Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

pepopepko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.11.2012 17:53    #2161     Sufler - Inne - FM2013 za grosze
Odpowiedź jest prosta gdyż mogłem już dowiedzieć sięi przekonać jak to działa. Sprzedający da ci konto steam + FM lecz UWAGA! Nie pozwoli ci zmienić hasła do konta STEAM. Dlaczego? Gdyż będzie on tym kontem dzieilił wielu wielu innych którzy kupią na jego aukcji. Grę oczywiście odpalisz itp lecz nie będzie ona tak na prawdę na 100% Twoja i nie będziesz posiadał pewności czy w magiczny sposób nagle nie stracisz do niej dostępu.

Pozdrawiam.

ittam8 Partyzant

Właśnie steam pobrał jakąś aktualizację do FM'a, problem tylko w tym że nie wczytują się savy. Też macie taki problem?

LinQ Partyzant

07.11.2012 17:33    #2163     Sufler - Inne - FM2013 za grosze
Jedyne co mi przychodzi do głowy to że te konta na steamie są zbanowane ale czy całe konto jest zbanowane czy tylko uniemożliwia rozgrywkę online tego nie wiem. Chodź jeśli chodzi o tą pierwszą opcje to i tak cena śmiesznie niska i śmierdzi jakimś wałkiem bo kto by wydał 50 euro po to by sprzedać grę razem z kontem za 20zł

qAd. Partyzant

A mi nie zaktualizowało, dalej mam wersje 13.1.1, wie ktoś czemu ?

No i pobiera sie, musialem zresetowac steama :D

Flame333 Partyzant

07.11.2012 17:19    #2165     Sufler - Inne - FM2013 za grosze
nie wiecie może, o co chodzi z tego typu aukcjami?

http://alleg(...)900.html
http://alleg(...)773.html

to są pełne wersje tyle że bez możliwości gry online?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
07.11.2012 13:49    #2166     Sufler - Porady do gry - Problem z fm 13
Użyłeś po prostu złej wersji gry. Ta którą powinieneś pobrać znajduje się na półce sklepowej bądź też na platformie Steam i po zapłaceniu za nią możesz swobodnie grać.

edit: To, że szybko usunąłeś wpis o cracku nie znaczy, że go tutaj nie zauważyłem.

Puchacz293 Partyzant

07.11.2012 13:47    #2167     Football Manager - Ogólna dyskusja - Nowy patch
Wchodzę w steama a tam widze w aktualizacjach i myślałem ze to jakaś latka a wchodze w gre i mam dalej wersje 13.1.1 a w dolnym prawym rogu pisze mi BETA. Czy tak ma być, czy trzeba jakoś zaktualizowac grę ?

PS. Łatka jest z 6 listopada.

nawax Partyzant

[quote="Mar1992"]U mnie crashe występują, ponieważ zbyt często minimalizuję grę podczas przetwarzania danych. Gdy tego nie robię, gra ani myśli o "wykrzaczeniu się". Pasuje?[/quote]

Lepiej.Ale prawdę powiedziawszy to oczekuję informacji o patchu poprawiającym te wszystkie 'krzaki".Patch to może za dużo powiedziane ale poprawka aktualizująca.W W FM 2012 aktualizacje przez steam chodziły bardzo sprawnie,chociaż czasami nie mogłem się połapać do jakiej wersji jest zaktualizowany mój FM.

cezcfc Partyzant

07.11.2012 00:57    #2169     Sufler - Porady do gry - FM 13 problem z właczeniem
witam, mam problem z uruchomieniem gry, proces normalnie występuje w menedżerze zadań, a gra się nie odpala... początkowo występował błąd który wymagał zainstalowania directax 9, więc to zrobiłem, po kolejnym uruchomieniu steam informuje mnie, że gra się uruchamia i nic... w procesach jest, ale nic się nie dzieje... POMOCY !!! mam tak wielkie ciśnienie na granie, tyle czekałem na grę i nic... :[

EneDueRaBe Partyzant

Hi!
Chciałbym się dowiedzieć czy ten Football Manager 2013 - Konto Steam (brak możliwości rozgrywki online) jest pełną wersją gry ?
Czy jest to jakaś beta itp..

Dzięki za odp.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.