Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Grimmnir Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.01.2013 17:44    #1881     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup na allegro
Wyglada to tak:
Kupujesz , kontaktujesz sie z gosciem, przesyla ci pasy do konta steam z ktorego sciagasz gre.
Jak juz sciagniesz i wszystko bedzie ok musisz przejsc w tryb offline, wtedy gosciu zmienia pasy ;]
Gra dziala ok, ale gdy wyjdzie nowy update to go nie sciagniesz (drak dostepu do konta),
a przejscie w tryb online bez hasla do konta rowna sie koniec z graniem ;]

Plombi Partyzant

03.01.2013 17:41    #1882     Sufler - Gra przez sieć - Gra FM13 Liga Angielska
ajć ! gdyby nie to ze mam wersje steam z allegro to bym pograł, jakby dało rade w 2009 to bym już się szykował, a tak ...lipa :(

Plombi Partyzant

03.01.2013 17:37    #1883     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup na allegro
Ja mam taki "dostęp" do steama z grą, nie ma większych problemów żeby wejść, pobrać i grać, najdłużej to ja może z 5 min klikałem żeby zalogowało, ale wycwaniłem się, odpalam FM'a rano i wyłączam dopiero koło godziny 22, bo nigdy nie wiem kiedy będę chciał grać na tu i teraz,a że dobrego kompa mam to nic mi to nie laguje :] ogólnie polecam, bo gra tak czy siak nie jest "bombowa" więc lepiej zapłacić tą dyche i mieć oryginała niż stówę i się wkurzać, że się przepłaciło.

Pgoroo Partyzant

03.01.2013 16:49    #1884     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup na allegro
To nie jest kod do steama tylko dostęp do konta. Czyli ktoś sprzedaje tą samą gre kilka (kilkanaście lub kilkadziesiąt) razy. Oznacza to tyle że jak ktoś się zaloguje i będzie grał a nie przejdzie w tryb offline (dlatego jest napisane ze nie dziala online) to reszta nie będzie mogła grać w tym samym czasie. Łatki będziesz miał napewno, ale istnieje duże prawdopodobieństwo że poprostu nie dopchasz się do swojej (waszej -> bedzie was wielu) gry. Nie polecam.
Két szót ismerek,
Mindig és Soha.
Fradista mindig,
Újpesti Soha!

TheWitcher94 Partyzant

Szewczyk, screen z końca 2015
http://steam(...)enshots/

Gostek19 Partyzant

02.01.2013 15:44    #1886     Sufler - Porady do gry - FM13 problem z Steam
Zadzwoniłem do dostawcy internetu i mi odblokował.
Okazało się że to oni mi blokowali i dlatego nie mogłem się połączyć z Steam
Temat do zamknięcia ;)

Bromas Partyzant

31.12.2012 20:50    #1887     Sufler - Gra przez sieć - Rekrutacja do ligi
Witam poszukuje gracza chętnego dołączyć do mojej rozgrywki. Aktualnie gramy ligą angielską 3 sezon (ja i kumpel którego tez zapoznałem przez steama) od nowego sezonu dochodzi nam liga hiszpańska Niemiecka i włoska. A więc osoba która chciała by do nas dołączyć musi spełniać następujące warunki:
1. Być dostępna w większość dni tygodnia ok godziny 21 gramy zazwyczaj do 23, czasem bywa że gramy również w ciągu dnia ale to rzadko zależy czy się złapiemy.
2. Nowy gracz nie będzie mógł objąć drużyny z czołówki ( Ja gram City kumpel chelsea) ale to do ustalenia ze mną
3. To ja i Lampard ustalamy kiedy gramy więc jeśli nowy gracz nie będzie dostępny w tym czasie gdy my będziemy to jego drużynę przejmie na ten czas komputer a w miarę czasu jak status nowego gracz podskoczy to znaczy będzie aktywny będzie traktowany na równych prawach i będziemy grali gdy zbierzemy się tylko we trzech.

P.S do niedawno graliśmy w 6 osób ale część wykruszyła itd. a mieli czołowe drużyny wiec ta sytuacja popsuła nam zabawe, dlatego takie obostrzenia jeśli okaże się ze nowy gracz jest wart poświęcenia będzie traktowany na równych prawach a do tej pory jest tylko rekrutem który musi się wykazać.
Pozdrawiam i zapraszam chętnych do kontaktu gg 999779 steam: bromkalukasz Preferuję kontakt przez gg.

Patryk96 Partyzant

30.12.2012 20:59    #1888     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
[quote="DanNSC"]dlaczego steam automatycznie nie pobiera patcha 13.1.3? o to nam tu chodzi:)[/quote]
Bo najnowszy patch to 13.2.1.

DanNSC Partyzant

30.12.2012 20:51    #1889     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
dlaczego steam automatycznie nie pobiera patcha 13.1.3? o to nam tu chodzi:)

Gigliati Partyzant

30.12.2012 20:28    #1890     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
[quote="Ładyń"]mi równiez ten patch nie działa mam orginalną wersje gry mam ustawione w steamie zeby aktualizowal automatycznie ,włączam go potem włączam ,włączam gre i wersja gry to 13.2.1 bo sprawdzilem w statusie gry[/quote]

Głupota ludzi mnie przeraża.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution