Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

slowik.thl Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.01.2013 17:58    #1861     Football Manager - Ogólna dyskusja - nowa łatka
Czy ktoś wie co tym razem zassał steam ?

edekmiszcz Partyzant

07.01.2013 10:31    #1862     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
witam
mam pewien problem, poważny. zarejestrowalem gre w steamie i wszystko bylo cacy do czasu kiedy ktos wylogowal mi sie z mojego konta.
nie byloby problemu gdybym pamietal login i maila na ktorym konto zakladalem. jak sie okazalo niedawno mam az 3 konta na steamie ;o
z 2 z nich pamietam loginy i hasla, ale tego 3 wlasnie nie. problem tkwi w tym ze to wlasnie na ostatnim z tych kont zarejestrowany jest manager. co mam zrobic? help

MarcinPSG Partyzant

05.01.2013 21:00    #1863     Sufler - Porady do gry - Zbugowane Podsumowanie
Witam, jestem fanem piłki nożnej, w menadżery piłkarskie grywałem już pod koniec lat "90" , grywałem w CMy potem przerzuciłem się na FMy jako na gry w moim odczuciu wiele bardziej profesjonalne i realistyczne. Jednak FM 2013 dla mnie jest słabym produktem wszak nie chodzi tutaj o rozgrywkę samą w sobie lecz o całą zbugowaną otoczkę.

Grywam z przyjacielem w sieci. W zasadzie nie przepadam za grę "single player" lecz preferuję gre w sieci z przyjacielem. Grywamy nawet kilkadziesiąt godzin tygodniowo. Ale do rzeczy, pierwszą irytującą rzeczą jest brak lana. Nie było by problemu gdyby wszystko działało jak trzeba. Steam sam w sobie jest stosunkowo stabilny, ale specjaliści od Sport Interactive nie zauwazyli iż Steam program sam w sobie zabiera też pamięć ! Dlatego wiele "sprawniejszą" rozgrywką było by hamachi co przy wersji oznaczonej "13" nie jest możliwe.

Dostać się do gry założonej przez kolegę to też jest nielada sztuka. Bug za bugiem. Co ciekawe pierwsze wejście przy zakładniu gry jest w 99% poprawne ale przy kolejnych próbach innego dnia niekiedy wbijam po kilka razy zanim wejdzie bez crashowo. Znacząco crashe ograniczło mi zmiana w ustawieniach i interfejsie w renderowaniu z wsparcie graficzne na program.
Gra muli, jest na 5 gwiazdek ale dla osoby podłączającej się muli. W samym menu gry mulenie jest minimalne, sytuacje meczowe idą płynnie, ale jakby "przetwarzanie minut" podczas spotkania to trzeba być wielce cierpliwym.

No i crashe. Crashuje mi często w meczach pucharowych. Np. rozgrywane są rzuty karne i po konkursie rzutów karnych bardzo często crashuje i to HOSTOWI ! Zdarza się też że w meczach pucharowych po zwycięstwie "nic się nie dzieje" nie da się wyjść z meczu, nie można nawet iść na urlop, host też nie może wysłać na urlop. Trzeba grać od nowa, błąd się zazwyczaj powtarza, trzeba symulować i doszło do tego że rozgrywałem finały pucharów krajowych i ligi europy na symulacji, a chyba nie o to chodzi.

Dziwne jest też to, że gra nie wykorzystuje 4 rdzeniów w moim sprzęcie. W zasadzie korzysta tylko z jednego, gdy ktoś ma tak jak ja 4 rdzeniowy sprzęt pobór pamięci wygląda tak 30% 30% 20% 20% i wychodzi na to samo.

Sama gra mi się podoba. Nie ma nic do silnika meczowego. Jest ok. Samo menu też, duperele są fajne typu "Dyrektor Sportowy" etc, lecz dla mnie jest za dużo dupereli graficznych przy przetwarzaniu, które spowalniają rozgrywkę (mimo, że jej prędkość jest oceniana na 5 gwiazdek).

Podsumowując sama w sobie gra mi się podoba, ale system rozgrywki sieciowej czyli niejako esencja gry jest tragiczna i liczę przede wszystkim na jej poprawę w kolejnych patchach.

Pozdrawiam i życzę owocnej gry.
Vaduz

adrian095 Partyzant

05.01.2013 18:33    #1864     Sufler - Gra przez sieć - Gra FM13 Liga Angielska
EJ BARKUJE MENEDŻERA KTÓRY CHCIAŁ GRAĆ CHELSEA. Jak tylko się pojawicie dodajcie do znajomych adrian09533 na steam i weście wyszukaj po znajomych i tak dołączycie o haslo pytać na steam lub gg nazwa serwera CMREV :D

Mar1992 Przodownik pracy

05.01.2013 18:12    #1865     Sufler - Porady do gry - STEAM GUARD
Najpierw chamsko "prosiłem" o nowy kod (próbujesz się zalogować i prosisz o wysłanie kodu), kody nie przychodziły, aż następnego dnia (czyli w poniedziałek) przyszło 37 wiadomości na maila :D z kodami. Wybrałem najnowszy, wpisałem i gra gitara. Poczekaj do poniedziałku. Jak nie dostaniesz kodu, to pisz do supportu Steam.

sunrisen1986 Partyzant

05.01.2013 16:02    #1866     Sufler - Porady do gry - STEAM GUARD
Ludziee POMOCY !! ostatnio instalowałem nowy system i po instalacji STEAM wyskakuje STEAM GUARD i niby powinni mi wysłać maila z jakimś kodem ale Nie otrzymuję wiadomości dotyczącej STEAM GUARD po otrzymaniu zapytania o kod dostępu. Sprawdzałem spam, dodałem "support@steampowered.com" do listy zaufanych nadawców i nic nie pomaga. Proszę o szybką pomoc!!

Lekkoduch Partyzant

Ja miałem podobnie, tyle, że to był sklep keye.pl. Oni zachowali się jak należy, skontaktowali się ze Steam'em i okazało się, że klucz rzeczywiście ktoś wcześniej kupił. Według mnie powinieneś dochodzić swego u sprzedawcy (Saturn), oni mają obowiązek sprzedać Ci produkt taki, którego możesz używać, a nie odsyłają Cię do producenta. Keye.pl sami to robią i uważam, że tak powinno być. Zawsze pozostaje Ci porada Rzecznika Praw Konsumenta, u mnie w urzędzie miasta udzielają porad za free.

Lobuz69 Partyzant

Dzwoniłem do cd projekt na infolinie i oni twierdza ze to steam badz valve za to odpowiada i do nich trzeba sie zgłaszac

Lobuz69 Partyzant

Witam mam powazny problem z zainstalowaniem fma13. Kupiłem nową gre w saturnie przy instalacji wyskakuje mi komunikat o duplikacie kodu seryjnego ze ktos juz na innym koncie steam wpisal ten sam klucz. W sklepie nie chca oddac kasy ani wymienic gry pisalem na email do steam ale cisza moze ktos miał podobną sytuacje prosze o pomoc

danielo39 Partyzant

05.01.2013 09:38    #1870     Sufler - Gra przez sieć - Gra FM13 Liga Angielska
Przypomnijcie mi jeszcze na steam, że gracie bo pewnie zapomne!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution