nie odpowiada próbowałem odinstalowywać grę i steam. Proszę was o pomoc

sanki88 Partyzant

19.02.2012 15:04    #2588     Sufler - Porady do gry - Dwa pytania
Ok, dzięki. To zostaje w takim razie jeszcze pytanie o te wymagania.

PS gdzie można kupić klucz do steama oprócz Allegro?

Falcon Przodownik pracy

19.02.2012 15:00    #2589     Sufler - Porady do gry - Dwa pytania
Ad 1. Nie wiem bo nie grałem nigdy w wersje 11
Ad 2. http://www.cmrev(...)am_.html

Jak masz wolnego neta, to lepiej iść do Empiku czy gdziekolwiek indziej, i nabyć wersję na płycie. Jak masz neta szybkiego to nie ma problemu z pobraniem.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

januszwarczaki Partyzant

16.02.2012 19:01    #2590     Sufler - Porady do gry - FM 12
pomoże mi ktoś ?
klucz steam odpada

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution