Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Puchacz293 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gdzie mozna sprawdzic na steamie jakie łatki mamy zainstalowane, w co trzeba wejść ?

moldovan Partyzant

08.11.2012 23:01    #2132     Sufler - Porady do gry - PROBLEM gra się nie uruchamia
może nie wszystko się pobrało ze steama. A jak tak to sprawdź spójność plików i jazda.

chinczol Młody aktywista

08.11.2012 21:36    #2133     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13 Edytor
steam-widok-narzędzia - odszukujesz Football Manager 2013 Editor i instalujesz.

Sierak Partyzant

Tak gra się bez problemu, tylko Steam musi być w trybie offline, w online przechodzisz jak aktualizujesz grę

wrocman Partyzant

08.11.2012 19:39    #2135     Sufler - Porady do gry - fm 2013 nie chce sie uruchomic !
Niestety pirackimi wersjami gry się tutaj nie zajmujemy choć taki problem i u mnie pojawiał się przy grze w wersję FM 2012 ale ze względu na zainstalowane uaktualnienie.

edit: SKIDROW? Zainstalowane na dysku D? Bez plików Steam? Chyba, że ja o czymś nie wiem.

wrocman Partyzant

08.11.2012 19:33    #2136     Sufler - Inne - Football Manager na trzech komputerach.
Tak jest możliwa.

Instalujesz FM na jednym komputerze w trybie online (logiczne), gdy przejdziesz cała procedurę (aktualizacja aktualna powinna się automatycznie ściągnąć) przełączasz steama w tryb offline i tak powtarzasz na następnych stanowiskach.
Tryb online może być aktywny tylko na jednym stanowisku.
Oczywiście musi być powiązanie do jednego konta na steam (to też logiczne).
Aktualizację pobiorą się tylko gdy steam będzie w trybie online.

adamlinho24 Partyzant

08.11.2012 15:06    #2137     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skórkami
w taki o to sposób dzis koncze przygode z FM 13 ;( to smutne i przykre ... gre dostalem w dniu premiery w zeszły piątek i od tej pory nie rozegrałem zadnej rozgrywki :/ bo oczywiscie nie chce sie juz tu powtarzac poraz którys ,ze mam problem z instalowanymi patchami itd,chodzi o mi o skiny nie da rady nic wgrac co chwile wypierd.... mnie na starego skina, na dodatek nie widac atrybutów,odinatalowalem i zainstalowałem gre i steama chyba z 5 razy , nie mam siły sie juz wkurwiac wiec trzeba sobie odpuścic, pozdro dla członków i administratorów forum

Sagan1908 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
08.11.2012 14:34    #2138     Sufler - Porady do gry - Gra się wyłącza.
Jest nowa łatka tylko ze na steamie jezeli masz pirata to nic z tego ale mam nadzieje ze ktos pomoze tym co graja na piratach mam taka nadzieje.:)

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
08.11.2012 14:13    #2139     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Musisz powiedzieć, na którym ekranie masz dumpa. Czy update'owałeś grę w Steamie do najnowszej wersji? Zostało usunięte wiele problemów z dumpami. Którą masz wersję dokładnie?
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Sierak Partyzant

konradstw, jest to pełna wersja gry, tylko licz się z tym że dzielisz ja z kilkoma innymi osobami, nie możesz zmienić danych konta itd. kupowałem tak grę rok temu to trochę o tym wiem. Typowe wykorzystywanie luk w Steamie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution