Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.11.2012 16:07    #2011     Sufler - Edytor - jak wczytać pliki?
[Quote]Mam takie niezręczne pytanie gdzie jest ten edytor? Nie mogę tego dziadostwa znaleźć? Jak go uruchomić?[/Quote]
Edytor i Resource Archiver dołączony jest do FM ale pobiera się je jako osobny proces; nie można pobierać ich równocześnie. Zapewne przy pobieraniu gry odpuściliście resztę. Sprawdźcie czy jest on w waszej bibliotece ew. w Steamie wejdzcie w +Dodaj grę...(na dole ekranu) aktywacja produktu w Steam, 2xakceptacja i wpiszcie numer seryjny ponownie.
3 i chyba najbardziej pewna opcja(właśnie ją zauważyłem) to wejście w górnej zakładce: Widok--> Elementy Pobierane-> Wznów wszystko :)

Pshemko_Brasil Partyzant

Tak, kod produktu jest wymagany przy instalacji przez Steam. A znajdziesz do gdzieś w pudełku z oryginalną grą :)

Grzesztof192 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
kolego jak instalowałeś fma w steamie to musiałeś podać kod produktu? jeśli tak to podeślij go mnie bo ja nie mogę nigdzie dostać

wojas611 Partyzant

29.11.2012 20:30    #2014     Sufler - Gra przez sieć - Tournament reaktywacja
Wbijam!
Steam: jurek6111
Girondins Bordeaux

Mefiu1902 Partyzant

29.11.2012 19:37    #2015     Sufler - Gra przez sieć - Tournament reaktywacja
Jestem chętny !
Klub: Getafe FC :D
Steam: mefiu1902

chinczol Młody aktywista

Tak. Tylko zasada jest taka. Jedno konto steam - jedna gra w trybie online. Więc Ty i Twój brat musicie mieć na swoich komputerach to samo konto steam na którym będzie FM13. Jeden z Was będzie musiał ciągle grać w trybie offline. Kiedy pojawi się jakiś fix poprostu najpierw ściaga go jeden z Was, następnie przechodzi w tryb offline tak aby drugi również mógł ściągnać. W takiej sytuacji odpada gra sieciowa. W single możecie normalnie giercować.

Pshemko_Brasil Partyzant

No i nie wiem co zrobić . . . Składniki wszystkie są. Robiłem jeszcze raz instalki FM-a i Steam-a. Program antywirusowy wyłączony. I nadal nic . . . To jest po prostu chore. Nie można było zostawić wszystkiego po bożemu, wrzucić płytkę w napęd i zainstalować. To wymyślili jakieś instalacje on-line . . .

chinczol Młody aktywista

Najlepiej byłoby zrobić reinstall systemu :) ale skoro system ma dopiero póltora tygodnia to nie ma sensu. Tak jak pisałem. Mimo wszystko wyczyść śmieci i rejestr, sprawdz czy masz te wszystkie składniki o których wyżej pisałem, przed odpaleniem gry wyłącz niepotrzebne procesy i antywirusa, w ostateczności zrób reinstal steama i samego football managera.

Pshemko_Brasil Partyzant

Sprawdziłem to tak jak napisałeś. Teoretycznie wszystkie pliki zweryfikowane poprawnie. Odpalam grę. Steam robi to co tam ma robić. Dobija do 100%. Czekam chwilę i ponownie komunikat jak wyżej.

chinczol Młody aktywista

Steam - Football Manager 2013 - klikasz prawym przyciskiem myszki - Właściwości - Pliko Lokalne - Sprawdz spójność plików gry.

Czekasz aż sprawdzi i potem zobacz czy uda się odpalić gierke.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution