Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

sxz69 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.03.2013 13:30    #1701     Sufler - Porady do gry - Patch z reprezentacją
Jeśli masz oryginał to masz te foldery. Podana tam ścieżka jest standardowa. Steama możesz sobie zainstalować gdzie chcesz. Zapomniano wstawić tylko "/" między folderami. Wchodzisz w folder gdzie masz zainstalowanego Steama a następnie: /SteamApps/common/Football Manager 2012/data/db/1200.

Jeśli masz pirata - pomyliłeś stronę.

ZAKRZU Partyzant

Ja nie moge uruchomić gry po kliknięciu graj w steamie pojawia sie okienko "nie udało się uruchomić gry(brakujący plik wykonywalny). POMÓŻCIE

maykee Partyzant

[quote="dominik1412"]Zrobiłem skrót ale nawet poprzez niego gra wcale się nie uruchamia robi się kółeczko obok kursora pokazuje, że próbuje odpalić ale gra się nie uruchamia :)[/quote]

A sprawdzałeś czy steam nie pracuje w tle (może go nie być koło zegarka ale będzie działał)? Nie napisałeś czy steam się uruchamia bo powinien przed grą ruszyć, a z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że się nie uruchamia...

Albo zrób jak kolega wyżej radzie: reinstall

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

A próbowałeś przeinstalować Steama?
Jesteśmy tu aby pomagać...

maykee Partyzant

Spróbuj jeszcze stworzyć skrót ale przez PPM na pulpicie -> Nowy -> Skrót i wpisz: steam://rungameid/207890
Sprawdź wcześniej czy Steam nie jest uruchomiony w tle: Ctrl-Alt-Delete i poszukaj w procesach steam.exe i fm.exe. jeżeli są to je zakończ i dopiero spróbuj ze skrótem lub z fm.exe

dominik1412 Partyzant

Nic nie pomogło uruchomienie przez exe. : (. Żadnej reakcji nie ma przy próbie włączenia dosłownie żadnej. z 2-3 miesiące temu jak grałem jeszcze na steamie w fm-a 12 to działało ale teraz już żadna wersja nie działa

maykee Partyzant

Spróbuj uruchomić FM13 przez plik fm.exe z folderu gdzie masz zainstalowanego fm-a bez włączonego steama.

EloSxdd Partyzant

02.03.2013 18:49    #1708     Football Manager - Ogólna dyskusja - Gdzie kupić FMa 13?
Ja kupilem FM 13, w Empiku w Jeleniej Gorze, 129zl.. Nie ma Crash Dumb'ow, Steam do tej pory wypuscil juz chyba 3 latki, u gra sie dobrze, w koncu pilkarze reaguja na polecenia. Wersja bez latek.. Szkoda pisac o niej cokolwiek, buuuubel. ; /

Michellaga Partyzant

02.03.2013 15:19    #1709     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Poszukuje zainteresowanych gra w Fm 13. Jeśli ktoś miałby ochotę przyłączyć sie to proszę pisać na gg 39014734 lub na steamie wyszukać michellaga1908.
Preferowana prze mnie liga to rosyjska, portugalska, holenderska ale jestem w stanie sie dogadac co do innych lig.

Gra w tygodniu w godzinach 16 - 23, a weekendy do dogadania.
Wszystkich serdecznie zapraszam

dominik1412 Partyzant

Witam. Zakupiłem oryginalną grę football manager 2013 . Po instalacji w steamie próbuję ją uruchomić poprzez naciśnięcie " GRAJ " . Nic się jednak nie dzieje, żadnej reakcji. A gdy nacisnę ponownie graj wyskakuje okienko z komunikatem : (NIE UDAŁO SIĘ URUCHOMIĆ GRY. APLIKACJA JEST JUŻ URUCHOMIONA). Ale nie jest bo się nie włączyła ,... Proszę o pomoc. Gra nie odpala na laptopie o ekranie 15.6 cala .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution