Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

orzo12 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam!
Mam problem, właściwie to bardzo duży problem. Chciałbym sobie pograć w fma 2012, ale ciągle mam problem z crashdumpem. Rok temu kupiłem Fm`a. Zainstalowałem z płyty, no i wszystko działało pięknie. Pograłem trochę i potem gra mi się znudziła. Gdy postanowiłem powrócić do gry pojawił się ten błąd. Próbowałem już wszystkiego. Odinstalowałem fma i steam, i zainstalowałem na nowo, ale to nic nie pomaga. Dziś postanowiłem sprawdzić czy wszystkie fmy tak reagują u mnie, więc ściągnąłem fm2013 z neta, działa, hmm... tzn. odpala się, a to już jest sukces. Może wiecie co może być tym problemem ? Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Adam2189 Partyzant

19.12.2012 16:18    #1932     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy NOWY patch?
U mnie pobrało jakieś 15 minut temu ze Steama......Obecnie jest wersja 13.2

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

18.12.2012 17:24    #1933     Sufler - Edytor - Brak edytora
Do mati:
Wejdź w Steam--> gry aktywacja produktu i wpisz kod który masz dołączony do płytki w książce
kyban: nie jestem pewny ale chyba nie było wtedy edytora do gry dołączanego do płytki

Banan17 Partyzant

18.12.2012 13:24    #1934     Sufler - Gra przez sieć - Problem z grą przez sieć
Witam
Problem jest taki, że gdy wbijam na jakikolwiek serwer czy to do kumpla czy dowolny inny nie moge stworzyć menedżera klikam na ikonke i nic sie nie dzieje, steama i fm13 dodałem w zaporze jakieś porty odblkowałem ale to nic nie dało. Prosze o pomoc

Na facebookowym koncie 'Football Manager 2013' wrzucili info na temat radzenia sobie z crash dump'ami.
Fajnie jeśli każdy stosowałby się do ich zaleceń a nie poprzestawał na przykład na pierwszym punkcie. Według mnie takie pozostawienie sprawy powoduje, że producenci mogą uważać, że gra jest stabilniejsza niż jest w rzeczywistości.

[Quote]If you get crash dumps on an original copy, first try:
Steam client > Library > right-click Football Manager 2013 > Properties > Local Files tab > Verify Integrity of Game Cache

If that doesn't help, refer to the official FM13 FAQ page for troubleshooting http://www.sigames.com/faq/fm13.php

If you still have trouble, report your issues on the official Sports Interactive forums http://community.sigames.com/ and they should be able to assist you (need free account there).

At any case, as a precaution measure it is recommended to "Use Auto Saves" in 3 File Rolling Auto Save fashion every month or less (in-game Preferences screen > Saving tab).[/Quote]

Jak ktoś nie rozumie wpisu to polecam translate.google.pl :)

Serdecznie pozdrawiam

18.12.2012 10:08    #1936     Sufler - Edytor - Brak edytora
Steam-->Widok(u góry)-->Narzędzia (pobierasz sobie edytor)

Potem dodaj go (najlepiej) do ulubionych to będzie widoczny w zakładce steam-->gry-->ulubione

Ewentualnie jak masz już zainstalowany program to prawy przycisk myszy na trayu(ikonka w oknie powiadomień) i klikasz w edytor FMa.

mati0734 Partyzant

18.12.2012 07:37    #1937     Sufler - Edytor - Brak edytora
jak mam znaleźć ten edytor w steamie

MarcinPSG Partyzant

To jak to w końcu jest z tą grą przez sieć takie problemy ? Gram z przyjacielem od wielu lat w kolejne wersje FMa przez sieć, a teraz coś widze że STEAM kuleje ?
Zauważylem że wiele osób reklamuję problem po drugim graniu ze znajomym przez sieć, że za drugim razem nie widzi osoba wchodząca do gry hostującego ?
Vaduz

orzo12 Partyzant

Witam.
Mam problem z odpaleniem gry. Zacznę od mojej historii. :P Kupiłem FM2012 rok temu, zainstalowałem grę i wszystko ładnie działało, żadnych crashów , nic. Dopiero gdy próbowałem odpalić grę kilka dni temu przy uruchamianiu pojawił się crash dump. Nie wiem o co chodzi. Nie znam się na tym, ale próbowałem już ściągać grę na nowo, nic nie pomogło, ciągle to samo, teraz instaluję steama na nowo, ale wątpię czy to pomoże. Napisałem też dzisiaj do supportu jakiegoś (nie pamiętam czy to było SEGA czy si games), ale jeszcze czekam na odpowiedź. Może wiecie co można z tym zrobić ?

Mar1992 Przodownik pracy

Screeny z początku drugiego sezonu: http://steam(...)ollTop=0

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution