Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

marcin110987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Elder"]Przymierzam się do zakupu nowego dziecka SI i stąd moje pytanie kupić teraz czy poczekać na załatanie gry? Czytałem różne tematy o problemach i bugach i nie mogę się zdecydować kupić czy nie? Jaka jest wasza opinia? są jakieś poważniejsze błędy uprzykrzające grę??[/quote]

Też się niedawno zastanawiałem nad kupnem nowego FM'a:
http://www.cmrev(...)987.html

Kupiłem steam'a i powiem Ci, że jestem zadowolony.
Jak wyjdzie nowa łatka to sobie po prostu można dociągnąć ze steam'a i zawsze masz aktualną (czy jak kto woli załataną) wersję :)

gadom1986 Partyzant

25.11.2012 17:43    #2032     Football Manager - Ogólna dyskusja - Totalnie nowy
patch wgrywa sie sam po zalogowaniu do steam a gra wgrana jest w folderze steam

stosik90 Partyzant

Laptop. Intel B960 2x2.2, 4 gb ram, grafika geforce 610m 1 gb. W tle nie mam nic prócz steama. Zauważyłem tez że przy starcie gry, gdy pojawia się logo SI i wtedy kliknę myszką to wyskakuje brak odpowiedzi. Trwa to tyle czasu ile te wszystkie reklamy się wyświetlają, a gdy pokazuję się już menu główne gra się odwiesza.

stosik90 Partyzant

Chciałem pograć w FMa w oknie, bo tak wygodniej. Wiadomo, można odpalić neta, gg itp. Problem jest taki, że kiedy odpalam przeglądarkę, lub kliknę myszką podczas ładowania kolejnego dnia to gra się zawiesza, wyskakuje brak odpowiedzi. Przy grze na pełnym ekranie problem nie występuje. Po takim błędzie żeby jeszcze raz włączyć FMa muszę przechodzić na steamie na tryb online, a że gramy z bratem na 2 komputerach na 1 koncie to jest wtedy dużo kombinowania, bo on musi być offline itd. Jakieś pomysły jak to naprawić?

batishimo Partyzant

25.11.2012 10:46    #2035     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
chętnie zagram liga do ustalenia. Moje gg: 1886665 nick na steam batishimo

sxz69 Młody aktywista

Nie wiem w ogóle co za pytanie? Skoro jesteś fanem futbolu i serii Football Manager to raczej nie powinieneś się nad tym zastanawiać. Nie rozumiem czemu tyle osób narzeka na najnowszą odsłonę serii. Mi się bardzo podoba, a po najnowszym patchu praktycznie już wszystko wróciło do normy i gra jest bardzo przyjemna. Swoją przygodę z FM13 zacząłem prowadząc Lechię Gdańsk, którą doprowadziłem do triumfu w Lidze Europy, więc dla chcącego nic trudnego.
Jeśli chcesz trochę oszczędzić kasy to polecam zakup samego klucza do Steama na allegro.

adik777 Partyzant

24.11.2012 21:15    #2037     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pytanie Nowicjusza
Tak , musisz go stworzyć .
Spokojnie , steam nic do tego nie będzie miał , śmiało instaluj :)

MajsterED Partyzant

24.11.2012 20:34    #2038     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pytanie Nowicjusza
Wszystkie modyfikacje takie jak ta i herby klubów można spokojnie instalować i steam nic do tego nie bedzie mial ?
Aktualizacje gry czasem tych modyfikacji nie usuwają ? Nie mam folderu edit data jego trzeba stworzyć ?

MajsterED Partyzant

24.11.2012 20:18    #2039     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pytanie Nowicjusza
Witam. Mam pytanko są dwie Polskie ligi w FM 2013 widziałem , ale również widziałem , że są drużyny z 2 i 3 ligi Polskiej. Czy można jakoś nimi zacząć grać ? Mam oryginalną wersje ze Steama. Dzięki za odp.

kowalsyk Partyzant

Jest w najnowszym fmie klub Red Bull Brasil? Bo właśnie steam mi ściąga grę i jestem ciekaw czy taki klub tam jest.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution