Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Kamillo77 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.07.2012 17:57    #2401     Sufler - Problemy techniczne - Serwery steam
Witam. Od tygodnia zmagam sie z problemem, nie mam juz pomysłu, wiec pisze tutaj. Po jednej z aktualizacji fma przez steam'a przy próbie uruchomienia gry wychodzi mi " Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte by zająć się Twoją sprawą dla gry Football Manager 2012. kod błędu: (53) " próbowałem wszystkiego co znalazłem w necie, wywalałem rózne pliki, sprawdzałem spójność, instalowałem od nowa i fma i steam'a , no po prostu WSZYSTKO co tylko się dało i sprawdzałem najmniej możliwe pomysłu które znalazłem, ale już sie wyczerpały. serio nie wiem co robić a mam straszną ochote pograć... a nie moge i to irytuje. prosze o każdy pomysł co można by zrobić, może bedzie jednak coś czego nie próbowałem. z góry WIELKIE DZIĘKI!

Burbulek Partyzant

Witam!
Mam poważny problem. Mianowicie nie działa mi Steam. Kiedyś przy wczytywaniu się Windowsa sam się włączał i nie było problemu. Po pewnym czasie zaczęła się wyświetlać informacja, że nie ma połączenia z internetem (przeglądarka śmigała) i żebym spróbował ponownie się połączyć. Po ponowieniu próby było wszystko ok. Ale od jakiś 3 dni Steam się zaciął na amen. Nie odpala się samodzielnie. Gdy próbuje go uruchomić ze skrótu na pulpicie pojawia się na pół sekundy klepsydra przy kursorze i niestety nic dalej się nie dzieje. Wczoraj zrobiłem reinstalke Steama i pomogło. Po około pół godzinie, ściąganiu plików, wpisywaniu najróżniejszych kodów w celu odzyskania konta (rzekomo loguje się z innego komputera za każdym razem choć nie mam zmiennego IP) udało mi się połączyć ze Steamem i zagrać w FM. Ale niestety dziś problem pojawia się na nowo. Nie pomaga też zalogowanie się przez ich stronę internetową. Nawet jeżeli już jestem na swoim koncie i naciskam "zagraj teraz" przy FM to nic się nie dzieje. Gra jest oryginalna. Może macie jakiś pomysł jak rozwiązać problem? Pozdrawiam.

PiotrasMUFC Partyzant

05.07.2012 22:47    #2403     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM12
[quote="Falcon"]Wrzuć jakiegoś screena.[/quote]
Niby co mam zescreenować? pulpit? Po prostu mi wczytuje gra przez steama, infromacja wczytywania znika i nic.

[quote="Ceyvol"]Spróbuj najpierw włączyć Steam, a dopiero potem FM-a - nie ikonką, tylko z biblioteki Steam. Poza tym sprawdź w procesach w menedżerze zadań (ctrl+alt+delete) czy proces fm.exe nie jest już włączony (może być nawet kilka razy!). Wyłącz wtedy ten proces/procesy i spróbuj uruchomić grę raz jeszcze.[/quote]

Niestety, 1 opcja nie zadziałała, 2 również - nie było żadnego procesu.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
05.07.2012 20:18    #2404     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM12
Spróbuj najpierw włączyć Steam, a dopiero potem FM-a - nie ikonką, tylko z biblioteki Steam. Poza tym sprawdź w procesach w menedżerze zadań (ctrl+alt+delete) czy proces fm.exe nie jest już włączony (może być nawet kilka razy!). Wyłącz wtedy ten proces/procesy i spróbuj uruchomić grę raz jeszcze.
twitter.com/Ceyvol

PiotrasMUFC Partyzant

05.07.2012 18:11    #2405     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM12
Dodam też, że wszystkie inne gry, które mam na steamie działają bez zarzutu.

Palimpsest Młody aktywista

Zostań przy 11. Chyba, że chcesz wydać 100 zł na update składów, jakim jest FM 2012. Zmian względem 11 żadnych. A nie przepraszam jest jedna i to rewolucyjna. Nieraz się zdarzy, że p***** STEAM nie pozwoli Ci grać w grę za którą uczciwie zapłaciłeś.
@

PiotrasMUFC Partyzant

04.07.2012 01:25    #2407     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM12
Witam,
Od niedawna mam następujący problem: Klikam w ikonkę FM12, po czym steam pokazuje mi "Przygotowanie do uruchomienia FM12", następnie ta informacja znika i nic się nie dzieje. Staram się cały czas uruchamiać, ale bez pożądanego skutku. Prosiłbym o pomoc.

jun_dymek Partyzant

Witam

Przed chwilą chciałem włączyć FM i niestety spotkał mnie restart komputera. Kilka prób i niestety taka sama sytuacja. Grałem dziś na innym komputerze i było ok (prawie - miałem problem z niedziałającym savem, ale sobie poradziłem). Pliki gry (savy itd.) synchronizują mi się poprzez GDrive. Nie mam pojęcia czemu teraz nie mogę włączyć FM. Ma ktoś jakiś pomysł poza ponowną instalacją. Dodam, że sprawdzałem spójność plików poprzez STEAM.

Z góry dzięki za pomoc.

soyo Partyzant

03.07.2012 19:17    #2409     Sufler - Edytor - Prosba do posiadacza FM 12
Czesc.

Mam prosbe do kogokolwiek z odrobina dobrej woli i ok 15 minutami wolnego czasu. Z kolegami tworze update do WE9LE (odmiana Pro Evolution Soccer z 2005 roku). Jak do tej pory bazowalismy na statystykach z FM, jednak od czasu przejscia FM'a na steam jest z tym wiadomy problem.

W kazdym razie, potrzebujemy wyeksportowana baze zawodnikow z FM'a z najnowszego patcha. Czy ktos bylby na tyle uprzejmy wyrzadzic nam ta przysluge? Nie jest to trudne i nie zajmie wiecej jak 15 minut.

ps. Graczem FM'owym / CM'owym swego czasu bylem, ale ja to bardziej czasu CM 01/02 - FM 2006 :]

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
02.07.2012 17:23    #2410     Sufler - Edytor - Editor zielone tło i koniec
A masz ten edytor pobrany ze Steama?
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.