Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Scorpions92 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Tak jak w temacie pisac na gg lub na steam scorpions17 gg 11928452 reszta do ustalenia

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2013 21:51    #1852     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
no cóż, trzeba przyznać że zje**łeś :)
skontaktuj się z Steamem że masz kod do gry ale nie pamiętasz żadnych danych swojego konta Steam. Powiedz, że chcesz zmienić konto mailowe do konta Steam i żeby zapodali Ci nazwę twojego loginu do Steam'a na którego rejestrowałeś grę.

Chyba więcej nie wycisniesz z tego problemu.

edekmiszcz Partyzant

08.01.2013 15:46    #1853     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
tylko że miałem 2 konta na steamie i nie pamietalem hasel, to specjalnie dla managera zalozylem nowego maila a pozniej nowe konto na steamie. jakbym mial maila to bym sie zalogowal bo halso znam. nie pamietam maila wogole, haslo mam, klucz produktu mam, maila nie mam i loginu tez nie mam :(

08.01.2013 14:38    #1854     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
nie podawałem @ tylko podałem hasło z książeczki i wysłało mi na @ na którym wcześniej zarejestrowałem steam'a. Na szczęście mam tylko jednego steama więc znalezienie nowej wiadomości od nich na 7 różnych moich kontach @ nie było trudne :)

Podałem tylko i wyłącznie kod gry i wszystko szybko poszło ;)
Jeśli grę masz jedną na jednym koncie Steam to wpisz to hasło i odnajdzie Ci nazwę konta którą wrzuci na twoje konto pocztowe, potem zresetuj hasło i reszta tak jak pisałem

edekmiszcz Partyzant

08.01.2013 14:27    #1855     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
[quote="myfunnygame"]dziś miałem podobny problem bo usunąłem Steam'a przez przypadek, w związku ze znanym problemem z plikiem ClientRegistry.blob

Usunąłem z folderu z grą/steamem plik clientregistry.blob
Odpaliłem instalację z płyty, zainstalowałem Steam i nie znałem ani hasła ani loginu ani też poczty internetowej.

Dałem zaloguj na stare konto, nie znam loginu, nie znam hasła i dalej wybrałem pamiętam hasło do gry(Football manager-kod steam na tyle naszej "instrukcji do gry";), podałem to hasło(należy pamiętać o dużych literach); przysłało mi nazwę konta na @.
Dalej trzeba było odzyskać hasło więc ponownie dałem że nie znam hasła ale znam login. Przysłało mi hasło tymczasowe na @. Teraz zalogowałem się ale jeszcze musieli uwierzytelnić mojego lapka, więc 3 hasło ląduje na @. W międzyczasie zmieniłem hasło tymczasowe na hasło. Teraz pobiera mi grę od nowa bo jakimś cudem mi ją wczoraj wywaliło; zapewne poprzez usunięcie Steam'a

operacja trwała do 10 minut :)
Myślę, że pomogłem.

Pozdrawiam[/quote]

08.01.2013 11:42    #1856     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
dziś miałem podobny problem bo usunąłem Steam'a przez przypadek, w związku ze znanym problemem z plikiem ClientRegistry.blob

Usunąłem z folderu z grą/steamem plik clientregistry.blob
Odpaliłem instalację z płyty, zainstalowałem Steam i nie znałem ani hasła ani loginu ani też poczty internetowej.

Dałem zaloguj na stare konto, nie znam loginu, nie znam hasła i dalej wybrałem pamiętam hasło do gry(Football manager-kod steam na tyle naszej "instrukcji do gry";), podałem to hasło(należy pamiętać o dużych literach); przysłało mi nazwę konta na @.
Dalej trzeba było odzyskać hasło więc ponownie dałem że nie znam hasła ale znam login. Przysłało mi hasło tymczasowe na @. Teraz zalogowałem się ale jeszcze musieli uwierzytelnić mojego lapka, więc 3 hasło ląduje na @. W międzyczasie zmieniłem hasło tymczasowe na hasło. Teraz pobiera mi grę od nowa bo jakimś cudem mi ją wczoraj wywaliło; zapewne poprzez usunięcie Steam'a

operacja trwała do 10 minut :)
Myślę, że pomogłem.

Pozdrawiam

kuklis Partyzant

Zeby grac przez neta trzeba miec steama ?

Kaczy1982 Partyzant

Łatki to Ci się ściągną automatycznie bo grę i tak musisz na steamie zarejestrować.

Stolarcfc Partyzant

Witam
Mam następujący kłopot, bardzo prosty, a zarazem skrajnie problematyczny:
Po włączeniu gry (kliknięciu na ikonę) włącza się to małe okienko kominukatu Steam na środku ekranu jak zawsze, ale po tych chwiliwych "przygotowaniach, uruchamianiu FM 13" gra zamiast włączyć się ukazuje mi się kominukat "nie udało się uruchomić gry (nieznany błąd)"...
Poniżej mam jeszcze odnośnik do strony www z pomocą Steam'u, ale tam nic nie ma...
Miał ktoś podobno problem? Cholera ale kwas... :dead:

07.01.2013 18:20    #1860     Football Manager - Ogólna dyskusja - nowa łatka
Jak masz oryginalny system to wystarczy Ci Microsoft Security Essential bez żadnych udziwnień- Kasperskych Avirów itp.
;)

gdzie weszła ta łatka? Tutaj: D:\MANAGER2013\steamapps\common\Football Manager 2013\data\updates jej nie mam.

Najnowszy mam update 1320(tak, zgrało mi coś ze steam'a)

Najważniejsza zmiana z tego co deklarują to optymalizacja przetwarzania gry w sieci. Reszta to błahostki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution