Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Pshemko_Brasil Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Dopiero co zakupiłem nowego FM. Zrobiłem instalację przez Steam tak jak mnie poprowadził program. Wszystko teoretycznie się wgrało. Klikam przycisk "Graj" w Steamie. I nic. A w zasadzie to komunikat o błędzie:

http://image(...)uat.jpg/

No i co mam zrobić? Żeby wszystko trybiło? Bo takie niespodzianki przekonują mnie coraz bardziej do powiedzenia: "Lepsze (nowe) wrogiem dobrego (starego)".

Grzesztof192 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
pierwszy raz muszę korzystać ze steam'a żeby grać i nie bardzo wiem co jak robić. jestem online, mam fm'a ustawionego by grać, ale aktualizacji jakoś nie pobiera. jak zacznę grać to crash dump wyskakuje zaraz, wytłumaczysz jak muszę to dokładnie zrobić?

Grzesztof192 Wróg ludu

panowie mam problem z managerem 13, właściwie to ze steam'em. nie mogę ściągnąć patcha. pomoże ktoś wytłumaczyć jak to zrobić by móc już normalnie pograć? Lub jeśli ktoś ma to KOD produktu STEAM muszę podać. jeśli ktoś coś wie proszę napisać na gg 6669705

Grzesztof192 Wróg ludu

panowie mam problem z managerem 13, właściwie to ze steam'em. nie mogę ściągnąć patcha. pomoże ktoś wytłumaczyć jak to zrobić by móc już normalnie pograć? Lub jeśli ktoś ma to KOD produktu STEAM muszę podać. jeśli ktoś coś wie proszę napisać na gg 6669705

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

27.11.2012 22:41    #2025     Sufler - Inne - Statystyki globalne
Przepraszam za post post postem ale znalazłem rozwiązanie to wrzucam:)
http://steam(...)vements/

Pgoroo Partyzant

27.11.2012 14:34    #2026     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
steam sciągnie ci automatycznie
Két szót ismerek,
Mindig és Soha.
Fradista mindig,
Újpesti Soha!

Grzesztof192 Wróg ludu

27.11.2012 12:00    #2027     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
gdzie muszę wejść w steam by ustawić automatyczne aktualizowanie? kombinuję ale nie mogę dojść do tego

kowalsyk Partyzant

No to od początku. Na steamie wziąłem instaluj, gra się ściągnęła, zaczekałem jeszcze ze 2-3, bo może coś się musiało zaktualizować. Potem biorę "graj" i włącza się okienko z finalizacją instalacji. Po dosłownie 20-30 sekundach wyskakuje okienko o kodzie błędu takim jak w temacie i nic nie mogę zrobić. Dodam, że mam tą wersję tylko offline z allegro. O co chodzi i czy da się to jakoś naprawić? Wszystkie pliki w steamapps od fma są, więc nie bardzo wiem czemu tak jest.

Czeris Partyzant

26.11.2012 17:44    #2029     Sufler - Inne - Czy warto kupić FM za... ?
Czy kupując FM za 20 zł gra działa poprawnie. Chodzi mi jedynie o Gre single. Nie potrzebuje multi. http://alleg(...)594.html co o tym sądzicie , warto ?

marcin110987 Partyzant

Też wątpię, żeby cena jeszcze spadła, na allegro można już kupić poniżej 100zł, a łatki zawsze można dociągnąć ze steam'a ;)
Jednak ten steam to bardzo wygodna rzecz :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution