Nie mogę edytować
Nie widziałem takich informacji w grze, może za krótko gram, bo to dopiero prawie połowa drugiego sezonu, ale u mnie nie było mowy o ultranowoczesnych obiektach, bo takie posiadam.
Sprawdzałem w oficjalnym edytorze dołączonym do gry (na Steamie), jakie wartości liczbowe ma LENS w przypadku obiektów klubowych przy zakładaniu nowej gry, a jakie ma te wartości teraz na FMRTE i one się pomiędzy sobą w ogóle nie różnią.
Moje pytanie teraz jest następujące: jak to jest możliwe, iż zarząd zgadza się na rozbudowę czegoś, co już jest rozbudowane do granic maksymalnych?
W zakładce "baza treningowa" mamy jeszcze szkolenie młodzieży i wyszukiwanie juniorów (jak sprawdziłem to w edytorze mam odpowiednio 13 i 16 jak wartości liczbowe, w FMRTE dokładnie tak samo), ale za te opcje odpowiada inna prośba do zarządu, więc tak czy tak, to nie mogło być to rozbudowane.
Jedynie co mamy w FMRTE, a tego nie zobaczymy w oficjalnym edytorze (Kleyo lub inni spece od edytora mogliby się wypowiedzieć na ten temat pewnie najlepiej), to opcja "youth academy". Możliwym jest, że to jakiś ukryty atrybut, którego nie widzimy w grze (patrz: np. lojalność), w oficjalnym edytorze też go nie widać, więc jedynym wytłumaczeniem jest bycie takiego atrybutu w kodzie gry, który się zmienia, jest na odpowiednim poziomie przypisany do każdego klubu, ale my go nie widzimy. Może to właśnie to mi się rozbudowało, no bo jak to wytłumaczyć. Musiałbym jeszcze utworzyć nową grę na nowo i sprawdzić od razu FMRTE na jakim poziomie jest na starcie nowej rozgrywki.
Najnowsze posty