Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

sxz69 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
W jednym pudełku jest tylko jeden klucz (co chyba nie powinno dziwić), który będzie przypisany do jednego konta steam. Tak więc w jednym czasie tylko na jednym komputerze można grać w trybie online. Więc nie pograsz sobie ze znajomym przez neta. Będziecie mogli się tylko dzielić kontem by grać samemu w trybie offline, bo tak można grać na dowolnej liczbie komputerów.

Spiderek85 Partyzant

Witam mam problem. Chciałem złożyć się ze znajomym na FM'a wersję pudełkową. I teraz jest pytanie ile tam będzie kluczy do aktywacji gry? Będzie możliwa instalacja gry na 2 różnych kontach steam ? jak z tym jest ? Proszę o pomoc

German Partyzant

Ludzie, pomóżcie na prawdę, bo całą sobotę siedzę nad tym i nic. Przeinstalowałem FM'a zgodnie ze steamem, i po wgraniu grafik nadal ich nie widać, nie ma skinów, logopackow, facepackow niczego. Ponadto jak instalowała się gra na nowo, to komputer nie stworzył folderu Football Manager 2013 w moich dokumentach i wszystko musiałem robić ręcznie. Co to może być? Odznaczałem bufrowanie skórki, zaznaczałem, kombinowałem już wszystkiego, dalej nie widzi grafik.

jaro19163 Partyzant

19.01.2013 20:06    #1824     Sufler - Gra przez sieć - liga start 23.01.13
Witam pisze z zamiarem zorganizowania ligi nie określam ilości drużyn zobaczymy ile się zgłosi).chce zacząć ligę 23.01.2012 ligi zobaczymy kto jakie drużyny będzie chciał to się dobierze pisać na GG 44881488 jestem online na niewidocznym czasem lub Steam jaro1916 po 23 zgłaszajcie się tez dołączycie zapraszam serdecznie .Pozdrawiam

sxz69 Młody aktywista

19.01.2013 18:05    #1825     Sufler - Inne - Pytanie o sava
Powinny działać, lecz nie obiecuję czy save z pirata zadziała na oryginale. A poza tym nie polecam takiego działania, bo możesz tylko zaszkodzić grze kopiując sava z ewentualnymi błędami.

Nie, pirata nie da się uaktualnić, bo do tego potrzebny jest steam.

Tak, w oryginale bez problemu będziesz mógł korzystać z edytora.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

najlepiej na czas instalacji wybrać się do znajomego tam zainstalować grę i wsio... niestety gra musi być pobrana ze Steam'a

Kaczko Partyzant

Siemanko. Kupiłem dzisiaj fm'a i mam problem z instalacją gierki. Zainstalowałem steam'a jak w instrukcji. Później odpaliłem instalkę z płytki i podczas procesu instalacji miałem napisane mniej więcej "instalacja z płyty..." po czym przy jakichs 70% instalka zniknęła i wyskoczyło powiadomienie o dalszej aktualizacji w steam, po prostu pobierało grę. Czy to jest normalny sposób instalacji ? Nie da się zrobić tak, by przeszła ona bez pobierania z neta ? Zależy mi na tym ponieważ mam neta z PLAY'a i nie za bardzo widzi mi się marnowanie połowy transferu na pobranie gry, za którą zapłaciłem. Pomożecie ?

domiinnho10 Partyzant

18.01.2013 11:37    #1828     Sufler - Porady do gry - Crash Dump PYTANIE
Wszystkie oficjalne aktualizacje są na 100%, bo przez steama się automatycznie aktualizuje gra. Dodam, że pliki są spójne... Jest jakiś ratunek?

repus Młody aktywista

17.01.2013 20:32    #1829     Sufler - Inne - Steam
Co jest ze Steamem ? Wczoraj normalnie działał a dzisiaj żadnej gry nie chce uruchomić . Fm-a już deinstalowałem , przeinstalowywałem i uruchamiałem od nowa Stema i nadal nic
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

sxz69 Młody aktywista

17.01.2013 18:21    #1830     Football Manager - Ogólna dyskusja - Klucz do gry
Nie kupuj tego. Nielegalne jest udostępnianie konta steam za pieniądze. Jak sobie wyobrażasz, że kilka nieznanych sobie osób będzie grało na jednym wspólnym koncie? Po ewentualnym zakupie nie zdziw się jak zaraz ktoś hasło zmieni i Twoje granie się skończy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution