@shusty - co z tego, że jest to skomplikowane ? Skoro ktoś bierze za to +100 zł to albo umie to robić, albo niech siedzi w domu i nic nie robi. Takie tłumaczenie jest po prostu śmieszne.
Lepsze jest wrogiem dobrego - po jakiego ******* twórcy tej gry ruszali silnik z FM12 ? A jak już to zrobili to chyba ich obowiązkiem jest zatrudnianie rzeszy testerów i korygowanie błędów. Ok, rozumiem wypuścili grę naszpikowaną bugami, tak by zapobiec piractwu - wiadomo update'y na steam, ciężej crackować co chwilę kolejne wersje.. ale jak już coś takiego robią to powinni w zanadrzu mieć przygotowane patche do gry.
Ja kupiłem FM13 po ostatnich patchach - wydałem blisko 100 zł, zagrałem jeden sezon QPR i gry już więcej nie włączyłem.
Po pierwsze, moje ukochane 2d kulki - oglądając mecze, zastanawiam się czy objąłem drużynę piłkarską czy może hokejową - animacje graczy po prostu BEZNADZIEJNE - jeżdżą jak na lodzie.
Pomijam to, że po 18 kolejkach moja drużyna błąkała się po strefie spadkowej, zmieniłem taktykę na 4-2-4 i do końca sezonu przegrałem 4 mecze, 2 remisy i 14 zwycięstw jak leci - zająłem 6 miejsce...Do tego w mojej kadrze szpital..po 30-40 strzałów na mecz i inne kwiatki.
Ok, rozumiem, komuś gra się dobrze to fajnie, ale jak dla mnie FM12 jest o niebo lepszy, a 13 jest po prostu w porównaniu do poprzednika MEGA LIPĄ !
Najnowsze posty