Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

chinczol Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.10.2012 20:15    #2241     Sufler - Inne - Kilka Pytań
@Marcias:

-Chętnie bym Ci odpowiedział, ale rok temu miałem wersje STEAM, a w tym roku zamówiłem wersje pudełkową, więc też nie mam pojęcia jak wygląda instalacja z płyty i czy trzeba usuwać bete. Zresztą wrazie jakiś problemów z instalacją z płyty, zawsze można normalnie ściągnąć i zainstalować przez steam, bo wersja pudełkowa to nic innego jak klucz steam + płytka, pudełko i książeczka.
-Jeśli BETE instalowałeś dziś to masz już najnowszą łatke, wiec luz.
-Łatki będą się aktualizowały/ściągały automatycznie. Kiedy uruchomisz steam, będziesz widział że coś się pobiera, wtedy będziesz mógł zobaczyć co konkretnie.
-Folder Sport Interactive, czyli ten w którym mamy wszelakie grafiki itp, pozostanie na swoim miejscu, czyli w Moich dokumentach"

@Biggi:

Nie ma żadnego linka do ściągnięcia edytora, no chyba że wersja piracka, ale w takim wypadku piratom nie pomagamy i mówimy stanowcze STOP!
Edytor jest na STEAM i stamtąd możesz ściągnąć!

Macias Partyzant

29.10.2012 18:33    #2242     Sufler - Inne - Kilka Pytań
Również ja mam kilka pytań:

1. Jaką macie w tej chwili wersje gdy w becie i czy 1302 to jakaś nowinka, która uaktualniła się ostatnio (betę zainstalowałem dzisiaj)?
2. Jak otrzymam wersję pudełkową - w jaki sposób wygląda instalacja gry? Czy muszę usunąć to co mam w tej chwili i na nowo instalacja z płyty?
3. Mając już pełną wersję gry zamiast Bety - gdzie sprawdzę, czy jakieś łatki i patche zostały zainstalowane?
4. Mając już pełną wersję gry zamiast Bety - muszę na nowo wklejać fake vetra i grafikę, czy nastąpi jakaś podmiana tylko głównych folderów gry?

Pytam osoby, które miały styczność z instalacją gry z płytki przez Steam choćby w tamtym roku.

chinczol Młody aktywista

28.10.2012 20:56    #2243     Sufler - Porady do gry - Wybieranie lig - muli grę.
Witam.

1. Oczywiście - jeśli ustawimy opcje przy danej lidze "tylko podgląd" to w danej lidze nie będziemy mieli wszystkich piłkarzy, przez co nie będziemy obciążać kompa. Ja używam tę opcje przy mało znaczących ligach w których jednak mogą się pojawiać całkiem przyzwoici newgeni.
2. Ja również posiadam 2GB ramu, jednak działam na XP, który sam w sobie zużywa mniej zasobów. Procka mam 2x3.00, jednak jeśli chodzi o baze danych istotniejszą role odgrywa RAM. Powiem Ci na moim przykładzie z FM12 - wydajność kompa gra pokazuje mi na max, czyli 5 gwiazdek, przy ustawieniu dużej bazy danych, ok 13 lig grywalnych, ok 50 tys zawodników, szybkość rozgrywki wynosi 2 gwiazdki. Mi w zupełności wystarcza, gierka chodzi płynnie, nawet po 10 sezonach, a jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żeby zużywała więcej niż owe 2GB ramu. Oczywiście przydaje się również szybki dysk, podczas przetwarzania wyników, ja mam ssd więc śmiga szybko, warto pousuwać wszelaki syf, wirusy, oczyścić rejestr, zrobić defragmentacje dysku, a najlepiej również jest założyć osobne konto użytkownika na kompie i tam zainstalować tylko FM oraz steam, w ten sposób, żadne inne procesy w tle nie będą zżerały ramu. Grafika jest mało istotna, nawet integra pociągnie tryb 3d.
3. FM13 pójdzie Ci spokojnie, nie różni się wymaganiami od FM12.

Pozdro.

glimi Partyzant

27.10.2012 19:28    #2244     Football Manager - Ogólna dyskusja - Siemanko wszystkim
steam sam pobiera aktualizacje.

matek141414 Partyzant

27.10.2012 13:57    #2245     Football Manager - Ogólna dyskusja - Siemanko wszystkim
Mam do Was pytanie, gdzie można ściągnąć aktualizacje do fm 12( za free) albo aktualizacje do steama? Za odpowiedzi dzięki.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

27.10.2012 13:21    #2246     Sufler - Inne - DEMO FM 2013
[quote="lubieplacki32"]Jeszcze nie, podobno demo ma się ukazać tylko na Steamie[/quote]

podobno? raczej na pewno tylko na steamie;/
straszna głupota ze nie mozna normalnie pobrac, to nie orginał tylko demo! ehh
(L)

lubieplacki32 Partyzant

26.10.2012 09:04    #2247     Sufler - Inne - DEMO FM 2013
Jeszcze nie, podobno demo ma się ukazać tylko na Steamie

Mar1992 Przodownik pracy

25.10.2012 21:17    #2248     Sufler - Inne - Zakup FM'a 13, a demo
Nie. Wystarczy mieć Steam i tyle. Dla kupujących była BETA.

hQ Partyzant

25.10.2012 21:10    #2249     Serwis - Uwagi i propozycje - Userbary
[quote="mati91ck"]zamówienie tydzień temu, żadnych korzyści, brawoo brawooo ;) za rok na pewno przez was nie zamawiam FM`a, są poważniejsze serwisy ;)[/quote]

W jakim sensie brak korzyści? Ja też czekałem długo, aż wyślą mi klucz do Steam i w końcu sam do nich napisałem na GG i jeszcze tego samego dnia miałem klucz na poczcie :) Chyba, że dla Ciebie brak korzyści to brak userbara?
Polska Gola

Tobi18 Młody aktywista

25.10.2012 20:34    #2250     Sufler - Inne - Zakup FM'a 13, a demo
Witam. Powiedzcie mi jak to w końcu jest, demo jest dostępne tylko dla tych którzy zamówią i zapłacą od razu za pełną wersję? Jeśli tak to czy gdy zakupię klucz FM'a do Steama to dostanę go jak wyjdzie demo bym mógł w nie grać czy dopiero 2 listopada jak wyjdzie gra?
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution