Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Grzesztof192 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
11.12.2012 22:16    #1951     Sufler - Porady do gry - Patch FM 2013
nie kłamię, mam steama, w ustawieniach mam by automatycznie aktualizowało, jak mi podpowiadali ale nic nie pobiera, skoro nie pobiera to próbuję pobrać poza steam'em by móc pograć, faktycznie nie mam oryginału nie bd kłamał, ale grać lubię jak wielu z nas, dlatego dopytuję o różne sposoby uruchoienia fm'a. od 3 tygodni śledzę dyskusje i pytam o rozwiązanie i d tej pory nie udało mi się zrobić, próbowałem na wiele sposobów

Bartuniu Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2012 22:07    #1952     Sufler - Problemy techniczne - Steam stoi na 38 %
Drodzy Towarzysze, dzisiaj kupiłem FM 13 i jestem z tego niezmiernie rad. Moją radość mąci taki mały, niewielki szczegół - mianowicie, nie mogę odpalić gry. Dokładnie nie mogę odpalić samego Steama. Aktualizacja tego Steama stoi na poziomie 38 % i nie ma zamiaru nawet drgnąć. Komputer mam w pełni sprawny i w miarę dobry, żeby udźwignąć FM-a. Czy problemem jest może mój internet ? Posiadam internet mobilny w Play świeżo doładowany, więc opcja limitu też odpada. Proszę o sensowne rady bo przeszukałem cały strych wujka google i nic nie pomaga, sam nie wiem co mam już robić. Jedyny ratunek w Was Drodzy Towarzysze. Pomożecie ?

soczo1 Partyzant

11.12.2012 19:29    #1953     Sufler - Porady do gry - Patch FM 2013
Grzesztof i od razu widać, że kłamiesz, nie masz steama, nie masz oryginała i szukasz patcha na lewo po to by pograć :) Jakbyś miał to byś bardziej szukał wiadomości co zrobić by steam Ci pobrał, a nie gdzie go można pobrać BEZ steama ;) Pozdrawiam

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

11.12.2012 17:52    #1954     Sufler - Porady do gry - Patch FM 2013
Rozumiem, że do mnie to pytanie.

Nie wiem jak to jest poza Steamem, mnie się gra aktualizuje na bieżąco.

Grzesztof192 Wróg ludu

11.12.2012 17:03    #1955     Sufler - Porady do gry - Patch FM 2013
i jak kolego można je pobrać? bez steama jest to możliwe? ja próbuję w steamia jak i samemu szukam i nic do pobrania nie mogę dostać. masz namiary na te patche skąd mogę je pobrać?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

11.12.2012 11:27    #1956     Sufler - Porady do gry - Patch FM 2013
Można grać offline, sprawdź czy masz patche(5 sztuk) w folderze o podobnej ścieżce: D:\MANAGER2013\steamapps\common\Football Manager 2013\data\updates

Grzesztof192 Wróg ludu

11.12.2012 10:41    #1957     Sufler - Porady do gry - Patch FM 2013
panowie mam pytanie: czy można grać w fm'a 13 bez steama? mam zainstalwaną grę w steamie i musi tylko pobrać patcha ale tego nie robi,
ustawienia mam zrobione na automatczne pobieranie i nic nie mam żadnych komunikatów o pobraniu. czy można go pobrać jakoś z neta?
ma może ktoś i ógłby wysłać? proszę o pooc

domiinnho10 Partyzant

09.12.2012 11:13    #1958     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM13
Mam jeszcze jedno pytanie czy ten komunikat wpływa w jakikolwiek sposób na sprawność gry? Bo komunikat pojawia się nawet po reinstal'u i Steama i FM'a, a żeby było ciekawiej settings usunąć nie mogę, bo go nie ma! Mam Win7 robię wszystko jak trzeba i nic. Wpisuję frazę AppData szukam następnego kroku Roaming i tutaj się poszukiwania kończą na ślepym punkcie. Nie wiem, czy ma coś wspólnego to, że gra wraz ze Steamem jest zainstalowana na innym dysku, chociaż dwa dni temu miałem wszystko na C i też nic nie znalazłem... Gra oczywiście pudełkowa - oryginalna. Help Me!

kozak7622 Partyzant

09.12.2012 10:43    #1959     Sufler - Porady do gry - problem z gra...
przestawiłem na program ale problem się nie rozwiązał... jednym słowem nabawię sie depresji... jedyna gra w jaka gram przez cały rok nie chce poprawnie działać zastanawiam sie nad zmiana windowsa na xp lub viste ale nie wiem czy to coś pomoże instalowalem juz gre i steama od nowa i nic dalej to samo

mateuszmali Partyzant

09.12.2012 10:15    #1960     Sufler - Porady do gry - peroblem ze Steam
Witam,
mam pewien problem ze Steam. Zakupilem w sklepie polecanym przez cmrev gre FM2013. Wersja z kluczem. Dostalem kod do wersji beta. Wersje ta zainstalowalem. Po premierze dostalem kod do pelnej wersji gry, ale z tego co czytalem to nie nalazalo jej instalowac, poniewaz wersja beta sama sie zaktualizuje do pelnej wersji gry.
Po premierze gre uruchomilem 1 raz. Niestety czas nie pozwolil mi na kolejne uruchomienia. Dzisiaj wreszcie znalazlem chwile czasu i chcialem w koncu troche pograc w ta gre. Odplalilem Steam i sie zdziwilem- gry nie bylo w bibliotece.
W zwiazku z tym chcialem zrobic kolejna instalacje gry z aktywacja kodu ktory dostalem po premierze. Wybralem na Steam opcje instalacji. Wszystko bylo ok do momentu kiedy nie przeszedlem do aktywacji poprzez wpisane kodu. Przepisalem kod i wyswietlil sie komunikat, iz gra jest juz aktywowana i znajduje sie w mojej bibliotece gier. Niestety- w dalszym ciagu sie tam nie znajduja. Sa wszystkie inne gry ktore kupilem, ale nie ta...
Jak ten problem rozwiazac?

Z gory dziekuje za odp. i pozdrawiam
M

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution