Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
14.08.2012 11:38    #2341     Sufler - Inne - pomoc potrzebna
Steam nie przechowuje savów. Są one domyślnie w Moich Dokumentach.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

repus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
14.08.2012 11:26    #2342     Sufler - Inne - pomoc potrzebna
Jeśli masz aktywowaną grę przez Steama no to możesz sobie ją pobierać ile chcesz na ile chcesz komputerów , co do sav'ów to Steam chyba przechowuję parę ale nie jestem pewien bo nie sprawdzałem . Jeśli by nie było sav'ów to przerzuć je z jednego komputera na drugi do Games który jest w folderze C: / Program files / Sega / Football Menager 2012 / Locales / Games
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

wittmann Partyzant

14.08.2012 11:19    #2343     Sufler - Inne - pomoc potrzebna
przperowadzilem sie, nie mam netu, kupilem laptopa. na stacjonarnym u MAMUSI:)mam zainstalowanego fm12,teraz chcialbym zainstalowac tego fm na laptopie i przerzucic savy. z forum juz sie dowiedzialem ze tylko do instalacji jest potrzebny net moge to zrobic u mamusi ale siedze i nie wiem gdzie sa te savy czy szukac ich w steamie czy gdzies indziej ???? i po instalacji do jakiego katalogu wrzucic te odnalezione savy i czy to wystarczy ???
prosze o pomoc juz nie mam sily lazic nonstop do mamusi i tam rozkoszowac sie gra :))))))

SlimJ Partyzant

Probowałem i to samo, nawet odiinstalowalem wszystkie pliki steam i fm z kompa i zainstalowalem wszytko od nowa. Zawsze ten błąd. Pomocy!. Mam oryginalna gre i takie problemy po czasie.. ,

SlimJ Partyzant

Runtime Error!
Program Files\steam\steamapps\common\football manager 2012\fm.exe.
this application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. Mi natomiast wyskakuje cos takiego. Gram mecz jest np 60 min wychodzi mi do pulpitu i pojawia sie ten komunikat co napisalem na poczatku po wcisnieciu OK wylacza sie gra i po chwili uruchamia sie sama przez steama.. . Fm 12 mam zakupionego , oryginalny chodzi tylko przez steam.

SlimJ Partyzant

13.08.2012 00:11    #2346     Sufler - Porady do gry - Strasznie dziwne
Runtime Error!
Program Files\steam\steamapps\common\football manager 2012\fm.exe.
this application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. Mi natomiast wyskakuje cos takiego. Gram mecz jest np 60 min wychodzi mi do pulpitu i pojawia sie ten komunikat co napisalem na poczatku po wcisnieciu OK wylacza sie gra i po chwili uruchamia sie sama przez steama.. . Fm 12 mam zakupionego , oryginalny chodzi tylko przez steam.

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

11.08.2012 17:08    #2347     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm z allegro
Zgodnie z nowym regulaminem Steam nie można odsprzedawać swoich kont. Abstrahując, to ten nowy regulamin zmienia gry (nawet te, które już wcześniej kupiłeś) z produktów na usługi, zabrania prowadzenia zbiorowych procesów graczy przeciwko Valve, itd. Znaczy to ni mniej, nie więcej, że niedługo trzeba będzie płacić na Steam'ie abonament za wszystkie gry, bo inaczej nie pograsz. Dlatego nie używam Steam'a-nie dam się nabrać. Dlatego też nie mam FM'a 12, niestety...
Jesteśmy tu aby pomagać...

ignat1 Partyzant

11.08.2012 16:37    #2348     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm z allegro
też tak mi się wydaje.
http://alleg(...)330.html
ta chyba lepsza opcja

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
11.08.2012 16:25    #2349     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm z allegro
Konto Steam (brak możliwości rozgrywki online)

HE HE

ignat1 Partyzant

11.08.2012 16:14    #2350     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm z allegro
http://alleg(...)525.html
Czy taka aukcja jest legalna, i czy taka gra byłya by pewna i działająca ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution