Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

sxz69 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.02.2013 20:16    #1781     Sufler - Inne - Parę pytań
Pytanie podstawowe: czy ściągnąłeś już edytor? Jak nie to znajdziesz go na Steamie wchodząc w Widok -> Narzędzia i tam wyszukaj z listy.

Potem odpalasz go i w lewym górnym rogu klikasz w Plik -> Wczytaj bezę danych.

Poruszanie się po edytorze jest dziecinnie proste więc nie sądzę, aby jakiekolwiek tłumaczenie było potrzebne. Po lewej stronie masz przyciski takie jak: Ludzie, Kluby, Kraje, Rozgrywki i wiele innych. Przykładowo klikasz w Ludzie i na środku masz okienko wyszukiwarki. Wpisujesz swojego Mullera i wyszukujesz go spośród piłkarzy o tym samym nazwisku, następnie klikasz 2 razy myszką lub w prawym dolnym rogu Edytuj.

Po lewej stronie pojawiają się nowe przyciski takie jak: Szczegóły, Dane osoby, Dane piłkarza itd.

Po 15 minutach pstrykania edytor będziesz miał w małym palcu. Bardzo prosta i intuicyjna obsługa.

Po wszystkich zmianach klikasz w Plik -> Zapisz dane edytora jako.
Plik powinien automatycznie zapisać się w folderze "editor data" w moich dokumentach. Dalej już chyba wiesz :)

sxz69 Młody aktywista

05.02.2013 17:35    #1782     Sufler - Inne - Parę pytań
@up

Jeśli masz oryginał to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś z Mullera nawet drugiego Messiego zrobił (oczywiście to by było bez sensu) :) Ściągasz oficjalny edytor do FMa z narzędzi na Steamie i możesz zmienić w bazie danych co dusza zapragnie.

P.S. Skoro od tak dawna jesteś z serią to aż dziwne, że nie wiesz jak to się robi skoro w każdym poprzednim FMie edycja bazy danych wyglądała niemal tak samo :>

bartekr Młody aktywista

W Steam masz: Klikasz W lewym górnym rogu Steam->Przejdź w tryb offline ;)
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

davasarman Partyzant

04.02.2013 17:09    #1784     Sufler - Problemy techniczne - długo odpalany FM....
FM13, mam tylko patch z polskimi ligami (od III), loga (ex, I liga, II liga), stroje (ex, I liga). Wczytane ligi tylko polskie (wszystkie). Wszystko do tej pory było ok, aż do nowego sezonu. Save waży 60mb. Ale problem nie jest tylko ze wczytywaniem save'a ale największy chyba podczas wyboru gry na steam'ie...

KamilB Partyzant

03.02.2013 16:19    #1785     Sufler - Edytor - Problem z edytorem FM 13 - szary ekran
Mam podobny problem jak kolega. Zzmianiłem wartość notatniku z 2 na 1 i w dalszym ciągu nic, tzn.
Uruchamiam edytora, pojawia się czarne okno, informacja o społeczności steam i nic przez baaardzo długo. Z wcześniejsza wersją managaera 2012 edytora nie ma żadnych problemów. Instalowałem juz kilka razy grę i kilka razy ściągałem edytora poprzez steam
Przeszukałem już wszystkie fora i nie znalazłem rozwiązania tego problemu. Pomocy!

Tomu Partyzant

Mam problem od pewnego czasu zamiast na czarno twarzy piłkarza jest coś w tym stylu. Piłkarz na niebiesko spójrz np. na ten Arkadiusz Głowacki. Jak to naprawić. Kiedyś tak nie było.

http://steam(...)enshots/

A przy okazji chciałbym się zapytać jakie CA i PA ma Albert Bruce w FM 2013

Davidow69 Partyzant

03.02.2013 13:05    #1787     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam jestem chętny do gry w FM13 :) moj nick Davidow69 steam . Zapraszac i gramy :)

Falcon Przodownik pracy

03.02.2013 12:44    #1788     Sufler - Porady do gry - Gra nie chce dalej iść
Spróbuj tego
Ustawienia steam -> w grze -> odhaczyć steam community in game
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

mateuszek77 Partyzant

03.02.2013 12:27    #1789     Sufler - Porady do gry - Gra nie chce dalej iść
Witajcie,

Gra chodziła ładnie (gram od wersji beta), aż pewnego dnia (dokładnie 4 dni temu) spotkała mnie niemiła niespodzianka.
Klikam na przycisk "Kontynuuj" i czekam aż się wyniki przetworzą. Kółeczko przy przetwarzaniu się kręci - myślę "jest OK".
Próbuję wyjść z okna przetwarzania, ale nie mogę - kursor nie zmienia się w łapkę. Czekałem ok. godziny, nic się dalej nie działo.
Wyłączyłem grę, włączyłem od nowa i dalej to samo - kółeczko się kręci, gra się nie przetwarza - nie chce iść dalej.
Pomny wcześniejszych doświadczeń sprawdziłem spójność plików gry (wszystkie spójne), zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej, dźwiękowej i do płyty głównej. Ale problem nie zniknął.
Nie mam włączonego antywirusa, ani żadnego programu podobnego. Nie zdarzały mi się wcześniej takie sytuacje - gra zawsze była w miarę płynna. Gra aktualizuje się na bieżąco przez Steam.
Mam włączone w sumie 4 ligi :
- BBVA L1 + L2
- Angielska EKS + CH
- Włoska A + B
- Polska EKS + 1L

Dodam tylko, że pojawia się w "Procesach" w Menedżerze zadań "GameOverlayUI.exe".

Jeśli ktoś mógłby mi poradzić (a może nie tylko mi - ktoś może mieć podobny problem), co dalej robić - będę zobowiązany.

Pozdrawiam

siwy930 Partyzant

03.02.2013 01:43    #1790     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
http://steamcommunity.com/id/siwers17 bardzo chetnie zagram przez neta:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.