Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Piotrek1906TS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.03.2013 19:36    #1661     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Sam znalazłem problem ; ) tak wiec ja mam problem ze steam'em :) gdy jest online crash dump się pojawia , jak włączę off line nie ma żadnego problemu :) może komuś pomoże pozdrawiam .

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Krótko i na temat.

Jeśli chcesz, aby na deflautowych skinach było zmienione tło, to musisz ściągnąć ze Steam'a program o nazwie Resource Archiver 2013. Tym programem rozpakowujesz plik (przycisk "Extract Archive" ) o nazwie "skins", który znajdziesz po ścieżce "C:\Programy\Steam\steamapps\common\Football Manager 2013\data" (to pod Win XP, nie wiem jak jest na nowszych Windowsach). Jeśli już uda Ci się rozpakować ten plik, to wchodząc w ten folder po ścieżce "C:\Documents and Settings\ADRIAN\Pulpit\skins\skins\base\graphics\backgrounds" zmień sobie tło.

W chwili, gdy podmieniłeś już tło, to w programie, którym rozpakowywałeś plik, naciskasz "Create Archive". Wybierasz folder, gdzie rozpakowane są pliki, następnie naciskasz "Select", a potem "Save", bowiem program automatycznie wybierze za Ciebie właściwe miejsce, gdzie ma zapisać poprawiony plik.

Od teraz możesz cieszyć się nowym tłem na standardowym skinie.

elnino Partyzant

16.03.2013 12:05    #1663     Sufler - Dodatki do gry - Patch
jak zainstalowałeś grę, to zapewne już Ci się samo pobrało i zainstalowało ze Steama :)

Falcon Przodownik pracy

16.03.2013 12:05    #1664     Sufler - Edytor - Patch
Ze steama.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

fmaniac12412 Partyzant

16.03.2013 02:57    #1665     Sufler - Porady do gry - zamykanie
Może to coś z NET Frameworkiem? Albo w kreatorze zgodności programów pokombinujcie. Albo coś ze steamem. Albo najlepiej sprawdźcie wszystkie te rzeczy. Kreator zgodności programów jest w akcesoriach w STARCIE bodajże.

fmaniac12412 Partyzant

[quote="myfunnygame"]ShedEnd,
z mojego doświadczenia to bylo tak ze wchodzilem w skład i po lewej mialem liste moich pilkarzy, po prawej powinien byc rysunek boiska wraz z graczami na nim(ale bylo pusto tzn. nie bylo nic, przezrocze; po prostu nie bylo ani bosika ani pilkarzy) i na krawedzi po prawej mialem lawke rezerwowych.[/quote]

Hm albo ekran widoku jest w grze zmieniony, pokombinuj z zakładką "widok" czy "widok zespołu" coś takiego tam powinno być. Jeśli nie zadziała to spróbuj innego skina zapodać. Ostatecznie może sprawdź czy karta graficzna jest w pełni sprawna? Może coś ze sterownikami? No i jak zawsze, może to coś ze steamem:D steam to przedziwne zjawisko.

robert1906tsw Partyzant

a jak się w ogóle ściąga uaktualnienie składów do 12? bo instalowałem grę przez steam

fmaniac12412 Partyzant

14.03.2013 15:47    #1668     Sufler - Porady do gry - Nie mogę rozpocząć rozgrywki
Ahh zapomniałem o samym STEAMIE. Jakież to proste :) jak nie wiadomo co się schrzaniło to steam się schrzanił?:D

kaka222 Partyzant

14.03.2013 13:18    #1669     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM13
Wszystko dzieje się na steamie, który wystarczy pobrać z ich strony i zainstalować. Powinieneś się odnaleźć w 13, ale moim zdaniem 11 jest lepsza. To czy masz Win8 dużo nie zmienia o ile komputer spełnia wymagania, które możesz znaleźć w necie.

Masiel Partyzant

14.03.2013 10:57    #1670     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM13
Witam!

Po prawie 2 letniej przerwie mam zamaiar wrocic do Fm`a, jednak sprzet na jakim bazuje zapoatrzony jest w Windows8 czy 13`stka smiga Wam bez problemu? Ogolnie jestem zielony w informatyce a czytam ze posiadanie steam`a jest koniecznoscia.... rozumiem ze dzieki niemu pobieram aktualizacje i latki?
Czy po takiej przerwie odnajde sie w nowej grze? czy lepiej zainstalowac 2011 i pobrac aktualne sklady?

PS. Prosze o wyrozumialosc, debiutuje na tym forum ;)

Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.