Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

madzion2 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
bardzo mi pomogłeś : ) steam sobie leci i nie aktualizuje mi FMa jakaś porada
?

zubekmen Partyzant

20.12.2012 23:16    #1922     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy NOWY patch?
Jutro będę przeprowadzał instalację Fm(oczywiście przez Steam) , i mam pytanie odnośnie tego.
Czy jeżeli nie bd miał poprzednich łatek to automatycznie je zainstaluje, czy nie trzeba mieć poprzednich przy uruchamianiu gry? bo w FM 2012 miałem od chwili wyjścia i miałem wszystko na bieżąco :)
Pozdrawiam.
Jak się mówi „oszukiwać” po katalońsku?...
iHala Madrid!

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

20.12.2012 21:46    #1923     Sufler - Problemy techniczne - Steam, a aktualizacja
Baza danych jest jeszcze nie zmieniona od początku, zmienia się tylko wersja gry.

Steam---> Biblioteka---> prawy przycisk myszy na 'FM13'--> Właściwości---zakładka 'aktualizacje' Aktualizacja automatyczna--> zmień na 'zawsze aktualizuj'

ArkabPrior Partyzant

20.12.2012 20:59    #1924     Sufler - Problemy techniczne - Steam, a aktualizacja
Witam. Kupiłem dzisiaj FM 2013. Na odwrocie książeczki którą dostałem do płyty z grą, producent chwali się automatyczną aktualizacją i najnowszą wersją gry dzięki połączeniu ze STEAM'em. Jakoś nie wiem czy w to wierzyć, bo gdy uruchamiam grę, to mam do wyboru tylko podstawową bazę 3.0.0 czy jakoś tak... A wiem, że jest już dostępna łatka 3.1.2. Skąd mam to wziąć? Szukałem w opcjach gry aktualizacji, szukałem też w Steamie i nic. A więc, jak mam zaktualizować grę do najnowszej wersji? Zapłaciłem za produkt, więc wymagam. Z czego wiem, to w trakcie rozgrywki już nie można wczytać aktualnej wersji gry, a szkoda by było gdybym daleko zaszedł jakąś drużyną na podstawowej, zbugowanej wersji.

Edit: A może to jednak jest najnowsza wersja i już się nie wybiera na starcie nowej kariery bazy danych z danej łatki? Ewentualnie, jak można sprawdzić, jaka wersja jest zainstalowana?

W razie czego dodam też, że szukałem już w wyszukiwarce podobnego problemu, ale wyszukiwarka łapie (chyba) tylko tytuły tematów, a jeżeli co druga osoba zakładająca tutaj temat nazywa go "POMOCY!!!1111" lub "PROBLEM!!!1", to sprawa nie jest już taka prosta, dlatego przepraszam, jeżeli temat już taki był.

Z góry dziękuję.

dzium10 Partyzant

20.12.2012 18:26    #1925     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wolna rozgrywka FM13
Ja też mam takie odczucie - że to wina steama.
W 12 jeszcze dało się jakoś grać + surfować po necie, chcociaż też czuć było, że się trochę ścina.
Z poprzednimi wersjami nie miałem tego problemu.
Dokupić RAM, żeby zwiększyć wydajność kompa? [nie znam się kompletnie na tym]

20.12.2012 17:50    #1926     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wolna rozgrywka FM13
Parametry masz lepsze ode mnie a ja w dodatku mam lapka.
Mam podobne problemy gdy przetwarzają się mecze ale strony otwierają się do 30 sekund (jak mam otwarte na danej zakładce, choć często otwieram po kilka-kilkanaście stron i te pozostałe wchodzą wolniej).

W moim odczuciu jest to wina Steam'a.

zakiii Partyzant

20.12.2012 17:07    #1927     Sufler - Problemy techniczne - Zmiana patcha na starszy
Po wydaniu najnowszego patcha i automatycznej jego instalacji na steamie, odechciało mi się jakiejkolwiek dalszej rozgrywki, jednak nie w tym rzecz. Czy istnieje możliwość powrócenia do patcha 13.1.3 tak aby nie był aktywny 13.2? Kiedyś po prostu zainstalowałbym na nowo Fm'a i zainstalował patch a przy steamie nie wiem czy taka możliwość w ogóle istnieje. Proszę o pomoc.

Zreinstaluj albo steam albo football manager'a :)

madzion2 Partyzant

20.12.2012 09:06    #1929     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy NOWY patch?
wszystko pięknie dwa pacze wybyły a mi nawet steam tego pierwszego nie zaktualizował... co mam robic jak wszystkie opcje są włączone ?

madzion2 Partyzant

panowie a ja mam taki problem że szanowny steam jeszcze nie zrobił mi żadnej aktualizacji a były już dwie tak ? dodam że mam wszystkie opcje z automatycznym aktualizowaniem włączone więc co mam robić proszę coś poradzić :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution