Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

vojtass Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Kupiles klucz do steam i z niego pobrales gre? :)

Gasparus Partyzant

Witam. Otóż zauważyłem pewną dziwną rzecz. Nie wiem na ile to jest błąd... albo po prostu tak już jest i o czymś nie wiem.
Otóż chodzi o to, że gdy rozpoczynam nową karierę i jest tam na samym początku pole "Wybierz bazę danych". Gdy rozwinę listę znajduje się tam tylko pozycja "Domyślna", a niżej Wersja "13.0.0", a z tego co się orientuję to teraz jest patch 13.2.3? Gdzie leży problem? Czyżby coś w folderach od FM'a się poprzestawiało ? Czy raczej coś ze steamem? Bo niby zaktualizował mi się dziś FM ale... nadal wyświetlana jest wersja 13.0.0. W poprzednich FM'ach po rozwinięciu listy widniały pozycje z kolejnymi oficjalnymi patchami. Spotkał się ktoś z takim problemem?
Z góry dziękuję za pomoc. Czekam na odp. w mojej sprawie. ;-)

szfedo Przodownik pracy

FM instaluje się w folderze Steam/steamapps, bo gdzieś musi być instalka ;P

Weź może przeinstaluj grę, savów i reszty ci nie zje więc warto spróbować.

Michal144 Partyzant

Witam mam taki problem z FM 13 i tym zasranym Steamem.włączam ten steam i mi pisze żeby zainstalował grę ?? Jak mam normalnie ją zainstalowaną w folderze o co chodzi.Przed tym miałem jakąś aktualizację steam (ale nie z dodatkiem tylko jakąś inną - w innym okienku) miał ktoś taki problem???

Viique Młody aktywista

Mam niewiele większy ekran, więc na pewno nie jest to przyczyną Twojego problemu :)

Muszę przyznać że nigdy nie spotkałem się z podobnym przypadkiem odnośnie FMa i grach należących do platformy Steam. Zawsze warto jest przeinstalować grę, nie kosztuje to dużo czasu a czasem o dziwo pomaga. Czy problem występuje tylko przy FMie czy inne gry uruchamiane przy użyciu Steama też nie odpalają?
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

dominik1412 Partyzant

Witam. Mam problem z odpaleniem na laptopie fm-a 2012. 15.6cali ekranu bo podobno to jest przyczyną problemu. Problem mianowicie wygląda tak, że fm wcale się nie uruchamia ani przez wejscie do steama ani przez ikonke ;(. Robie ctrl+alt+dealte i w procesach mianowicie widzę, że gra jest . !. Więc mógłby ktoś mi powiedzieć jak zaradzić temu problemowi ? proszę bardzo o szybkie odpowiedzi . :)

Mar1992 Przodownik pracy

13.02.2013 22:55    #1767     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 2013 cena
Sorry, ale Wy naprawdę jesteście tacy głupi? No ze śmiechu tu nie wyrabiam. Dziwię się, czemu nie narzekacie na ceny chleba w UK i czemu droższy niż u nas. Spojrzałem na Wasze wpisy raz jeszcze i dalej brechtam się jak dziecko z reklamy Bebiko. Ale dość jeżdżenia po Was, a czas na odpowiedź. Nieważne gdzie kupisz grę, wszędzie jest taka sama (i każdą wersję musisz aktywować na Steam), a różnica w cenie jest dlatego, że tam jest Euro (ew. dolary), a u nas złotóweczki. Dodam też, że w Polsce wszystkie gry (poza grami Blizzarda :D) są w ciul tańsze. Nie wiem, gdzie Wy żyjecie, ale pora wyjść z "Krypty 13" i ruszyć w świat. :P
Adamiko - jak się uważnie czyta, to się bubla na allegro nie kupi (chyba że sprzedawca oszukista).
PS Jak ktoś polował na promocje, to w weekend mógł dostać FM13 za 49 zł.

adamiko Partyzant

13.02.2013 22:52    #1768     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 2013 cena
Cena na steam jest ogólnoeuropejska. Więc tam taka cena nikogo nie odstrasza a u Nas gra pół roku po premierze to już taka jakby przechodzona. Zdarzają się już ciekawe promocje i nie powinno być problemu z niższą ceną. Osobiście jednak odradzałbym allegro - ktoś może sprzedawać płytkę a zostawić sobie konto na steamie - od razu się to wykryje ale potem tylko problemu.

fanaticosss Partyzant

13.02.2013 21:33    #1769     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 2013 cena
Ja swoją 13 kupiłem w tamtym tyg za 109 w media markt. 12 miałem przez steama i niby żadna różnica bo w końcu jak będe chciał to i tak mogę odpalić, ale wole jednak mieć tą płytkę:). Różnica w cenie pomiędzy steam a allegro dziwna, ja nie mam pojęcia z jakiego powodu.

leonardust Partyzant

13.02.2013 20:41    #1770     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 2013 cena
Witam.
Może ktoś z was mi odpowie. Dlaczego fm 2013 w sklepach można już kupić od 89zł http://www.ceneo.pl/18001744, podczas gdy na steamie gra kosztuje 49,99 euro. Nie wiem co o tym sądzić, czy wiecie coś czego nie wiem ja? Zastanawiam się nad kupnem i różnice w cenie mnie zastanawiają, czy przypadkiem nie są odzwierciedleniem różnic w samych grach? Z góry dzięki za pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution