[quote="skazi"][quote="sebastiano399"]Koleś kupuję pewnie jedną płytę -> zakłada konto na Steam -> a potem sprzedaje np. 30 osobom te same dane. Policzmy: gra max 129, jeden klucz 20, razy 30 kupujących = 600, niezła przebitka. Tylko on zna dane na STEAM i nie ma możliwości żeby ktoś z kupujących je zmienił. Tak mi się wydaje, że ten proceder wygląda. Co Wy o tym sądzicie?[/quote]
Poniosła Cię chyba fantazja, jakoś nie chce mi się wierzyć że na dane konto można się zalogować z kilku komputerów w tym samym czasie. Klucze są legalne (oczywiście mówię o tych w normalnych cenach a nie po 20zł) i raczej kupione przez steam, a dla czego są tańsze niż wersja pudełkowa to chyba oczywiste. Kupowałem tak FM 2012 i wszystko hula jak trzeba, jak FM 2013 trochę stanieje i go połatają to też klucz kupię na allegro.[/quote]
Oczywiście że na jednym koncie Steam może offline zalogować się i tysiąc osób tylko musi znać kod weryfikacyjny Steam który podaje ci sprzedający - stąd tanie klucze na Allegro za 20zł bez możliwości gry online...feler takiego klucza jest taki że konto może zostać zablokowane i jeśli gościa nie ma w danej chwili np. na gg,a nie masz kodu weryfikacyjnego Steam to nie zalogujesz się i musisz czekać na tego kolesia żeby ci podał kod...hasło możesz zmienić ale kupujący który pierwszy rejestrował cd key moze odzyskac konto poprzez support Steam(często sprzedajacy zastrzega ze nie mozna zmieniac ani hasła ani loginu)...pzdr
Najnowsze posty