Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Fley79 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.11.2012 13:05    #2071     Sufler - Dodatki do gry - Huge Database FM13
[quote="chinczol"][quote="German"]A real names'y dla klubów i grywalne repry ktoś ma? :) Bo wklejałem pliczek z FM 12 i dalej standardowo: Arsenal pisze zamiast Arsenal Londyn blablabla, sami wiecie o co chodzi[/quote]

Na sortitoutsi.net jest fake nadający prawdziwe nazwy lig, rozgrywek, klubów, stadionów, niektórych państw, nagród, normalną repr Niemiec, prawdziwe media itp itd. Jednak gdy go sprawdziłem zupełnie mi nie pasuje, ponieważ np. nagrody w każdej lidze są w języku danego państwa, czyli w lidze hiszpańskiej nagrody mamy przetłumaczone po hiszpańsku, we włoskiej po włosku itd. Można jakoś oczywicie wybrać które pliki zastępujemy, ale dokładnie nie wiem które pliki odpowiadają za jaką czynność, i tak jak zacząlem się bawić, to potem musiałem sprawdzać spójnośc plików, bo mi gdzieś wcięło pliki z folderu steamapps\common\Football Manager 2013\data\db\1300 :) Czekam na fake jakiegoś Polskiego autorstwa. Czy fake od Vetr's czasami nie działa pod FM13, sprawdzał ktos?[/quote]

Napisz mi proszę na maila (fley79@gmail.com) jak mam wrócic do poprzednich nazw bo tez zainstalowałem tego fake i ti jest totalne nieporozumienie. A może mógłbyś mi tez przesłać tego od Vetr's?
Pozdro

dolcegabbana88 Partyzant

20.11.2012 01:13    #2072     Sufler - Porady do gry - Biały ekran startowy
Witojcie Rewolucjoniści.

Piszę do was z zapytaniem odnośnie dema "trzynastki", otóż po zassaniu jej ze steama i odpaleniu, w miejscu menu wybierającego rozgrywkę pojawia mi sie biały ekran. Czy ktoś wie czym jest to spowodowane?

PierreAndré Partyzant

19.11.2012 23:28    #2073     Sufler - Edytor - EDYTOR OD STEAMA (Problem)
Witam, mam pytanie odnośnie edytora od steama i mam nadzieję że pomożecie, mianowicie dokonałem małych zmian w edytorze zapisałem zmiany, a w grze dalej jest jak było? co zrobić aby zmiany dokonane w edytorze były widoczne w grze?

wrzosek21 Partyzant

Mam pytanie. Czy jest możliwoś gry na lanie na tym steam???

Amikowiec Młody aktywista

19.11.2012 00:45    #2075     Sufler - Inne - Klucz Steam na 2 komputerach
Tobie nie będzie naliczało osiągnięć na steamie i czasu spędzonego przy grze jeśli będziesz offline. edt: usunąłem literówkę

Amikowiec Młody aktywista

19.11.2012 00:43    #2076     Sufler - Edytor - FMRTE 2013 aktywacja licencji
FMRTE nie ma nic wspólnego ze steamem, trzeba się tylko liczyć z tym, że jak za dużo będzie się majstrowało w grze to istnieje prawdopodobieństwo, że wysypie crash i save będzie się nadawał do skasowania, dlatego zalecam robić autosave.

chinczol Młody aktywista

18.11.2012 23:08    #2077     Sufler - Inne - Klucz Steam na 2 komputerach
Oczywiście że tak. Twoje konto steam i pobiera z niego FM w sposób normalny.

chinczol Młody aktywista

18.11.2012 22:59    #2078     Sufler - Inne - Klucz Steam na 2 komputerach
Tak. Ale MarcionBVB napisał, że wraz z kolegą będą grali na jednym koncie steam. Wtedy można giercować bez problemu, tylko że jeden z nich musi być w trybie offline.

skazi Partyzant

18.11.2012 22:55    #2079     Sufler - Inne - Klucz Steam na 2 komputerach
[quote="chinczol"]Tak. Jeden z Was zawsze będzie musiał być offline, jeśli drugi będzie online. Jedno konto - jedna gra online.[/quote]
A przypadkiem nie jest tak że kod może być wykorzystany tylko raz i na drugim koncie steam ten sam kod już nie zadziała?

MarcionBVB Partyzant

18.11.2012 22:40    #2080     Sufler - Inne - Klucz Steam na 2 komputerach
Pytanie... Mam już zainstalowanego fm'a ze steama w trybie online.. to czy jak podam keya koledze zainstaluje sobie fma przejdzie w tryb offline od razu na moim koncie (ja będe na online grał) będziemy mogli grać w tym samym momencie???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.