Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.05.2012 14:14    #2451     Sufler - Problemy techniczne - fm 2012 nie uruchamia się
Spróbuj sprawdzić w Steam'ie spójność plików gry. To rutynowa czynność, zalecana przy wszelkich błędach w FM12. Może gdzieś wkradł się jakiś błąd i dlatego nie chce się włączyć.

Ivan880826 Partyzant

06.05.2012 13:23    #2452     Sufler - Problemy techniczne - fm 2012 nie uruchamia się
Witam,
mam następujący problem mianowicie Fm2012 nie chce mi sie uruchamiac. Oczywiście fm oryginalny wlączany przez steam na stacjonarnym dzała a na netbooku włącza sie steam ale nic się nie dzieje. Proces jest cały czas uruchomiony ale gra sie nie pokazuje... rozumiem ze na netbooku gra moze chodzic wolno itp ale powinna się chociaz uruchomić... procesor c50 amd i karta gr. ati 6250 HD z akceleratorem i DX11 4 gb ramu. nie wiem już jak mam to porządnie odpalic... ma ktos jakis pomysl albo jakis patch czy cokolwiek??

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.05.2012 16:17    #2453     Sufler - Edytor - Edytor bez oryginalnego FM'a?
Jak masz pirata to jesteś złodziejem, więc nie przysługują Ci dodatki. Jak ukradniesz samochód to Ci nikt zimówek nie wyśle pocztą. Edytor jest scalony ze Steamem, podobnie jak FM i kolejne łatki. Nie rozumiem po co piracić grę, która obecnie kosztuje tylko co wódka Krajowa z Biedronki.

Może i samą grę spiracisz, ale już na najnowszej łatce nie zagrasz, więc co to za gra. Steama kupić? Przecież to bibliotek gier, to się ściąga i wgrywa gry. Sama wyszukiwarka mi działa bez zarzutu.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Ozil Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
02.05.2012 11:55    #2454     Sufler - Edytor - Edytor bez oryginalnego FM'a?
A jeszcze jedno, STEAM - gdy wchodzę w wyszukiwarkę gier wpisuje np. 'football manager' to piszę 'brak elementów' i tak jest z innymi grami, nie ważne co bym wpisał.

Czy steam'a muszę kupić, czy ściągnąć taką wersje która pozwoli ściągać to co chce?

piorek Partyzant

30.04.2012 18:45    #2455     Sufler - Problemy techniczne - jka usunac stema
jak usunac steamaw football manager 2012 prosze o szybko odpowiedz niewiem czy w dobrym dziale umiescilem ten temat z gory dzieki

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Otóż. Wczoraj STEAM działał bez zarzutu. A dzisiaj nie chce się włączyć. Kiedy próbuję automatycznie loguje mnie na jedno z dwóch kont. Konkretnie na to, które używałem ostatnio i gdzie jest FM. Wyskakuje potem taki komunikat, następnie taki, a na koniec to. Wie ktoś o co może chodzić? I jak włączyć to drugie konto ,gdy automatycznie loguje na to? Z góry dzięki.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Valdi91 Młody aktywista

29.04.2012 12:55    #2457     Sufler - Problemy techniczne - Błąd z grą
Nie jest to czasem ten słynny "crash dump" ? Jeśli tak, to raczej nic z tym nie zrobisz, bo to przypadki losowe i nie ma na to rady. Możesz jedynie sprawdzić na Steam'ie spójność plików. Osobiście miałem przypadek, że w trakcie rozpoczynania meczu wywalało mnie z gry z powodu wadliwej skórki, nie było jakiejś czcionki czy coś. Tak więc sprawdź spójność plików, odpal na innej skórce i może się wyratujesz, bo jeśli to crash dump to niewiele możesz zrobić. Być może reinstall pomoże, ale nie jestem pewien.

marrtac Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
28.04.2012 23:10    #2458     Sufler - Porady do gry - Edytor na Steam.
Otwórz Steam-> Widok-> Narzędzia i zainstaluj Football Manager 2012 Editor

Valdi91 Młody aktywista

28.04.2012 22:50    #2459     Sufler - Porady do gry - Edytor na Steam.
Witam.

Mam taki problem, formatowałem właśnie dysk, po zainstalowaniu wszystkich sterowników, pierdół itd. ściągnąłem Steam'a i FM 2012, do którego mam zamiar wrócić. Jednak jestem pod tym względem strasznym pedantem, i nie uznaję gry bez oryginalnych nazw lig itp. więc zawsze edytowałem sobie nazwy największych lig na prawdziwe, kosmetyczne zmiany w nazwach niektórych klubów itd. by grało się przyjemniej. Jednak kiedy zakupiłem Football Manager'a i ściągałem go pierwszy raz, ściągnął mi się również edytor i jeszcze jakiś tam program, którego nie używałem. Teraz natomiast pobrałem jedynie samego FM'a, a edytora ni widu ni słychu. Szperałem trochę po Steam'ie, lecz nic nie znalazłem.

Mógłby ktoś mi powiedzieć, jak pobrać edytor?

Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.

Pozdrawiam.

rybeusz89 Partyzant

witam, dzis zrobilem formata zainstalowalem wszystkie stery chce instalowac fma i...

http://i49.tinypic.com/283wbl.jpg

moze ktos pomoc ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution