Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2012 19:20    #2421     Sufler - Porady do gry - problem z grą
A próbowałeś przejść w steamie w tryb offline?

libe Partyzant

26.06.2012 17:44    #2422     Sufler - Porady do gry - problem z grą
od pewnego czasu mam problem z grą wyłącza się ona zawsze 9 stycznia 2014 roku na każdym zapisie gry i wyskakuje taki komunikat Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte, by zająć się twoja sprawą dla gry football manager 2012. Kod błędu :(41) próbowałem odinstalować i zainstalować sprawdzałem spójność plików i nic co mam zrobić

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Zainstaluj Steama na innym dysku.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

ElFideo Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Jak nie chcesz aktualizacji, przelacz steam na tryb offline
CR7

Pumbek96 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam .

Pobrałem te pliki co trzeba ale nie mam folderów do tych co trzeba to wkleić i co mam zrobić ?
program Files (x86)Steam\steamapps\common\football manager 2012\data\db\1220\lnc\all. nie mam tego folderu steam i co mam zrobić ? ;[

Falcon Przodownik pracy

20.06.2012 15:17    #2426     Sufler - Problemy techniczne - Steam
1. wyłącz steama
2. wejdź do folderu ze steam'em
3. znajdź plik o nazwie ClientRegistry.blob i skasuj go
5. zaloguj sie ponownie na steamie, a skasowany plik powinien sam się ponownie utworzyć.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Coachu Partyzant

20.06.2012 15:11    #2427     Sufler - Problemy techniczne - Steam
Dziś gdy włączam steama wyskakuje mi taki błąd: steam.exe(main exception): CMultiFieldBlob(pSerialized): Bad field - extends past end of blob. Wie ktoś o co chodzi?

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

17.06.2012 17:24    #2428     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa obiektów klubowych
Nie mogę edytować :(

Nie widziałem takich informacji w grze, może za krótko gram, bo to dopiero prawie połowa drugiego sezonu, ale u mnie nie było mowy o ultranowoczesnych obiektach, bo takie posiadam.

Sprawdzałem w oficjalnym edytorze dołączonym do gry (na Steamie), jakie wartości liczbowe ma LENS w przypadku obiektów klubowych przy zakładaniu nowej gry, a jakie ma te wartości teraz na FMRTE i one się pomiędzy sobą w ogóle nie różnią.
Moje pytanie teraz jest następujące: jak to jest możliwe, iż zarząd zgadza się na rozbudowę czegoś, co już jest rozbudowane do granic maksymalnych?
W zakładce "baza treningowa" mamy jeszcze szkolenie młodzieży i wyszukiwanie juniorów (jak sprawdziłem to w edytorze mam odpowiednio 13 i 16 jak wartości liczbowe, w FMRTE dokładnie tak samo), ale za te opcje odpowiada inna prośba do zarządu, więc tak czy tak, to nie mogło być to rozbudowane.
Jedynie co mamy w FMRTE, a tego nie zobaczymy w oficjalnym edytorze (Kleyo lub inni spece od edytora mogliby się wypowiedzieć na ten temat pewnie najlepiej), to opcja "youth academy". Możliwym jest, że to jakiś ukryty atrybut, którego nie widzimy w grze (patrz: np. lojalność), w oficjalnym edytorze też go nie widać, więc jedynym wytłumaczeniem jest bycie takiego atrybutu w kodzie gry, który się zmienia, jest na odpowiednim poziomie przypisany do każdego klubu, ale my go nie widzimy. Może to właśnie to mi się rozbudowało, no bo jak to wytłumaczyć. Musiałbym jeszcze utworzyć nową grę na nowo i sprawdzić od razu FMRTE na jakim poziomie jest na starcie nowej rozgrywki.

turbo0 Partyzant

17.06.2012 14:38    #2429     Sufler - Problemy techniczne - Nie moge wlaczyc FM.
Dzis po dosc dlugiej przerwie postanowilem pograc w FMa 2012. Wlaczam gre pieknie ladnie, dochodzi do pasku gdzie pokazuja sie loga lig wszystkich przed opcja wybrania kariery, gra sie wiesza i sie wylacza. Probowalem ja usunac w steamie (prawy na gre i delete local content) lecz po ponownym zainstalowaniu dalej mam ten sam problem. Wyciagnalem nawet folder Sports Interactive z moich dokumentow ale to takze nie pomogle. Wiecie co moze byc przyczyna?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Spokojnie, możesz aktywować grę przez konto na Steamie, a zamiast instalacji danych z płyty, on pobierze je z internetu. Na pasku Steama masz zakładkę gry -> aktywacja produktu w Steam. Tam wpiszesz kod do FM-a i zacznie się pobieranie.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution