Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

dupabobra Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.09.2012 10:33    #2291     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM 2012
Wyłącz steama i włącz jeszcze raz ;)

raca Partyzant

15.09.2012 20:04    #2292     Sufler - Problemy techniczne - Crash Dump podczas meczy
Dysk nowy, wolne miejsce 134GB. W tle działa Steam bo gra chyba bez niego nie pójdzie (nie?), no i Opere mam zazwyczaj otwartą. Jak zaczynałem grę, wydajność komputera miałem 5/5. Gram chyba na 12.2.xxxxx (nie wiem dokładnie jak to sprawdzić) ale wiem, że tylko te najnowsze, płatne FMRTE działają.

buczek93 Młody aktywista

15.09.2012 11:06    #2293     Sufler - Problemy techniczne - Crash Dump podczas meczy
A jak wygląda fragmentacja dysku ? Ilość wolnego miejsca ? Może w tle ci działa coś, co mocno obciąża twardziela (słuchana muzyka, Steam, przeglądarka do @) ? Błędy raczej same z siebie nie wyskakują (chyba, żeś pirat albo grasz na 12.0).

johny1910 Partyzant

13.09.2012 14:47    #2294     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Chętnie zagram. Zapraszajcie mnie na steam http://steam(...)2186890/

LOLECZeX Młody aktywista

Włączyć będziecie mogli, ale jedna osoba musi mieć włączonego steama w trybie offline, czyli granie przez neta odpada.

Fenix Partyzant

Mam pytanie
Chcialbym zagrac z bratem w fm-a - mam zainstalowanego fm-a na dwoch kompach, oczywiscie na jednym koncie steam. Czy w takim wypadku brat moglby zagrac na jednym, a ja na drugim fm-ie przez neta, czy w ten sposob nie da rady??

Valdi91 Młody aktywista

Steam ściąga ją automatycznie. Chyba, że grzebał coś na Steamie i wyłączył automatyczne aktualizacje czy coś takiego.

Valdi91 Młody aktywista

1, Musicie mieć tę samą wersję gry.
2. Patcha 12.2.2 nie ściągniesz (póki SKIDROW albo ktoś inny się za niego nie weźmie). O chwili obecnej Steam ściąga go automatycznie, więc na piraci nie mają do niego dostępu.
3. Zdaje mi się, że jak wejdziesz w 'Status gry' to powinno tam pisać na jakiej bazie danych grasz, lecz nie jestem pewien.

gucioprawda Młody aktywista

09.09.2012 18:49    #2299     Sufler - Dodatki do gry - Genie scout 12
Podepnę się z problemem pod temat.

Genie Scout 12 v1.1 działał dość długo i nagle zdechł. W senie:
- przy skompresowanym sejwie , po załadowaniu danych występuje błąd: "Invalid ZStream Error" (lub coś bardzo podobnego)
- przy nieskompresowanym zapisie, po załadowaniu danych występuje błąd: "Error Loading Entity Number [tutaj cyfry różne], File Position [różne cyfry], Database Version [różne cyfry]. Za to dalej nie ma standardowego "XML data seems to be corrupt"
O takie coś: http://image(...)2rn.jpg/ tylko pierwsze 3 wersy i inne wartości liczbowe (to przykład z neta).

Od razu piszę, że wersja FM12 ta, co na Steamie, a FM RTE nie używam.

qAd. Partyzant

06.09.2012 22:00    #2300     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Razem z kumplem szukamy hosta do gry w FM 12. Ligi europejskie, najlepiej któraś z tych : Anglia, Hiszpania, Niemcy i Portugalia.
Zainteresowanych proszę pisać na steam : dawido903.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.