Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2012 20:30    #1901     Sufler - Problemy techniczne - Znikniecie gry ze steama
A patrzyłeś, czy w folderze steam masz zainstalowaną grę?

path: F:\Steam\SteamApps\common\Football Manager 2013

Edit: spróbuj tego.

Go to Steam->Exit at the top left of the client, navigate to the Steam folder where steam is installed on your PC and delete ClientRegistry.blob, then restart Steam.

If the game is still missing from the All Games Steam library list after you have done that, you will need to create a support account, create a support ticket about your issue and provide them with proof of purchase for the missing game.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Rumcais Partyzant

27.12.2012 20:12    #1902     Sufler - Problemy techniczne - Znikniecie gry ze steama
Najlepiej to się skontaktuj z obsługą klienta Steam... Jak nie oni, to podejrzewam, że mało kto Ci pomoże...

sprytny Partyzant

27.12.2012 13:14    #1903     Sufler - Problemy techniczne - Znikniecie gry ze steama
Witam wszystkich, jest to mój pierwszy post, ale na stronkę zaglądam regularnie, gdyż jestem wielkim fanem fm'a. Zaraz po premierze gry FM 2013 zakupiłem ją w postaci klucza Steam. Grałem sobie przez jakiś czas i w końcu zrobiłem sobie dwutygodniową przerwę, po której wszystko wygląda tak, jakby w ogóle tej gry nie było. W bibliotece są tylko inne gry. Wiem, że ten problem już występował u innych, ale próbowałem różnych sposobów i nic. Zwracam się do was z prośbą o pomoc i z góry dziękuję! :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

27.12.2012 10:07    #1904     Football Manager - Ogólna dyskusja - Gra na innym kompie
Tak, musisz tylko wejść przez tego samego Steama. Równocześnie jedna gra może być w trybie online. Czyli na jednej płytce w jednym momencie gra max jedna osoba online, reszta offline.

matashow Partyzant

26.12.2012 12:24    #1905     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13 CLASSIC
Witam,

Czy gra ktoś z Was w FM Classic ?

Uprzedzając uszczypliwe sugestie, to odpowiem, że nie gram w Classic aby korzystać z jakichkolwiek "ułatwień". Najchętniej wyłączyłbym tą opcję jeżeli tylko się da.

W Managery gram od CM97/98 albo i wcześniej, szczerze to nie pamiętam, bo byłem bardzo młody. Dlatego też z braku czasu, a raczej jego znikomej ilości gram w Classic, gdyż jak zapowiedziano nie trzeba tyle czasu na rozgrywkę.

Trochę żałuję, że nie ma tam rozmów motywacyjnych, ale niejako wyjaśniam to sobie, że deleguje te zadania mojemu asystentowi.

Mam jednak pytanie czy prócz braku rozmów motywacyjnych, instrukcji dotyczących rywala itp. cała rozgrywka nie różni się niczym od pełnej rozgrywki ? To znaczy realizm itp. są takie same ?

Czy ktoś z Was jeszcze grywa w Classic ? Jak wrażenia ?

Ja FM13 zakupiłem dopiero kilka dni temu, wiadomo cena atrakcyjniejsza, a jak wszyscy wiemy początki FM13 to gra kompletnie zabugowana. Dla tych co psioczą wyjaśnię, że jest to celowe działanie twórców, tak by piraci nie mieli z nimi szans - wiadomo update tylko przez steama, więc ciągłe crackowanie jest bez sensu, a kasa dla twórców się zgadza.

Jednak co najważniejsze - wiele osób wyzywa FM13. Gdy pierwszy raz podłączyłem grę to się załamałem.. Gram klasycznie, w 2d, bo tak gra się w Football Managera od zawsze. Piłkarze jeżdżą jak na lodzie i niestety jest to denerwujące, tak samo jak piłka, która nie potrafi się zatrzymać. No cóż, kilkanaście lat temu grało się na samym komentarzu tekstowym, a od komputera nie dało się odejść.. po prostu animacja zawodników i piłki jest beznadziejna. Szkoda, że twórcy tak popsuli silnik meczowy w stosunku do FM12.

Jednak mimo tych uniedogodnień nie zgodzę się z opinią większości jaki to jest zły najnowszy FM. Dopiero co zacząłem karierę QPR, ale po rozegraniu kilkunastu meczy nie zauważyłem by wszystkie bramki padały po dośrodkowaniu z linii końcowej i dostawieniu nogi, głupich zachowań zawodników. Jasne czasami zdarzają się błędy czy mniej racjonalne zachowania, ale ogólnie wszystkie zdarzenia, nawet te najdziwniejsze z łatwością mogą odnaleźć odzwierciedlenie w prawdziwym świecie. Ponadto dużo osób piszę o tym, że zawodnicy nie realizują taktyki, poleceń, a u mnie wszystko działa jak należy.

Powracając do pytanie, ktoś gra w Classic ? Jak wrażenia ?

stichu Partyzant

25.12.2012 10:22    #1906     Sufler - Problemy techniczne - problem patch 13.2.1
mam oryginlnego FM 13, i gram w niego praktycznie codziennie
nigdy (co dziwne) nie mialem zadnych zwieszek, crash dumpow etc.
wszystko hulalo bez bledow, az do dzisiaj
odpalilem FM'a i widze ze pobiera update, odpalil sie normalnie, animacja SI przeleciala, odpalila sie tapeta fm2013 i wczytuje gre...wszystko OK do momentu wyskoczenia menu startowego.... po nowym patchu moje menu jak i calal gra wyglada tak:

http://cloud(...)70784BB/

Jakies pomysly, jak moge to naprawic ??

platramix Partyzant

25.12.2012 01:38    #1907     Sufler - Problemy techniczne - Problem z uruchomieniem FMa
Witam kupiłem sobie niedawno kluczyk do FMa 2013 na steam i wszystko ładnie cacy instaluje próbuje włączyć i kicha, wyskakuje mi błąd: Not Optimum: Recommended Mode 1280x1024 60 Hz co najciekawsze mam ustawione takie parametry i nadal nic. Wymagania komputerowe mam spełnione i z tego co czytałem o tego błędach to rzekomo są spowodowane zepsutą płytką główną monitora ale nie chce mi się w to wierzyć bo dlaczego tylko FM mi nie chodzi ?

platramix Partyzant

24.12.2012 23:05    #1908     Sufler - Inne - Problem z uruchomieniem FMa
Witam kupiłem sobie niedawno kluczyk do FMa 2013 na steam i wszystko ładnie cacy instaluje próbuje włączyć i kicha, wyskakuje mi błąd: Not Optimum: Recommended Mode 1280x1024 60 Hz co najciekawsze mam ustawione takie parametry i nadal nic. Wymagania komputerowe mam spełnione i z tego co czytałem o tego błędach to rzekomo są spowodowane zepsutą płytką główną monitora ale nie chce mi się w to wierzyć bo dlaczego tylko FM mi nie chodzi ?

bajobongo Partyzant

24.12.2012 11:43    #1909     Football Manager - Ogólna dyskusja - Najnowszy patch :)
[quote="soprtivo026"]mam oryginalana gre i steam mi nie pobiera,jedynie co udalo mi sie znalezc to jakis plik w dbc i nie umiem go otworzyc[/quote]

podpisuje się pod tym....
mam oryginała, zaraz po instalacji niby pobrało mi bodajże 2 aktualizacje ale gra w dalszym ciągu ma wersję poczatkową.
wiem że niedawno była aktualizacja która wniosła min 2 nowe wyzwania .... no i niestety nie mam ich.... ;/
proszę o pomoc :)

bajobongo Partyzant

23.12.2012 22:25    #1910     Sufler - Edytor - Problem z edytorem FM 13 - szary ekran
witam.
również mam problem z edytorem. Myślałem, że pomoże to co wcześniej pisał administrator. otwarłem plik w notatniku, wartość zmieniłem nie z 0 tak jak pisała admin tylko z 2 na 1.
Odpalam a tu dalej czarny ekran dźwięk jak w win 7 przy wymaganiu uprawnień administratora (po pobraniu edytora ze steam nie znalazłem możliwości uruchomienia pliku jako administrator komputera) i włącza się włącza i nic ..... najdłużej czekałem ok 15 min tak że ...
w przeciwieństwie do poprzednika na ekranie nie mam nawet zarysów.
2 moim problemem jest to że gra mi się nie aktualizuje....
kupiłem oryginał ok 5 dni temu w sklepie wprowadziłem kod i zainstalowałem przez steam...
wiem ze ostatnio weszły jakieś dodatkowe wyzwania których np nie mam ... :/
bardzo prosił bym o pomoc :)
z góry dziękuje

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution