Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

leo21 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.03.2013 12:57    #1641     Sufler - Porady do gry - Błąd steama.
Panowie znacie może jakieś inne opcje żeby odpalić steama w trybie offline?

leo21 Młody aktywista

30.03.2013 10:19    #1642     Sufler - Porady do gry - Błąd steama.
Siema!
Panowie mam ogromny problem ponieważ do tej pory ciągle miałem steama w trybie offline jednak kiedyś zachciało mi się przełączyć go w tryb online i teraz mam problem, bo gdy odpalam stema pokazuje mi że trzeba pobrać aktualizacje. Zaczynam ją pobierać a tam że problem z internetem, że musi być podłączony a jest cały czas. W tryb offline nie mogę wejść gdyż ciągle jest napisane że muszę go odtworzyć w online. Proszę o pomoc.

duh Partyzant

29.03.2013 23:44    #1643     Football Manager - Ogólna dyskusja - Cena FM 13
Podepnę się pod temat z moją zagwostką. Panowie co o tym sądzicie bo dla mnie trochę to śmierdzi? http://alleg(...)719.html Więc kupuję tu konto steam z zakupionym FM 2013, a nie sam klucz. Pisałem do kilku ludzi, którzy kupili te konta i odpisali, że wszystko w porządku, ale nadal nie daje mi to spokoju. Jakim cudem gra jest dwa razy tańsza niż normalnie?

sxz69 Młody aktywista

29.03.2013 22:30    #1644     Sufler - Inne - Problem z folderem
Grę masz zainstalowaną w folderze Steama, a potem steamapps/common i tutaj jest folder z grą.

buczek93 Młody aktywista

Ani razu nie zdarzylo mi sie zapisac gry TUZ przed losowaniem i potem wczytac, bo uznalem ze jest za trudno. Nie wczytuje tez rozgrywki jeszcze raz przed generowaniem juniorow czy cos w ten desen. Po prostu wkurza mnie to, ze rywale potrafia miec ze mna w pieciu meczach az trzykrotnie spotkanie zycia, gdzie wychodzi im kazdy strzal, kazde podanie, a moja druzyna nawet po 15 zwyciestwach Z RZEDU dostaje w trabe jak jakies pacholki treningowe i jest wlasciwie tlem, ktore nie potrafi nawet wymienic 3 celnych podan pod rzad. OK, rozumiem ze wielu ludzi snl bez wzgledu na zaistniala sytuacje zawsze bedzie oszustwem najwiekszego kalibru, ale wolnosc Tomku w swoim domku. Nie uzywam tez zadnych hakerskich taktyk, w ktorych idzie wygrac Legia W-wa w pierwszym sezonie z Realem Madryt (i to bez transferow) 10:0.
Jak jestescie tacy purysci to sie tylko cieszyc, ja nie mam niestety tyle cierpliwosci do gry - jak widze ze przegrywam majac kumulacje kakofonii pilkarskiej w jednym spotkaniu (czy to bramkarz puszczajacy szmate z 30 metrow, czy to obronca co stoi przy rywalu i czeka az mu sie pilke zabierze, czy to polowa skladu majaca kisiel w majtach po 5 minutach gry), to sie po prostu wnerwiam. A szkoda miec zszargane nerwy z takiego powodu. Na wasze pocieszenie powiem, ze kiedys eksperymentowalem jeszcze z edytorem, kontuzjami itd - przejadlo mi sie to, bo stwierdzilem, ze jest za latwo. I pewno kiedys pojde tez po rozum do glowy w przypadku snl - nie wiem jeszcze, kiedy to nastapi. A to, ze nie bedziecie mnie uwazac za prawdziwego gracza, tylko za jakiegos koslawego, zgarbionego i pryszczatego grubasa i nieudacznika - wasza sprawa :)
Bawcie sie dobrze przed waszymi grami, ja sie bede staral bawic dobrze przy swojej rozgrywce - jak uznam, ze jest za prosto, to rusze zdobywac kolejne osiagniecia na Steamie - czyli podbije Hiszpanie, Portugalie, Anglie, Francje, Brazylie i cos jeszcze :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Sprobuj włączyć gre poprzez steama, sprawdzales juz spojnosć gry i masz oryginal?

dzium10 Partyzant

Gdy klikam 2-krotnie na ikonke 'FM13' na pulpicie włącza sie normalnie steam, a potem nic się nie dzieje. Gdy ponownie klikam na 'FM13' wyskakuje błąd, że gra jest już uruchomiona. W menadżerze zadań pokazuje się proces fm.exe.
Ktoś pomoże ?

hapek Partyzant

27.03.2013 16:44    #1648     Football Manager - Ogólna dyskusja - Cena FM 13
Witam
Dawno mnie to nie było, ani nie grałem jeszcze w 13 tylko widziałem troche u kumpla to z powodu braku czasu. Jednak czas teraz jest i chciałbym zakupić FM'a mógłby mi ktoś napisać jaka cena FM'a 13 jest teraz na steam? do starego konta steam zapomniałem loginu i hasła, a miałem formata i nie chce mi się teraz instalować wszystkiego, a jak cena będzie interesująca to czemu nie :D

rafan Partyzant

Mam po updacie dziwny problem: Mianowice gdy kliknę kontynuuj gra przetwarza się, następnie się zatrzymuje i od razu sama kontynuuje grę. Żeby to zatrzymać muszę nacisnąć "przeglądaj". Gra przetwarza się do momentu ważnego wydarzenia wymagającego mojej reakcji np meczu lub rejestracji zawodników czy oferty transferowej.Zna ktoś rozwiązanie?

Ps: Jak pomyślę że broniłem się przed tym mając steam cały czas offline i przez przypadek włączyłem online to mnie...

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Steam->Biblioteka gier->PPM na grze->Własciwosci->zakładka Pliki lokalne->Sprawdż spojnosc plikow

ups spoznienie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.