Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

bartekr Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.03.2013 14:30    #1651     Sufler - Inne - Problem z ligami
Zrób spójność danych przez STEAM to Ci przywróci plik ;)
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

24.03.2013 10:41    #1652     Sufler - Inne - Problem z uruchomieniem gry
zobacz w procesach (CTRL+SHIFT+ESC) czy masz wlączony proces fm.exe

W steamie wejdz we wlasciwosci FMa i sprawdx spójnosc plikow
Steam->Biblioteka gier->PPM na grze->Własciwosci->zakładka Pliki lokalne->Sprawdż spojnosc plikow.

Dla pewnosci usun tez folder setting z tej sciezki:
C:\Users\xyz\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2013\settings\Version 1302

Gra dziala tylko z włączonym steamem wiec nie wiem w czym masz problem(tak zrozumialem to zdanie z logowaniem przez steam...)

i napisz czy pomoglo ;)

elnino Partyzant

24.03.2013 10:35    #1653     Sufler - Dodatki do gry - Patch 13.3.0
ze steama Ci się już pobrał sam.

piotrekb1989tl Partyzant

24.03.2013 07:24    #1654     Sufler - Inne - Problem z uruchomieniem gry
witam...mam nietypowy problem...wczoraj kupiłem oryginalna płytke z fm13 i nie moge gry zainstalować...utworzyłem konto na steamie. niby wszystko zainstalowane, a gdy właczam gre musze zalogowac sie wlasnie na steamie. Później włączam dalej gre i wyskakuje komunikat "nie udało sie uruchomic gry (aplikacja jest uruchomiona)". Nie wiem o co chodzi prosze o pomoc, krok po kroku jak to zainstalowac bo ostatni fm ktorego mialem to chyba fm09. Z góry dzieki...

E: Na przyszłość nazywaj tematy wskazując na problem. [dop. Bolson]

Masiel Partyzant

23.03.2013 18:49    #1655     Football Manager - Ogólna dyskusja - Widok ogólny FM12
Witam!

Po długiej przerwie wracam do FM`a.
Kupilem 2012 i chcialem pograc.
jednak wszystko dzieje sie przez tego steam`a, moze ktos mi lopatologicznie wytlumaczyc jak ogarnac jakies latki by nie grac w wersje podstawowa i jak ewentualnie uaktualnic sklady?

Prosze o wyrozumialosc ;) i sorry ze w tym watku ale nie chcialem nowego tematu zakladac.

Pozdrawiam

Jahoo251 Partyzant

21.03.2013 22:44    #1656     Sufler - Porady do gry - EURO i Crash..
Witam. Mam kilka pytań dotyczących najnowszego FM 2013 którego posiadam oryginalną wersję i korzystam razem z kolegą (ja gram online).

1. Otóż rozpoczynając nową grę (innymi klubami) w czasie okresu przygotowawczego, podczas jednego ze sparingów gdy dochodzi do prezentacji ustawienie drużyny przeciwnej gra nagle się zacina, po czym od razu wyskakuje nieszczęsny Crash Dump. I tu moje pytanie, czy winne mogą być liczne dodatki które ściągnąłem do gry ? Chodzi o kilkadziesiąt paczek z facepackami i logami prawie wszystkich klubów. Dodam, że gram teraz na nowym update Bartekr v.1.1. A może to wina pliku fake (do grywalnych Niemiec i Japonii) którego kasowałem ręcznie, przez folder steam apps.

2.Drugie pytanie dotyczy sfery czysto piłkarskiej. Ostatnio przechodziłem kryzys dotyczący wyboru klubu. Pomyślałem że fajnie by było objąć reprę Polski na Euro, i zrobić coś więcej niż ten nierób.. I tu powstał nieciekawy problem. Otóż gdy wybierałem reprezentację, nie było możliwości grania meczów na tym turnieju. W terminarzu były tylko mecze do EMŚ. Oczywiście próbowałem zaczynać grę w lutym, jak startują ligi grające systemem wiosna-jesień, i nic z tego. Mimo że Euro odbywało się w czerwcu to w lutym wiadomo było że ME wygra Hiszpania. Wiem że jest to FM 2013, ale dla kogoś kto chce zacząć grę w lutym Euro nie powinno być już rozstrzygnięte. Moje pytanie brzmi - czy coś da się z tym zrobić ? Wydaje mi się że na 95 % nie, ale warto spytać.

Z góry Dzięki ;)

Shrek Partyzant

Z tego co gdzieś kołacze mi się w zakamarkach pamięci, była z jakieś dwa, trzy lata temu promocja, że z jednego pudełka, można było utworzyć do bodajże 5róznych kont steam. Czy da się obecnie zrobić to samo z Fm 2013 ??

mOdY_OWEN Partyzant

Spróbuję później i dam znać. Chociaż wątpie, że to pomoże ale warto spróbować. A można jakoś w steamie zrobić najnowszą aktualizację jeszcze raz, na tą która jest? Bo tak jak pisałem przerwałem podczas aktualizacji a później już nie było kontynuacji tylko wchodzi do gry pisze wersja 13.3.2 ale jest problem z tymi kolorami.

ag-25 Partyzant

Dziękuję Wam za zainteresowanie.

To f12 chyba nie działa, a jak działa to cholera wie gdzie zapisuje ten obraz? :) przekopałem cały folder steam i SI i nic nie znalazłem

Porada sxz69 pomogła, super sprawa! Jeszcze raz dzięki

sxz69 Młody aktywista

Tylko to F12 robi "steamowego" screena. I pewnie gdzieś wrzuca do jednego z wielu folderów. Nie robiłem tym sposobem zdjęć to nawet nie wiem.

Wygodniej wydaje mi się jest klikać Alt+F9. Wtedy mamy zrzut ekranu od razu z podpisem czego robiliśmy screena do:
Moje Dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2013\Screenshots

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.