Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

MarcinFC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Przeszukałem już wszystko i zastosowałem już wszystko co mogło pomóc by nie wywalało gry podczas meczu (Runtime Error)

Oczywiście w trybie 2D działa.

Czy pojawiły się jakies nowe informacje jak pozbyc się tego błędu ??

Robiłem reinstalacje gry i Steamu, wykasowałem grafikę dodatkową, wyświetlanie stadionu, skasowałem shortlisty i raporty scautów. Nagrany nowy Microsoft Runtime C++ i dalej nic.

Mam sezon 2016 i dopiero teraz pojawił się u mnie ten problem. Praktycznie od kiedy pojawiła się łatka 12.2.1 i teraz 12.2.2.

Proszę o pomoc.

PS.
Oczywiście oryginał.

Coachu Partyzant

25.03.2012 13:12    #2512     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze Steamem
Witam. Od kilku dni mam następujący problem z platformą steam. Mianowicie, gdy próbuje uruchomić grę to ciągle wyskakuję mi komunikat mówiący o tym, że gra jest obecnie niedostępna i proszę spróbować później. Wiecie może co teraz powinienem zrobić?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
25.03.2012 12:05    #2513     Sufler - Edytor - edytor
Możesz go ściągnąć na nowo ze Steama.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

leo21 Młody aktywista

24.03.2012 15:25    #2514     Sufler - Porady do gry - Nie pokazuje mi Steama
Siema!
Zacznę od początku: Włączam rano lapka i jakieś 5 minut odzyskuje jakieś pliki czy coś ? Później jak zawsze wchodzę w steam otwieram a tam coś takiego http://i.imgur.com/P1a5C.png czekam, czekam i nic ;/ Poza tym ucięło mi gg, nie mam Menadżera Zadań ;/ Wie ktoś co jest problemem ? Może została wciśnięta jakaś konfiguracja klawiszy czy coś ? A system to Windows 7.
PS. Sceen trochę mały jak coś postaram się wrzucić większego :)

necrosodomic_cor... Partyzant

24.03.2012 12:18    #2515     Sufler - Problemy techniczne - problem z baza danych
Ciężka sprawa. Pozostaje sprawdzenie spójności danych, no i reinstal. Gra jest pudełkowa, czy ze Steama?

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote="TomiGNO31"]A wiadomo na jakim patchu ten błąd znika?[/quote]

Jeśli miałbyś oryginał gry to nie miałbyś problemów, bo Steam automatycznie pobierze ci "łatkę". Ja nie rozumiem, macie problemy, to kupcie sobie oryginał. Nie mów tylko, że kupowałeś grę, albo że masz steama offline, bo byś się nie pytał tylko byś już dawno miał po problemie. "Gram na czystej grze" - hahhaha nie wydali cracka do patchy. Ot szkoda!

Możecie mnie banować za offtop ale niech wszyscy się zastanowią, czy tak sformułowane pytania zadawał by człowiek, który by kupił grę? Odpowiedź brzmi NIE!

Drinkwater Partyzant

23.03.2012 14:50    #2517     Sufler - Porady do gry - [FM 2012] Historia Zawodnika
Nie ma innej możliwości pobrania łatki niż przez Steam.

Twój problem może jedynie rozwiązać zakup gry w sklepie, nie będziesz musiał się kłopotać z takimi błędami i z tym jak pobrać nową łatkę.
The only person standing in your way is you.

staszek_konewka Partyzant

23.03.2012 14:27    #2518     Sufler - Porady do gry - [FM 2012] Historia Zawodnika
Witam,
Problem jest następujący, nie archiwizuje się historia zawodnika.
Przykłady:
1. W zimowym okienku transferowym kupuje zawodnika z kluba A (ma on tam rozegrane mecze) do klubu B ---> w historii zawodnika jest nadpisywany rekord i nie widać, że grał on w klubie A przez pół sezonu tylko tak jakby od początku sezonu był w klubie B.

2. Piłkarz gra cały sezon w jednym klubie. rozpoczyna się drugi sezon i analogicznie jak powyżej zostają nadpisane wartości (czyli był sezon 2010/2011, 2011/2012 i zaczyna się 2012/2013 - w historii wygląda to tak sezon 2010/2011 i następny to już 2012/2013)

3. W parze za powyższymi idzie brak wyświetlania ceny za transfer, informacji o wyp itp.

Czy zainstalowanie Patch'a może coś poprawić, spotkaliście z takim bugiem? (i jeśli tak to czy jest możliwość ściągnięcia patch'y inną metodą niż przez steama?)

Pozdrawiam
Staszek Ptaszek

giallorosso Partyzant

Od wczoraj nie mogę odpalić gry. Wyskakuje mi komunikat Steam: "gra jest chwilowo niedostępna, spróbuj ponownie za jakiś czas".
Wie ktoś o co chodzi? ;/

hurriicanee Partyzant

Witam. Posiadam oryginalną wersję FM 2012. Wszystko ładnie, pięknie, jednak..nie ze wszystkim. Jednym z osiągnięć, które są do zdobycia jest: zdobądź: "zdobądź 10 nagród managera miesiąca" - problem w tym, że w ogóle nie pojawia mi się co miesiąc taka nagroda w moich wiadomościach (w szczegółach ligi też nie ma). Drugi problem to nieaktualna galeria sław - w ogóle się nie aktualizuje. Gram 13 sezon ( Spoko ) w wersji 2012, zdobyłem nie tylko krajowe, ale także zagraniczne medale, punkty za wygrane turnieje - mimo to punkty nie naliczają się. Ktoś coś wie na ten temat?
Jan.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.