Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Motor1906"]Panowie prosze o pomoc, przy każdym pliku wyświetla mi się jakiś błąd 404, że nie ma wybranego pliku...

http://www.cmrev(...)lek.html

tym razem pod tym linkiem, jeżeli ktoś wie co na to poradzic to prosze o pomoc, nie chodzi już konkretnie o ten jeden link, ogólnie bo dany problem powtarza się w kółko. Czy mam coś zainstalować? kilka dni temu musialem wymienic dysk w laptopie poniewaz poprzedni ulegl uszkodzeniu, wiec komputer jest w zasadzie czysty.

Ewentualnie czy mozna jakos sciagac tego typu pliki przez steam? nigdy z niego nie korzystalem, gre odpalalem z plytki, dlatego tez nie posiadam zbyt rozleglej wiedzy na temat jego zastosowania.

z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam.[/quote]

Korzystaj z mirrorów.

Motor1906 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Panowie prosze o pomoc, przy każdym pliku wyświetla mi się jakiś błąd 404, że nie ma wybranego pliku...

http://www.cmrev(...)lek.html

tym razem pod tym linkiem, jeżeli ktoś wie co na to poradzic to prosze o pomoc, nie chodzi już konkretnie o ten jeden link, ogólnie bo dany problem powtarza się w kółko. Czy mam coś zainstalować? kilka dni temu musialem wymienic dysk w laptopie poniewaz poprzedni ulegl uszkodzeniu, wiec komputer jest w zasadzie czysty.

Ewentualnie czy mozna jakos sciagac tego typu pliki przez steam? nigdy z niego nie korzystalem, gre odpalalem z plytki, dlatego tez nie posiadam zbyt rozleglej wiedzy na temat jego zastosowania.

z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam.

leo21 Młody aktywista

Nie. Cholera ale to chyba coś z kompem mi się dzieje, bo np. jak włączam steama to mam tylko takie przezroczyste: http://i.imgur.com/9n3eB.png

Cocxa Partyzant

10.04.2012 19:26    #2484     Sufler - Inne - Sprzedaż FM'a
Witam! Otóż chciałbym sprzedać mojego FM'a, wersję oznaczoną nr 10. Jednak słyszałem, że w wypadku gry FM 12 nie da się sprzedać gry bez konta Steam. Czy w tym wypadku jest podobnie? I czy to oznacza, że gier praktycznie nie da się już sprzedawać?
Moje drugie pytanie dotyczy rzutów rożnych. W FM 11 wystarczyło ustawić jednemu ze środkowych obrońców nabieg na długi słupek i co najmniej 10 goli w sezonie gwarantowane. Tutaj jest inaczej. Ustawienia mam takie same, lecz bramek dużo mniej. Czy jest to spowodowane zmianą silnika gry, czy może w tym roku taka taktyka przy rzutach rożnych jest już nieskuteczna?

leo21 Młody aktywista

10.04.2012 15:31    #2485     Sufler - Porady do gry - Crash przed włączeniem gry.
Właśnie łatki pobrałem u kolegi na moim steamie, bo ja mam za słabego neta :/ Ale to chyba nie w tym rzecz bo wcześniejsze łatki tez tak pobierałem i nie było problemu.

wujeks Partyzant

09.04.2012 19:29    #2486     Sufler - Porady do gry - Co to ma byc ?!
Niestety, nie znalazłem w rejestrze informacji o wersji FM-a :) Zresztą, nawet gdybym wpisał sobie jakąś tam liczbę, to gra faktycznie by korzystała z tej łatki? Nie byłby to po prostu zwykły wpis, który ewentualnie pozwalałby drugi raz zainstalować patcha, a nasza ulubiona gra nie korzystałaby wciąż z najnowszych plików jakie są wgrane? :) No i ciekawe co na to Steam... :) Czy nie zapragnąłby "na siłę" pobrać dla nas każde "udogodnienie" jak to ma w zwyczaju... :)

wujeks Partyzant

08.04.2012 19:13    #2487     Sufler - Porady do gry - Co to ma byc ?!
[quote="Grzechoo"]To się nazywa "magia" tej gry. Albo sportu, ogólnie. Spróbuj grać na starszej łatce, nic więcej nie da się tu doradzić. A w przyszłości trafniej nazywaj tematy.[/quote]
Da się w ogóle zainstalować starszą wersję? Mi steam zawsze ściąga najnowszą i koniec kropka. Czy może musiałbym obok wersji oryginalnej ściągnąć pirata i na niego zainstalować jakiś patch wcześniejszy? Byłoby to w ogóle legalne? Gdybym miał oryginalną wersję, a mimo wszystko korzystać z nielegalnie pobranej? Dla mnie też byłby to kuszący kąsek, gdybym mógł cofnąć się nieco w wersji. Niestety, obecnie trzeba dużą wagę przykładać do analizy rywala i pod niego ustawiać taktykę. Ja jestem managerem trochę innej szkoły, wolę prowadzić grę i reagować w trakcie, jeśli przeciwnik mnie przejrzy i zneutralizuje moją grę, niż głowić się przed spotkaniem co tam rywal może wykombinować.
Zauważyłem też ciekawą sprawę. Jeśli nasza drużyna nie jest ustawiona pod rywala, to znacznie zwiększa się ilość błędów indywidualnych. Nie wiem czy to przypadek, ale w meczach w których nie przyłożę się do tego aspektu, to często obrona zawala bramę po bramie, bo jakiś komicznych sytuacjach.

marcin6105 Partyzant

07.04.2012 22:32    #2488     Sufler - Problemy techniczne - Czarny ekran ! ! !
Też mam łatkę 12.0.4 (Steam Off) bo na tej najnowszej podobno nie da się grać, a że gram kilkoma drużynami to wolałbym, żeby czas który poświęciłem na tą taktykę i grę nie został zmarnowany. Ja też mam tą łatkę ale mi się nic nie dzieje.

zooltar Partyzant

07.04.2012 16:35    #2489     Sufler - Problemy techniczne - Czarny ekran ! ! !
Jeżeli zainstalowałeś FM'a na łatce 12.0.4 to masz pirata, bo steam by ci pobrał najnowszą wersję.

Dziekujemy, zapraszamy z oryginałem!

Czeris Partyzant

07.04.2012 08:56    #2490     Sufler - Inne - Morale
Odkąd Steam zaktualizował FM do wersji 2.2, pojawił się problem z morale. A, mianowicie, tak naprawdę czegokolwiek nie powiem, to zawodnik negatywnie to odbiera podświetlając się na czerwono, czy wy też macie podobny problem , czy rzeczywiście popełniam jakiś błąd. Dodam ,że poprzednio również stosowałem swój styl rozmów, i miał on pozytywny efekt.

Korzystając z okazji życzę wszystkim użytkownikom wesoły i spokojnych Świąt, spędzonych w Rodzinno-FM'owych tonie. Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution