Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

HashVanHebel Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.04.2012 11:40    #2461     Sufler - Inne - Kupno FM12 - kilka pytań
Pozostało mi chyba ostatnie pytanie i kupuję. W tym artykule jest takie zdanie
[quote]Następnie Steam poinformuje nas o wymaganym oraz posiadanym miejscu na dysku, a także szacowanym czasie pobierania gry na nasz dysk twardy (zazwyczaj zawyżony - w moim przypadku wróżono 2 godziny, a skończyło się na 20 minutach).[/quote]
Gdziekolwiek usłyszę o pobieraniu ciarki przechodzą mi po plecach bo nie dość, ze mam neta o średniej prędkości 20KiB/s to w dodatku mam limit transferu 3gb. Oczywiście przy wersji pudełkowej nic więcej nie trzeba pobierać, a ten fragment odnosi się do tych, którzy kupili grę elektronicznie? Po prostu - czy po za steamem muszę coś pobierać?

Falcon Przodownik pracy

27.04.2012 16:34    #2462     Sufler - Inne - Kupno FM12 - kilka pytań
Ad 1. nie
Ad 2. http://www.cmrev(...)eam.html
Ad 3. Owszem pociągnie, ale będziesz miał ograniczone możliwości gry tzn 1, max 2 ligi, do tego tryb 3d może się wieszać.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

HashVanHebel Partyzant

27.04.2012 16:28    #2463     Sufler - Inne - Kupno FM12 - kilka pytań
Planuję kupić FM'a 12, naczytałem się o kluczach, steamach itd więc mam parę pytań.
1. Kupując wersję pudełkową gry muszę dokupić do niej coś jeszcze(klucz itp)?
2. Na czym polega aktywowanie gry przez steam?
3. Ostatnie i najważniejsze, może od tego powinienem zacząć. Znalazłem takie wymagania gry:

[quote]
Minimalne wymagania sprzętowe:

Procesor: Windows XP: 1,4 GHz lub szybszy; Vista/7: 2,0 GHz lub szybszy
Pamięć operacyjna: Windows XP: 512 MB RAM; Vista/W7: 1 GB RAM
Dysk twardy: 2 GB
Karta grafiki: 128 MB Nvidia FX 5900 Ultra/Ati Radeon 9800 lub lepsze (starsze karty mogą wyświetlać mecze tylko w 2D, ale ich obsługa nie jest oficjalnie wspierana)
System operacyjny: Windows XP/Vista/7[/quote]

Zdziwiłem się, że wymagania są tak małe, więc muszę zapytać się was z nadzieją, że ktoś ma takiego trupa jak ja lub podobnego.
Czy mój wyżej wymieniony trup o takich parametrach:

[quote]Procesor: 1,8 GHz
Pamięć operacyjna: 512 MB RAM
Karta grafiki: NVIDIA GeForce 7300 GS 256 MB
System operacyjny: Windows XP?[/quote]
pociągnie tą grę?

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
24.04.2012 20:34    #2464     Sufler - Porady do gry - FM 2012 - minimalizowanie gry.
Jeśli chodzi Ci tylko o sam internet, to jeśli korzystasz ze Steama to klikasz alt+Tab i wchodzisz w przeglądarkę. Ja minimalizuję grę przyciskiem "start" z logo windowsa znajdującym się między lewym controlem i lewym altem.
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

morpex Partyzant

24.04.2012 18:40    #2465     Sufler - Inne - 2 konta steam
witam mam problem, mam 2 knta steam i na obu mam dodane gry czy jest jakas opcja zeby gry z jednego knta przeniesc na drugie ??

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
20.04.2012 11:02    #2466     Sufler - Inne - odkupiona gra
Już nawet pomijając moją niechęć do portalu Allegro wynikającą z pewnych względów dziwnej interpretacji przez nich polskiego prawa (mamy domniemanie niewinności, a na allegro domniemanie winy) to kupowanie tam kluczy do Steama jest szalenie ryzykowne.

Kupisz dostęp do Steama, ale osoba sprzedająca dalej ma do niego dostęp, a są nawet spore szanse, że ponownie go sprzeda. Ale to i tak nie najgorzej, bo w sumie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ta osoba sobie zmieniła hasło i stracisz dostęp do gry. Owszem być może w sądzie dojdziesz swoich praw, ale to trwa długi i kosztuje sporo nerwów. Są rozmaite promocje w sklepach i tego FM można całkiem tanio kupić co polecam, a nie zakupy na Allegro.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Marcinho Partyzant

19.04.2012 22:19    #2467     Sufler - Inne - odkupiona gra
obydwoje możecie grać w fm w jednym czasie tylko musi jeden z was mieć włączony tryb offline na steamie

sebol007 Partyzant

19.04.2012 21:20    #2468     Sufler - Inne - odkupiona gra
oo właśnie o to mi chodziło :P dzięki wielkie za odpowiedz..
Tak apropo zastanawiam się jak to robią na allegro ze sprzedają sam dostęp do steam żeby grac. Skoro kupuje wielu ludzi to dla każdego muszą chyba mieć inne konto bo tak to występowałby ten konflikt o którym mówisz

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.04.2012 19:41    #2469     Sufler - Inne - odkupiona gra
Nie, będzie konflikt IP i Steam nie zezwoli. Ale możesz mu je ukraść zmieniając mejla, potem dostaniesz na niego specjalny kod i zmienisz hasło.

Ale ogólnie możecie grać we dwóch, z tym że nie jednocześnie.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

sebol007 Partyzant

19.04.2012 18:59    #2470     Sufler - Inne - odkupiona gra
No wlasnie, ja mam ten sam problem, tez chcialbym odkupic o obcego goscia gre, w tym przypadku jak poda mi swoj login i haslo do steama i ja sobie zainstaluje i bede korzystal z jego konta a on chcialby w tym samym czasie grac tak samo to da rade?
Chodzi mi o to zeby nie zablokowali mi dostepu do gry jak obczaja ze 2 osoby korzystaja z tego samego konta naraz?
Wyjasnicie jak to wlasnie jest? czy moga 2 osoby korzystac z jednego konta naraz?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution