Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

chinczol Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.11.2012 23:26    #2231     Sufler - Edytor - Uruchamianie
Steam - Widok - Narzędzia - odszukujesz Football Manager 2013 Editor - klik prawym przyciskiem myszki - Właściwości - Pliki lokalne - Sprawdź spójność plików i czekasz aż sprawdzi :)

Mar1992 Przodownik pracy

Musisz wpisać klucz do Steam, a na Steam są wszystkie języki.

adamlinho24 Partyzant

02.11.2012 18:20    #2233     Sufler - Porady do gry - problem z aktywacja przez Steam
zainstalowalem steam , wchodze na aktywacje produktu wpisuje kod z tyłu instrukcji i wyskakuje "nieprawidłowy kod"...
nie wiem moze cos zrobiłem nie tak... prosze o pomoc z gory dziekuje pzdr

szfedo Przodownik pracy

02.11.2012 17:28    #2234     Sufler - Gra przez sieć - Multi w FM 13
Witam. Od dawien dawna razem ze znajomym składaliśmy się na spółę na FM i graliśmy przez Hamachi wiele karier. Teraz powtórzyliśmy nasz coroczny rytuał, ale jak widać SI nie było to na rękę i postanowili zmodyfikować na minus ten aspekt gry i można połączyć się tylko będąc online w steamie, co dla nas jest niewykonalne bo złożyliśmy się na jedną grę na jednym koncie. Można jakoś to obejść? Nie chcemy piracić, kupiliśmy oryginalną grę a i tak grać nie można.

klompacmg Partyzant

Wlasnie sciagam Bete przez steam i teraz nie moge odpalic demo, chyba pliki sa podmieniane. juz mam 40%. Jak odpale bete i problem sie powtórzy to na bank wstawie screena.

Spiderek Partyzant

Witajcie i błagam pomoc Nie wykupiłem jeszcze nowego FM ponieważ boje ze mi nie będzie "hulał" na moim sprzęcie. Pobrałem demo ze Steam i efekt jest taki ze gra otwiera mi się ok 25 minut
chodzi wolno nie widać kursora myszki. nie da się grać co mam zrobić???????
mam 4 GB wolnego miejsca na dysku systemowym i 50 GB na drugiej partycji ram 1024 grafika Radeon 256 MB
CO mam zrobić zęby mi to jako tako działało ? przy 2012 miałem ten sam problem ale jak zainstalowałem direct x to wszystko zaczęło działać teraz tez zainstalowałem direct 11 i żadnych efektów pomocy!!!!!

Spiderek Partyzant

01.11.2012 11:04    #2237     Sufler - Problemy techniczne - Za mało pamięci dla FM13
Witajcie i błagam pomoc Nie wykupiłem jeszcze nowego FM ponieważ boje ze mi nie będzie "hulał" na moim sprzęcie. Pobrałem demo ze Steam i efekt jest taki ze gra otwiera mi się ok 25 minut
chodzi wolno nie widać kursora myszki. nie da się grać co mam zrobić???????
mam 4 GB wolnego miejsca na dysku systemowym i 50 GB na drugiej partycji ram 1024 grafika Radeon 256 MB
CO mam zrobić zęby mi to jako tako działało ? przy 2012 miałem ten sam problem ale jak zainstalowałem direct x to wszystko zaczęło działać teraz tez zainstalowałem direct 11 i żadnych efektów pomocy!!!!!

kajn Partyzant

Klucz do gry jest przypisany do konta Steam i może być używany na wielu komputerach ale nie jednocześnie i nie do gry sieciowej.

chinczol Młody aktywista

29.10.2012 21:11    #2239     Sufler - Inne - Kilka Pytań
[quote="Mar1992"]Być może. Tylko to będzie trochę dziwne, bo jak mam bete, to dema pobrać nie mogę. I tu pytanie, czy analogicznie będzie z pełną wersją?[/quote]

Wydaje mi się, że ci co kupili gre, odrazu będą mogli grać w pełną wersje, a ci którzy nie kupili, będą mieli jeszcze 3 dni na katowanie bety, a potem beta zniknie ze steama nie odwracalnie. Tylko nie wiadomo jak z instalacją pełnej wersji. Czy beta poprostu się zaktualizuje do pełnej wersji gry, czy trzeba będzie ją ręcznie usuwać, następnie instalując wersje pełną.

Mar1992 Przodownik pracy

29.10.2012 20:21    #2240     Sufler - Inne - Kilka Pytań
2. Beta zniknie ze Steama 2 listopada. Wtedy wpiszesz sobie kod z oryginału. Instalacja z płyty wygląda tak, że się odpala Steam, wkłada płytę i podąża za instrukcjami. W pewnym momencie zamiast ściągać grę z internetu, po prostu zainstaluje z płyty.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution