Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Puchacz293 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jes juz nową łatka? Ja mam aktulaną wersje 13.1
Pytam bo steam jak daje wiadomosci o akktualizacjach wyskakuje błąd.

"Czy też macie wrażenie że łatką z 2.10.12r. do gry wrócił "
Wrócił, czy wróci ?

K0nDzI Partyzant

Witam. Otóż mam taki problem z demo FM 13. Pobrałem ze Steama, odpalam, gram sobie z 15 minut i nagle kursor zaczyna mi migać, żadne przyciski nie działają ani alt+f4 ani ctrl+alt+delete, nie da się nic wcisnąć. Jedynym rozwiązaniem jest zresetowanie komputera aby wyjść z gry. Błagam proszę o pomoc!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
03.11.2012 21:27    #2223     Sufler - Inne - Cały czas BETA!
Gry - Aktywacja - kod Steam z instrukcji (nie kod CDP)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

chinczol Młody aktywista

03.11.2012 21:16    #2224     Sufler - Inne - Cały czas BETA!
Nie instaluj nic z płyty! Wpisz tylko klucz w steamie i aktualizacja sama Ci się pobierze. Płyta jest zupełnie zbędna. Waży cos ok 400 mb + 60mb edytor dodatkowo.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.11.2012 20:51    #2225     Sufler - Inne - Cały czas BETA!
Mi po odpaleniu Steam sam zaczął pobierać następną wersję po becie i tyle.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Marimba84 Partyzant

A macie wogóle FM 13 w bibliotece gier na steamie? kupiłem gre normalnie, wczoraj aktywowałem i nie mogę dziś grać, albowiem chcać uruchomić grę wchodzi mi do steama i pokazuje że grę mam kupić. Dodam, że grałem wczoraj normalnie.

grzelu_sdz Partyzant

Hej,mam taki problem kupiłem dzisiaj fm 2013 zainstalowałem go po przez steam i gdy chce go odpalic wyskakuja mi dwa komunikaty fatal error przy który moge nacisnąc dwa razy ok.Miał ktoś podobny przypadek z góry dzięki za odpowiedz.

Gdybyś poprawnie zatytułował temat, to pewnie znalazłby się ktoś znający odpowiedź.
Szemek

ag-25 Partyzant

Witam
Posiadam komputer z Vistą 64 bit SP2. Komputer jest po formacie. Zainstalowałem FM-a 2012 potem nowego - 2013. Niestety wersja 2012 nie chce się uruchomić wywalając mi za każdym razem crasha :( Co ciekawe nowy FM działa bezproblemowo!
Próbowałem przeinstalować wszystko (Steam i obie wersje gry) ale to na nic. Próbowałem sprawdzać spójność gry z poziomu Steama i dalej nic. Za każdym razem pobiera jakiś plik. Po kliknięciu ok na crashu (screen 1) wyskakuje drugie okno. Pojawia się finalizacja instalacji 1% i nagle pojawia się kolejne okno (screen 2).

W czym może być problem?

EDIT: nie wiem jak teraz w suflerze wstawić screen

Bery_36 Partyzant

1. Miałem tak tylko za pierwszym razem. Później już nie. Może pomogło to, że pobrany został plik 40 mb ze Steama.
2. U mnie Jeleń wciąż na wolnym transferze.

geforcPL Partyzant

03.11.2012 13:57    #2230     Sufler - Inne - Zrzuty ekranu w FM 13
Witam, panowie mam dziwny problem ze zrzutami ekranu z fm 13... naciskam F12, niby się zapisuje... ALE, nie ma w steamie w zakładce zrzuty ekranu, w opcjach steama i w opcjach fm 13 tez nie ma scieżki gdzie sie screeny zapisuja... jak mam to znaleźć ??

W innych grach na steamie wszystko się zapisuje w zrzutach ekranu w cliencie a tu nic...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution