Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
znalazlem na stronce takie oto zdanie:

[quote]I am getting 'Fatal Error: Failed to load platform modules

Not changed anything compared to what I usually do, started up steam, it updated then it does this when the account is connecting, after taking a lot longer than usual to start FM up last night, now this.

Help?[/quote]

i koles sam sobie odpowiedzial:
[quote]Ignore, I done the 'move clientregistry.blob thing, worked fine.[/quote]

Tylko ze tam nikt nikogo nie cytuje i nie wiem czy to odpowiedz na to samo pytanie.

Na innym forum: [quote]At last, I've found the ClienRegistry.blob file and renamed it. Problem fixed, it's up and running again [/quote]

;)

koziol13 Partyzant

sory,ale ja jestem jakis tępy.zrobilem tak jak jest napisane z tym menagerem zadań,ale tam nie mam żadnych plików dotyczących steam.pomocy!co dalej mam robic?

fmaniac12412 Partyzant

28.02.2013 21:00    #1723     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łata 13.3.0
Dziwacznie się w ogóle pobiera ta łatka na STEAM.... grunt, że jest. Byle by gorzej nie było niż przed nią:D

Lista zmian poniżej bo nie mogę edytować.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

28.02.2013 16:50    #1724     Sufler - Dodatki do gry - Patch a steam
wejdz w folder:
D:\MANAGER2013\SteamApps\common\Football Manager 2013\data\updates

miszka Partyzant

28.02.2013 16:28    #1725     Sufler - Dodatki do gry - Patch a steam
Skąd mam mieć pewność, że Steam ściągnął patche?

damianpsp Partyzant

27.02.2013 22:03    #1726     Sufler - Problemy techniczne - FM 2013 - Wczytywanie gry
Witam.
Mam problem z FM 2013. Nie dam rady wczytać rozgrywki. Klikam wczytaj grę po czym pojawia się to górne okienko z napisem, że się wczytuje. W tle jest menu FM'a. Gdy ten niebieski pasek dojdzie do końca to nic się nie dzieje, nie włącza się gra. Nie wiem dlaczego tak? Mam wersję steam i gram offline.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
27.02.2013 21:16    #1727     Sufler - Porady do gry - Gra bez steam?
Odinstalowałem sam STEAM - zobaczymy, co będzie dalej...

undertheskin Partyzant

27.02.2013 20:54    #1728     Sufler - Porady do gry - Gra bez steam?
Też miałem podobne problemy kiedy jeszcze grałem w FM13. Przeszedłem w tryb online i później miałem problem z odpaleniem gry. Nie wiem czy usuwanie czegokolwiek to dobry pomysł. Trzeba po prostu połączyć się z netem i cierpliwie czekać, aż Steam się uruchomi, po czym przejść z powrotem w tryb offline. W międzyczasie Steam zaktualizuje Ci osiągnięcia w grze. Przynajmniej w moim przypadku tak było.

mahdi Wróg ludu

27.02.2013 17:39    #1729     Sufler - Porady do gry - Gra bez steam?
Przeczytałem gdzieś, że trzeba sunąć z folderu Steam dwa pliki - AppUpdateStats.blob oraz ClientRegistry.blob i wtedy normalnie gra powinna odpalić. Usunąłem te pliki - i nadal nic! Ma ktoś jakiś pomysł?

mahdi Wróg ludu

27.02.2013 17:23    #1730     Sufler - Porady do gry - Gra bez steam?
Coś mnie dziś podkusiło i zmieniłem tryb offline na online. No i teraz mam taki problem, że nie mogę uruchomić ani gry, ani steam! Już setki razy klikam na ikonkę gry oraz ikonkę steam - i nic! Ktoś wie, dlaczego tak się dzieje i co się mogło stać?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.