Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie da rady, gra musi byc pobrana przez Steam przez internet. Twoim sposobem to moglbyś sobie jedna grę skopiowac na plytke i dzialaloby na wszystkich kompach co charakteryzuje piraty. :D

rafkos7732 Partyzant

Witam,
jakiś rok temu zakupiłem FM 12 i grałem sobie single player lecz chciałbym pograć na serwerach z ludźmi lecz nie wiem jak je wyszukać proszę o pomoc jestem świerzak w tym temacie

banannoKSM Partyzant

26.01.2013 20:14    #1813     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze steam
Witam, proszę was o pomoc.
Mianowicie gra śmigała mi normalnie, do pewnego momentu i zaczęły wyskakiwać mi ostatnio jakieś błędy ze steam i nawet z 2 razy crash dumps. Zapytałem kumpla co mam zrobić doradził mi że to nie błąd steam tylko muszę przeinstalować grę. I w tym leży problem bo gra instaluje się normalnie z płyty i gdy zaczyna pobierać to pobiera do momentu 1.3 GB/1.8 GB i dalej nie chce iść od 3 dni próbuję od nowa i wgl wszystko próbowałem i nic nie chce iść. Możecie jakoś pomóc ?? Myślałem nad pisaniem do cdprojekt, ale na początek postanowiłem do was się z tym zwrócić. Z góry dzięki za pomoc.
A i oczywiście mam wersję oryginalną pudełkową.

Lucyfer13 Partyzant

26.01.2013 11:07    #1814     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
[quote="Lucyfer13"]FM2013
versus mode liga 3-6 graczy lub 1na1pieciomecz
najlepiej wieczorami po pucharze narodow afryki kolo 21.00
chetnych zapraszam na steama nick: mgrmarek[/quote]

steam nick: mgr Marek

Lucyfer13 Partyzant

25.01.2013 12:25    #1815     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
FM2013
versus mode liga 3-6 graczy lub 1na1pieciomecz
najlepiej wieczorami po pucharze narodow afryki kolo 21.00
chetnych zapraszam na steama nick: mgrmarek

już wrzucalem; do wyboru do koloru: http://steam(...)21345661

Jest tego naprawdę sporo. ;)

matashow Partyzant

@shusty - co z tego, że jest to skomplikowane ? Skoro ktoś bierze za to +100 zł to albo umie to robić, albo niech siedzi w domu i nic nie robi. Takie tłumaczenie jest po prostu śmieszne.

Lepsze jest wrogiem dobrego - po jakiego ******* twórcy tej gry ruszali silnik z FM12 ? A jak już to zrobili to chyba ich obowiązkiem jest zatrudnianie rzeszy testerów i korygowanie błędów. Ok, rozumiem wypuścili grę naszpikowaną bugami, tak by zapobiec piractwu - wiadomo update'y na steam, ciężej crackować co chwilę kolejne wersje.. ale jak już coś takiego robią to powinni w zanadrzu mieć przygotowane patche do gry.

Ja kupiłem FM13 po ostatnich patchach - wydałem blisko 100 zł, zagrałem jeden sezon QPR i gry już więcej nie włączyłem.

Po pierwsze, moje ukochane 2d kulki - oglądając mecze, zastanawiam się czy objąłem drużynę piłkarską czy może hokejową - animacje graczy po prostu BEZNADZIEJNE - jeżdżą jak na lodzie.

Pomijam to, że po 18 kolejkach moja drużyna błąkała się po strefie spadkowej, zmieniłem taktykę na 4-2-4 i do końca sezonu przegrałem 4 mecze, 2 remisy i 14 zwycięstw jak leci - zająłem 6 miejsce...Do tego w mojej kadrze szpital..po 30-40 strzałów na mecz i inne kwiatki.

Ok, rozumiem, komuś gra się dobrze to fajnie, ale jak dla mnie FM12 jest o niebo lepszy, a 13 jest po prostu w porównaniu do poprzednika MEGA LIPĄ !

sxz69 Młody aktywista

W sumie ciężko stwierdzić co jest przyczyną, bo faktycznie dziwna sprawa.

German jeśli masz możliwość spróbuj zainstalować ze swojego konta steam FMa na innym kompie. Jeśli tam będzie wszystko ok, to rzeczywiście może jakiś syf zrobił się w rejestrze. Może ściągnij jakiś program do czyszczenia rejestru i wywal wszystkie związane z FMem pliki. Jeśli to nie pomorze to już nie wiem. Jeśli masz na kompie już duży bałagan to może po prostu zrób formata. Na pewno nie zaszkodzi, a do tego pozbędziesz się zbędnego syfu i odświeżysz komputer. A FM na "czystym" kompie powinien już działać bezproblemowo.

P.S. Zgadzam się, że bez grafiki to aż oczy bolą :) Jak niektórzy wstawiają screeny i widzę jakieś dziwne znaczki zamiast loga klubu bądź puste kwadraty zamiast zdjęcia zawodnika to, aż łapię się za głowę jak tak można grać ;)

kolejna ściągawka:
http://steam(...)61#11493

jaro19163 Partyzant

21.01.2013 15:42    #1820     Sufler - Gra przez sieć - liga start 23.01.13
zaproś mnie na Steam jaro1916 i napisz ze z forum jesteś będę wiedział o co chodzi .pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution