Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

JuveMiki1897 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam dziwny problem, tzn. kiedy klikam na ikonkę z grą włącza mi się Steam i co dziwne gry nie ma w Bibliotece gier mimo iż kilka godzin wcześniej normalnie w nią grałem. Wszystkie zapisy i nawet gra jest na dysku, a mimo to nie ma jej w tej Bibliotece. Gra oryginalna. Pomóżcie

K0nDzI Partyzant

Witam. Otóż mam taki problem z demo FM 13. Pobrałem ze Steama, odpalam, gram sobie z 15 minut i nagle kursor zaczyna mi migać, żadne przyciski nie działają ani alt+f4 ani ctrl+alt+delete, nie da się nic wcisnąć, nawet nie da sie wyjść do pulpitu. Jedynym rozwiązaniem jest zresetowanie komputera aby wyjść z gry. Błagam proszę o pomoc!

Emeryt Partyzant

04.11.2012 18:20    #2203     Sufler - Porady do gry - Gra bez steam?
Czy da się odpalić grę bez steama? Tzn chodzi mi o rozgrywkę offline na komputerze, jeżeli tak to prosiłbym o pomoc jak to zrobić. Na pudełku przeczytałem że tylko do instalacji potrzebny jest internet, a zawsze jak odpalam grę łączy mnie ze steamem. :/

adam-rts Partyzant

04.11.2012 17:45    #2204     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13 na dwie osoby.
nie nie nie porpsotu jeden z was musi mieć steam w trybie offlline i możecie w tym samym czasie sobie grać razem

MUFCFAN Partyzant

04.11.2012 17:42    #2205     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13 na dwie osoby.
,, Z tym, że nie mogą być jednocześnie dwie osoby online na steam'' Ale żeby grać single to trzeba byc online na steamie? Czyli w tym samym czasie single nie pogramy? Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ;)

szfedo Przodownik pracy

04.11.2012 17:41    #2206     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13 na dwie osoby.
W trybie single player oczywiście. Z tym, że nie mogą być jednocześnie dwie osoby online na steam (z powodów oczywistych, gra na jednym koncie) także jeśli chodzi o update to owszem będzie, ale musicie się umawiać kto, kiedy wchodzi w tryb offline a kto online. Na pewno nie pogracie sobie razem w multi, natomiast jeśli chodzi o singla to ze spokojem możecie kupować na spółę.

IzbiPL Partyzant

Matti1009 - tak się składa że sam jestem w trakcie ściągania FMa ze Steama i też mam z tą instalacją problem, ale da się żyć.

Edit: Albo jestem ślepy, albo milionerów z Valve nie stać na wprowadzeniu opcji zmiany folderu instalacji.

IzbiPL Partyzant

Kod na steam ma taką formę: XXXXX-XXXXX-XXXXX
Ten drugi jest kluczem aktywacji rejestracji elektronicznej na stronie cdprojekt.pl. Wersja pudełkowa? Na 100% przepisujesz dobrze kod? Była chyba przy FM2012 jakaś afera z niewyraźnymi kluczami.

chinczol Młody aktywista

04.11.2012 15:48    #2209     Sufler - Dodatki do gry - Huge Database FM13
[quote="German"]A real names'y dla klubów i grywalne repry ktoś ma? :) Bo wklejałem pliczek z FM 12 i dalej standardowo: Arsenal pisze zamiast Arsenal Londyn blablabla, sami wiecie o co chodzi[/quote]

Na sortitoutsi.net jest fake nadający prawdziwe nazwy lig, rozgrywek, klubów, stadionów, niektórych państw, nagród, normalną repr Niemiec, prawdziwe media itp itd. Jednak gdy go sprawdziłem zupełnie mi nie pasuje, ponieważ np. nagrody w każdej lidze są w języku danego państwa, czyli w lidze hiszpańskiej nagrody mamy przetłumaczone po hiszpańsku, we włoskiej po włosku itd. Można jakoś oczywicie wybrać które pliki zastępujemy, ale dokładnie nie wiem które pliki odpowiadają za jaką czynność, i tak jak zacząlem się bawić, to potem musiałem sprawdzać spójnośc plików, bo mi gdzieś wcięło pliki z folderu steamapps\common\Football Manager 2013\data\db\1300 :) Czekam na fake jakiegoś Polskiego autorstwa. Czy fake od Vetr's czasami nie działa pod FM13, sprawdzał ktos?

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Może odpal Steama, wejdź w Gry -> Aktywacja produktu w Steam... i pojawi Ci się takie okienko:
http://img30(...)reen.JPG
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution