Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

jojas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.11.2012 20:00    #2081     Football Manager - Ogólna dyskusja - update
ogólnie steam mi dzisiaj pobrał "coś" o wadze 17 mb

Mefiu1902 Partyzant

18.11.2012 19:13    #2082     Sufler - Gra przez sieć - [Projekt] Turniej FM 13 !
Witam,
Dzisiaj tj(niedziela) o godzinie 20:00 szukajcie w Football Manager serwera o nazwie "CM Champions Revolution". Rozegramy turniej coś typu liga mistrzów. Liczę na dużą frekwencję .. turniej robiony na spontanie ;)

Mój steam to mefiu1902

Zagramy max 3 godziny jeśli nie zdążymy to dokończymy jutro (poniedziałek) godzinę uzgodnimy później.

dvl666 Partyzant

18.11.2012 13:30    #2083     Sufler - Edytor - FMRTE 2013 aktywacja licencji
a czy jest to bezpieczne na steam? chce tego uzywac tylko do scoutowania zawodnikow.

cezcfc Partyzant

witam, mam problem z uruchomieniem gry, proces normalnie występuje w menedżerze zadań, a gra się nie odpala... początkowo występował błąd który wymagał zainstalowania directax 9, więc to zrobiłem, po kolejnym uruchomieniu steam informuje mnie, że gra się uruchamia i nic... w procesach jest, ale nic się nie dzieje... POMOCY !!! mam tak wielkie ciśnienie na granie, tyle czekałem na grę i nic... :[

adamlinho24 Partyzant

17.11.2012 08:47    #2085     Football Manager - Ogólna dyskusja - konto Steam
mam pytanie , jak zasilic konto steam jesli chodzi o kase ? zamierzam kupic dodatek zeby okno transferowe bylo caly czas , wchodze na to dodaje do koszyka i co dalej ???

Pats Partyzant

No kurde, problem znów się pojawił. Grałem cały czas karierę będąc w trybie offline na Steamie, straciłem połączenie internetowe, po czym zapisałem w tym stanie grę, i gdy ponownie wszedłem, nie znaleziono odczytu gry. Dodatkowo zawsze pojawiają się dwa błędy XML po takich wyjściach z gry nie będąc połączonym z internetem, które za każdym razem muszę usuwać. Nie wiem już, co mam robić.

ag-25 Partyzant

Musisz mieć nazwę i hasło do konta Steam, do którego FM został już przypisany. Jeśli kupiłeś grę to sprzedający powinien sprzedać Ci swoje konto.

Mefiu1902 Partyzant

16.11.2012 17:34    #2088     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam !
Osoby chcące zagrać w Football Manager 2013 przez sieć proszone są o kontakt na GG: 40818943 lub Steam: mefiu1902.

GRAMY NA ORYGINAŁACH !

icemanevo Partyzant

Witam, mam wielki problem. Przez dłuższy czas grałem w FM2012 i nagle po reinstalacji, nie mogę go odpalić bo wyskakują dwa okna z crash dump. Próbowałem kilku podawanych sposobów, jak weryfikacja plików przez steam czy też usunięcie settings. Nic nie pomogło, co gorsza po ściągnięciu FM 2013 demo jest to samo! Ktoś wie jaka może być tego przyczyna? Bardzo zależy mi na naprawieniu tego gdyż przymierzam się do kupna FM2013 a nie chcę wydać kasy w błoto.

LoveFM Partyzant

Tak jak w temacie, mam pytanie czy jak zainstaluje skórki, update składów czy innych rzeczy to mogę dostać za to bana?
Pytam bo jak włączam grę STEAM pracuje sieciowo i sprawdza spójność plików - kolega mi powiedział że instalacja takich dodatków nie nic wspólnego ze STEAM, ale wole zapytać i mieć tą pewność //pozdrawiam :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.