Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
08.11.2012 12:10    #2141     Sufler - Inne - FM2013 za grosze
Ale za to steam sprawdza, ile jednoczesnych odpaleń jest na kilku komputerach. Jeśli będzie tego za dużo (IP będą w innych regionach) to zbanują całe konto Steam (jeśli jesteś online, i dostaniesz bana, to nawet w tryb offline nie wejdziesz)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
[quote="sram_na_redaktora"][quote="rakowiec89"][quote="marianFCB"]a skąd pobrać tego hotfixa ???[/quote]

Najpierw kup grę, później odpal steam'a, automatycznie pobierze się łatka/hotfix, następnie wchodząc w grę, będziesz miał automatycznie wgranego nowego patch'a. Najważniejsze, jest to, że musisz kupić grę.[/quote]

A czy ty musisz tak fisiować? Nie kazdego stać na kupno orginału....[/quote]

Oczywiście, że nie każdego, tutaj nie chodzi o to. Problem jest w tym, iż znajdujemy się na oficjalnej stronie gry w Polsce, a tutaj jedyną odpowiedzią na zadane wcześniej pytanie, jest kupno gry. Były tysiące tematów na ten temat, więc po co pisać o tym samym, jak ludzie są na pewno świadomi, że w tym miejscu pomocy/odpowiedzi na takie pytania nie otrzymają. Chociaż, pojawiają się osoby, które tego nie dostrzegają.

ciechan78 Partyzant

Gra znajduje sie w c:/program files/steam/steamapps/common

konradstw Partyzant

http://alleg(...)069.html
Na allegro widnieje taka oto aukcja? Pytanie czy jest to pełna wersja gry, legalna i którą da się aktualizować?

rafiki14 Partyzant

mam jeszcze parę pytań:
1. zainstalowałem w STEAMIE FM 13 I teraz mam pytanie gdzie jest to na dysku bo nie mogę znalezć a muszę dodać tam plik inc i dtc
2. czy mogę i w jaki sposób zainstalowac bez steama

sram_na_redaktor... Partyzant

[quote="rakowiec89"][quote="marianFCB"]a skąd pobrać tego hotfixa ???[/quote]

Najpierw kup grę, później odpal steam'a, automatycznie pobierze się łatka/hotfix, następnie wchodząc w grę, będziesz miał automatycznie wgranego nowego patch'a. Najważniejsze, jest to, że musisz kupić grę.[/quote]

A czy ty musisz tak fisiować? Nie kazdego stać na kupno orginału....

rafiki14 Partyzant

aha czyli to co jest na stronie fm13 na oficjalnej stronie Football manager samo sie aktualizuje , a co jeśli chodzi o zdjecia zawodników czy stroje itp czy to sie tez samo aktualizuje czy trzeba to wgrywać?? Ja grałem wczesniej w FM11 i grałem bez STEAMA dlatego pytam

rafiki14 Partyzant

hej mam pytanie odnosnie STEAMA , chodzi mi o to czy ten program na bieżąco instaluje aktualizacje np. teraz

CM Revolution Polska Liga Update 2013 v1.0 czy to musze sobie sam wgrać

Michal144 Partyzant

07.11.2012 22:25    #2149     Football Manager - Ogólna dyskusja - update 13.1.2
[quote="Sierak"]Masz uruchomić grę, Steam pobiera pacze automatycznie, ściągnie ci się też łatka do edytora. Ale i tak ten update niewiele zmienia w rozrywce[/quote]

aha czyli ten patch nie pomaga z tym wyłączaniem gry itd ?? :D

Sierak Partyzant

07.11.2012 21:41    #2150     Football Manager - Ogólna dyskusja - update 13.1.2
Masz uruchomić grę, Steam pobiera pacze automatycznie, ściągnie ci się też łatka do edytora. Ale i tak ten update niewiele zmienia w rozrywce

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution