Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

GoralPL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.04.2012 02:37    #2491     Sufler - Porady do gry - przedmeczowy problem
W steamie wejdź w biblioteke . Prawym na FM 12 i właściwości -> Pliki lokalne i sprawdź spójność plików . To problem z plikiem Speed.xml gdy ten sposób nie zadziała usuń ten plik i znowu sprawdź spójność plików .

WariatCFC Młody aktywista

06.04.2012 23:10    #2492     Sufler - Porady do gry - Niewidoczne bramki
Witam, spotkała mnie dziś bardzo dziwna rzecz. Mianowicie, grałem sparing przedsezonowy, strzeliłem do przerwy 3 bramki, nie było mowy o żadnym spalonym, w tym pasku znajdującym się na dole ekranu meczowego też były bramki zaznaczone. Wynik do przerwy? 1:1 Przeciwnik nie oddał żadnego strzału na moją bramkę, w dodatku gdy chcę wejść w powtórkę, nic się nie dzieję. To samo w drugiej, dokładam kolejne 3 bramki, tym razem jednak wszystkie uznane. Potem strzelili bramkę na 4:2, w której powtórkę znów nie mogę wejść. Miał ktoś tak też kiedyś? Wyniku raczej nie odzyskam, ale chcę wiedzieć, czy te wydarzenie nie będzie występowało notorycznie w mojej karierze.

TAK, sprawdzałem spójność plików na steamie.

Pozdrawiam, wesołych świat ;)
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
06.04.2012 11:16    #2493     Sufler - Edytor - Zmiana nazwy stadionu
Plik gulchynsky.lnc wrzuć przykładowo do folderu:

C:/Program Files/Steam/steamapps/common/football manager 2012/data/db/numer bazy danych/lnc/all

http:(...)nsky.lnc

Daj znać czy wszystko działa.
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

Fenix Partyzant

Grałem w wiele wersji FM-ów ale naprawdę, ten Football Manager jest najbardziej wkurzający ze wszystkich razem wziętych. Muszę założyć ten temat, bo już nie mogę i nie wiem, czy to ja mam tylko takie problemy, czy co? A może inni grają lepszymi drużynami? W każdym razie - w tym FM-ie widzę że NIE DA SIĘ niczego osiągnąć małym klubem - w ogóle ciężko cokolwiek osiągnąć, a co dopiero małym. Wydaje mi się, że twórcy powinni nazwać grę Morale Manager 2012, bo widzę że w tej grze morale odgrywają znaczną, przecenioną rolę (w poprzednich było podobnie, ale nie było to aż tak drastyczne).
Przykład - gram słabym klubem, udało mi się jakoś zmontować konkretną ekipę (aż cud) i miałem dobre wyniki. Oczywiście tradycyjnie bywały jedna, dwie kontuzje w meczu, ale jakoś ciągnąłem, uzyskałem fajną passę. Nadchodzi mecz z drużyną o wyższej reputacji, ale parę miejsc niżej - na wyjeździe - gromię rywali 5-0, ale w meczu tym kontuzji doznaje uwaga - trzech moich zawodników (w tym jeden już po wykorzystaniu zmian. Patrzę po meczu, tradycyjnie kontuzje są długie, parę tygodni. Gram następny mecz z rywalem na mniej więcej równym poziomie, też niżej ode mnie - u siebie. Oczywiście muszę zmienić skład bo nie mogą grać kontuzjowani podstawowi piłkarze (oczywiście wszyscy kontuzjowani byli kluczowi) i - dostaję 1-6. Wyobrażacie to sobie? Najpierw 5-0 wygrana, potem 1-6. Oczywiście morale spadły i znając życie teraz będą same porażki, bo nie da się tego naprawić, a niemal każda rozmowa motywacyjna - o ile w poprzednim FM-ie funkcjonowała dobrze - o tyle w tym obraca się przeciwko trenerowi.
Też macie takie sytuacje? Zaradzacie jakoś temu? Ściągnąłem tego cholernego steama, wydają te swoje patche-sratche a i tak nic to nie zmienia w silniku gry.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
04.04.2012 10:41    #2495     Sufler - Dodatki do gry - IV Liga
Dodawanie graczy do bazy strasznie ją zapycha i jest ogromnie czasochłonne, dlatego moim zdaniem lepiej dodać np. Okręgówkę niż uzupełniać kadry graczami. Jeszcze dodanie piłkarzy w III lidze ma jakiś sens, o tyle dodawanie ich niżej IMO ma zbyt duży stosunek nakładu pracy do wzrostu frajdy z gry.

Dodanie graczy do jednej grupy tym bardziej nie wchodzi w grę, bo to posypie cały realizm, bo gracz dodany będzie znacznie lepszy od newgenów w pozostałych klubach.

Oczywiście to jest tylko moje zdanie, jeśli się znajdzie ktoś z konkretnymi argumentami, że lepiej dodać graczy najpierw do III ligi, potem do IV niż robić Okręgówki to chętnie podyskutuję.

Na razie mam dwutygodniową przerwę od edytora i FM, bo zapomniałem przejść w tryb offline, jak miałem dostęp do neta i teraz mi Steam nie funguje. Jak znowu będę miał internet to pomyślę czy robić coś dalej, bo też mam inne zajęcia :)
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

fox111 Partyzant

Witam,

mam dość istotny problem z grą FM 2012 (gra oczywiście oryginalna) a mianowicie po zainstalowaniu gry do "STEAM" w którym mam też inne gry,

Nie mogę odpalić FM. Gdy próbuję ją włączyć to wyskakuje mi taki problem:
Error: Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. IF the problem persists , please contact technical support
co więcej miałem również na platformie STEAM FM 2011 który również przestał działać .
-Skontaktowałam się ze wsparciem technicznym
-przeinstalowałem grę oraz steam z 15 razy i dalej nic
-zrobiłem wszytko co było w instrukcji : niestety dalej nic nie działa
- czy miał ktoś taki problem i jak go rozwiązał proszę o pomoc bo już nie mogę .

(dla zainteresowanych) odp od steam poniżej

dodam tylko że komputer jest prawie nowy kupiony specjalnie do gier - kompletnie zaktualizowany
64 bit , wind 7 home premium.

Hello,

A staff member has replied to your question:

Hello,

Thank you for contacting Steam Support.

If you are currently running Vista or Windows 7, please complete this guide:

Title: Windows 7 and Vista Troubleshooting
Link: http://suppo(...)FHZ-2170

You may need to manually run secondary installers required by this game.

Please exit Steam entirely and then download and run this installer:

Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x86)

Follow the link for the installation package:
http://www.micro(...)36f85647

Once complete, please go to: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\football manager 2012\directx and run these installers:

dotnetfx.exe
DXSETUP.exe

You can now log back into Steam and try re-launching this game.

Also, you may need to verify the game's files at least once.

Please follow the link below for information:

Title: Verifying Game Cache Files (GCF)
Link: http://suppo(...)EUH-3335

If the issues persist, please contact the Sega Support team from this guide:

Title: Football/Worldwide Soccer Manager series
Link: http://suppo(...)JKV-5969

Anytime you wish you can view your question online:
https://suppo(...)KZN-9952

wietnam Partyzant

03.04.2012 22:41    #2497     Sufler - Inne - Ludzie mam duuuuuży problem z Fmem.
Wystarczy sprawdzić spójność plików czy jakoś tak na Steamie. Pobierze Ci kilka kb danych i gra będzie działać.

KubaLechita Partyzant

03.04.2012 15:43    #2498     Sufler - Gra przez sieć - Problem z gra sieciowa
Witam wszystkich!
Chciałem zagrać ostatnio w FMa 2012 z kolega przez internet, ale on ma nieoryginalna gre. Zdaję sobie sprawę z tego, że zaraz posypia sie komenatarze o piractwie mojego kolegi, ale nie kazdego stac na oryginalnego Fma. Jak pewnie wszysycy wiedza, koniecznoscia jest posiadanie tego samego uaktualnienia, zeby moc grac przez neta. Tak wiec ja mam automatyczne aktualizowanie patchy przez steama, a on niestety nie. czy jest jakas mozliowosc odinstalowania u mnie patchy, co umozliwiloby nam wspolna gre? a moze znacie jakis inny sposob, ktory pomoglby nam w grze? z gory dzieki i pozdrawiam

leo21 Młody aktywista

31.03.2012 15:07    #2499     Inne - Hyde Park - Wyżal się!
To ja się wyżalę na tego jebanego Steama przez którego nie grałem w FM 12 już 20 dni :(

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Nie. A masz steama grając w FM-a 2012?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution