Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Spiderek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.11.2012 23:29    #2091     Sufler - Problemy techniczne - Co jest nie tak ze Steam
Kupiłem wczoraj FM'a dodałem go do steam wszystko ładnie pięknie poszło ale gra mi się nie chce włączyć. wyskakuje mi że gra jest aktualnie włączona a w menadżerze procesów istnieje proces fm.exe. CO z tym fantem zrobić? A sprawdzałem na piracie czy mi będzie chodził i wszystko mi chodziło tylko były crushe. Jak myślicie o co tu chodzi? Czy steam tak bardzo obciąża moj porcesor athlon 1.8 MgH i pamięć ram 1.5 gb?

ibra90 Partyzant

Nie wiem czy wyszły jakieś patche czy coś, ale powoli kończę pierwszy sezon nowego FM i muszę powiedzieć że albo wyszły jakieś poprawki bo nie zauważam już idiotycznie traconych bramek jak na początku ( jeszcze jakiś tydzień nawet nie cały temu ) i ogólnie gra stała się grywalna. Zero błędów, pomyłek - gra się w nią teraz super. Czy u Was jest podobnie ? Możliwe że steam zaaktualizował grę ? bo innego wyjścia nie widzę :)

jakupalec Partyzant

Witam!

Po okresie intensywnej nauki znów zainstalowałem FMa 12, wgrałem patch i uaktualnienie składów na wrzesień br. Gra jest oczywiście oryginalna, ale prawie nie mogę w nią grać. Od początku-przy meczu w trybie 3D gra 9 na 10 razy wyrzuca mnie na pulpit i wyskakuje crash dump, czasem wróci i jest niby normalnie, ale po jakimś czasie ten crash wyskoczy. Kiedy wyłączę zupełnie tryb 3D jest niby dobrze, ale podczas gry, już nawet nie tyle meczu pojawiają się i migają dziwne różowe i inno-kolorowe kwadraty. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, ściągnąłem sterowniki karty i to też nie pomogło, gram na Steamie. Ram 4 gb i generalnie komputer bez problemu ciągnie grę. Błagam, pomóżcie!

88_sikor Partyzant

Gram Legią, rozpocząłem rundę wiosenna i cały czas gram na 3 frontach (Liga, PP i LE) i teraz uwaga. Zwrócćie uwagę jak wygląda mój terminarz... Da się coś z tym zrobić?

http://steam(...)eModal=1

chinczol Młody aktywista

14.11.2012 21:56    #2095     Sufler - Porady do gry - Fm 13 na dwóch laptopach?
1. Będziecie mogli, tylko że z jednego konta steam, jeden z Was będzie musiał grać ciągle offline, czyli rozgrywka sieciowa między Wami w tym przypadku odpada, ale w single oczywiście można. Jedno konto steam na obu lapkach i jeden z Was w trybie offline.
2. Crash dumpy zdażają się wszędzie, nawet na orginalnym FM, ztym że jest ich zdecydowanie mniej, lub w ogóle jeśli masz szczęście.

chinczol Młody aktywista

[quote="grzela1"]Witajcie, chciałem zadać pare pytań.
Mianowicie chce zakupić oryginalną wersje football managera 2013 i w związku z czym mam te pytania :
Czy gdy zakupie gre, moge ją zainstalować na dwóch laptopach i grać jednocześnie?(ja posiadam swojego laptopa i brat posiada swojego, chcieliśmy razem kupić, ale nie wiemy czy będziemy mogli grać na dwóch laptopach jednocześnie).
Drugie pytanie jest mianowicie takie, czy w oryginalnych wersjach gra sie wyłącza i czy wyskakują crash dumpy?
z góry dzięki za odpowiedź ! ;)[/quote]

1. Będziecie mogli, tylko że z jednego konta steam, jeden z Was będzie musiał grać ciągle offline, czyli rozgrywka sieciowa między Wami w tym przypadku odpada, ale w single oczywiście można. Jedno konto steam na obu lapkach i jeden z Was w trybie offline.
2. Crash dumpy zdażają się wszędzie, nawet na orginalnym FM, ztym że jest ich zdecydowanie mniej, lub w ogóle jeśli masz szczęście.

Mar1992 Przodownik pracy

Chyba nie da się odpalić Steama na dwóch kompach jednocześnie. W trybie online oczywiście.

sqbnc Partyzant

14.11.2012 14:45    #2098     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jaki FM

Keysee Partyzant

Problem polega na tym, iż nie aktualizują się osiągnięcia np. strzeliłem bramkę, kupiłem zawodnika, strzelił ktoś hattricka lecz dalej na steamie mam to nieosiągnięte. Nie mam pojęcia z czego ten problem może wynikać. Przyznam się, iż pierwszy raz korzystam ze Steama. Konto mam zarejestrowane poprawie. Gra widnieje jako gra w która gram. Czas grania też "leci" lecz osiągnięcia nie. Ma ktoś jakiś pomysł?

chinczol Młody aktywista

13.11.2012 23:31    #2100     Sufler - Porady do gry - Steam nie łączy się z siecią
Być może jakieś chwilowe problemy ze Steam'em. Mi również coś dzisiaj długo łączyło, ale wkońcu zaskoczyło. Zobacz jutro, jak będzie się przedstawiać sprawa, jeśli problem ponownie wystąpi, napisz do supportu Steama.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution