Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

KubaLechita Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.03.2012 16:29    #2571     Sufler - Edytor - Problem z oficjalnym edytorem
Witam wszystkich!
Wczoraj próbowałem odpalić oficjalny edytor fma przez steama. Uruchomił mi się program, ale powitał mnie on zdjęciem managera z okładki gry na zielonym tle. Nie dało się go wyłączyć ani nic zrobić.
Co może być tego przyczyną? Może nowy patch? Proszę, sprawdzcie czy u Was edytor działa.
Z góry dzięki za pomoc i podrawiam

ship111 Partyzant

08.03.2012 16:25    #2572     Sufler - Inne - Problem z kupnem FM 2012 na Steam
Cześć. Chcę dokonać pierwszego zakupu na STEAM, niestety przy próbie sfinalizowania transakcji wyskakuje mi błąd - "An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support". Zakupu dokonuję w brytyjskiej "sekcji" Steama na ichniejszą kartę Visa. Mieliście podobne problemy ze swoją kopią gry?
Ps. Właśnie trwa promocja - FM za 8 funtów, tym bardziej żal ściska, że nie mogę kupić legalnejh kopii. Z góry dzięki za jakąkolwiek radę. Pozdrawiam.

prezestomek Partyzant

08.03.2012 14:25    #2573     Sufler - Porady do gry - steam
technicznie czemu nie(?) ale zdaje mi sie, ze jednak bedziesz musial pobrac gre przez steam. owszem mozesz skopiowac folder z gra do folderu ze steamam ale chyba w liscie z biblioteka gier bedziesz mial fm12 jako niezainstalowany.
Shaken, not stirred

baszczu17 Partyzant

07.03.2012 22:41    #2574     Sufler - Porady do gry - steam
Jest możliwość zgrania fm z przenośnego dysku na komputer ? Czy muszę pobierać przez Steam jeszcze raz na innym komputerze?
Nie chcę pobierać drugi raz bo mam limit GB na internecie,a szkoda ponad 2gb znów tracić

Mar1992 Przodownik pracy

07.03.2012 20:02    #2575     Sufler - Inne - Promocja na FM'a?
Promocja na Fm'a? A jak masz (pewnie przypisanego na Steam), to możesz go komuś podarować (na Steam jest coś takiego jak Gifts) za mniej.

Snowy Partyzant

07.03.2012 19:20    #2576     Sufler - Inne - Promocja na FM'a?
Takie coś napisali na profilu FM'a na Facebooku:
"Football Manager
To celebrate the free winter transfer update release, until Friday at 6pm, Football Manager 2012 will be on sale for £7.99(44zł) to people who don't own the game, if you do own a copy of the game you can gift it to a friend for £4.99(27zł) via Steam"

O co może chodzić?

Randt Partyzant

https://support.steampowered.com/ Tylko to przychodzi mi do glowy...

techniczny Młody aktywista

Witam.
Po kilku miesiącach separacji z FM'em znów mam ochotę w niego zagrać. Jako, że wywaliłem go z dysku łącznie ze Steamem, muszę wszystko poinstalować od nowa. I tu pojawia się problem - pamiętam co prawda nazwę konta Steam, ale jak daję "odzyskaj konto", podaję nazwę konta, to Steam wysyła mi na maila kod weryfikujący. Kłopot w tym, że nie mam żadnej możliwości wejścia na skrzynkę - nie pamiętam ani adresu ani hasła, od dawna już z tego maila nie korzystam.
Próbowałem założyć nowe konto na Steam, ale kod aktywacyjny FM'a nie wchodzi bo został już użyty. Umarł z butach. Wychodzi na to, że mając oryginalną grę nie mam możliwości zagrania w nią.
Ma ktoś jakiś pomysł?

lukmil Partyzant

05.03.2012 21:58    #2579     Sufler - Problemy techniczne - Problem z aktywacją
Witam

Zakupiłem klucz do FM 2012 z serwisu cdkey24.pl.. I podczas aktywacji FM 2012 w Steamie wyskakuje, że klucz jest niepoprawny . Może robię coś , źle napisałem już do serwisu , że mam problem z kluczem. Ale może ktoś z was miał już podobny problem

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Sprawdzenie spójności plików gry poprzez Steam też robiłeś?
…(…)…

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution